eddie_the_third написа:За какво е целия шум? ЦСКА нищо няма да обжалва, защото няма нищо за обжалване.
Кой обжалва някакъв си мейл?!
Класирането е лудогорец, цска, левски.. третия играе бараж.
Какво не е ясно..
Боби, ти ли си??

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
eddie_the_third написа:За какво е целия шум? ЦСКА нищо няма да обжалва, защото няма нищо за обжалване.
Какво не е ясно..
Какво не е ясно..
sin4ec написа:eddie_the_third написа:За какво е целия шум? ЦСКА нищо няма да обжалва, защото няма нищо за обжалване.
Какво не е ясно..
Щеше да е така, ако не бе официално обявено, че Дунав се класира директно за ЕКТ. Ето това обърква всичко!
Очевидно ЦСКАтиреСофия няма да участва в турнирите.
eddie_the_third написа:Официално, означава да го каже БФС, а не Боби Ваклинов или диемаджиите..
Аз от БФС такова нещо не съм чувал и виждал. Ако има някой линк, сподели.
Ръководството на "Дунав" (Русе) изпрати писмо до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, с което изрази своята благодарност за безпристрастното спазване на нормативната уредба от страна на СТК към БФС и взетото решение за определяне на последния български участник в евротурнирите.
http://www.bfunion.bg/news/7948
nosmoky написа:Ако приемем, че хипотетично ЦСКА спечели обжалването...а се е играл бараж между Дунав и Верея....тогава какво прави Левски, щото това вече е абсурдно...сега просто е странно с вкус на Първа професионална.![]()
Не знам защо не тръгнете да си подредите къщичката...ами пишете по 10 декларации в час за разни странични неща. Лошият ГГ и тирето са ви виновни, че сте взели разни маймуни, дето не знаят какво е топка.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта