Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 01 юни 2017 13:09

baraba написа:
Пет доноса е имало в УЕФА срещу ЦСКА и участието в евротурнирите на „червените“. Два от тях са от съперник в първенството, който също е от София.

Има и личен донос на човек, свързан с българския футбол.

Както повечето шефове на „червените“ обявиха, и въпросът на БФС към евроцентралата е направен така, че да няма положителен отговор. Той бил формулиран най-грубо, все едно – тук имаме едни, които не отговарят на изискванията, ама може ли да си затворим очите.

Стамен Белчев запазва поста си на старши треньор на ЦСКА и през следващия сезон. Откакто той пое „червените“ като трети наставник през сезона, отборът е с най-много точки от всички, а „Левски“ бе смачкан два пъти с по 3:0. В ръководството имало някакво колебание преди месеци дали да се търси нов наставник, но те се изпарили след добрите резултати.

Източник: „24 часа“

СлучаЕност .... не мисля ;) А сътрудник на Държавна сигурност и доносник веднъж ... цял живот - доносник ;)

Ако с клуба всичко е наред, никакви доноси не могат да му навредят по никакъв начин. УЕФА са наясно със ситуацията и едва ли са научили нещо ново от доносите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2017 13:18

petko.h.markov написа:Винаги съм бил привърженик на ясните,прозрачните,точните и простите неща в живота.
1.Защо ЦСКА-София не си участва директно в търга.Нали точно този клуб иска емблемата,земите и евентуално
изкупуване на фалиралото и признание от УЕФА.Пак мъгла и врътки,плащане в необозримо бъдеще и други виновни.
2.Тези тайни подмени на оферти,станали а четири очи как ги разбрахте?
3Тези доноси от УЕФА ли ги знаете,те ли ви ги препратиха?
Като чете човек "авторитетните,не търпящи коментар" мнения на Барабата,ОЛД,ЦСКА 78 може да си помисли,че
точно те пишат гениалните ходове на Ганчев.
Не се нито ядосвам,нито тревожа,само ми е смешно и се забавлявам.

Отговарям само защото си се позовал на никнейма ми !!!
До тук твоето забавление , много , ама много наподобява тотална излагация , няма лошо продължавай излагай си се , но не ме намесвай ;)
ЦСКА Участва в търга , сектор Г и Анималс са част от ЦСКА и армейската общност , но за теб са необясними тези обвързаности , въобще не се труди , няма да успееш да проумееш , какво е една общост !!!
Кой е казал , че подмяната е извършена на четири очи , че правиш такова твърдение ??? Отново доказваш , че не четеш , Чукча писател , не читател !!! Милко го каза , че са засякли тази размяна веднага след като излезе и говори пред журналистите !!!
Тези доноси , ги знае (явно) журналиста от в. 24 часа които са цитирани в поста ми , защо питаш нас за чужда публикация , която въпреки всичко потвърждава и мнение изказано от ръководител на ЦСКА ???
Отново те моля , не ме замесвай в твоите си глупости , твори си ги на воля , не ми пречиш :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 юни 2017 13:22

BRF написа:http://www.livesport.bg/fenovete-na-levski-vreme-e-da-se-sybudim-zashtoto-taka-poveche-ne-mozhe-131621.html
Още по-жалки станаха! :mrgreen:

Кое му е жалкото?...Истина отвсякъде.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 юни 2017 13:22

petko.h.markov написа:Винаги съм бил привърженик на ясните,прозрачните,точните и простите неща в живота.
1.Защо ЦСКА-София не си участва директно в търга.Нали точно този клуб иска емблемата,земите и евентуално
изкупуване на фалиралото и признание от УЕФА.Пак мъгла и врътки,плащане в необозримо бъдеще и други виновни.
Като чете човек "авторитетните,не търпящи коментар" мнения на Барабата,ОЛД,ЦСКА 78 може да си помисли,че

1. Защото фирмата на Куфара е изкупувала дългове и сега е кредитор. По този начин се надяват да си върнат част от парите. Подуянци твърдят, че целта е да обжалва разпределението на тия пари и по този начин да се протака плащането на сумата. Може и така да е, може и да не е. Какво пречи на всеки един друг кредитор да обжалва до дупка?
За 2. и 3. не знам. По принцип за подадените сигнали в УЕФА БФС също може да има информация. Не е невъзможно да се разбере.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2017 13:24

vaskonti написа:
baraba написа:
Пет доноса е имало в УЕФА срещу ЦСКА и участието в евротурнирите на „червените“. Два от тях са от съперник в първенството, който също е от София.

Има и личен донос на човек, свързан с българския футбол.

Както повечето шефове на „червените“ обявиха, и въпросът на БФС към евроцентралата е направен така, че да няма положителен отговор. Той бил формулиран най-грубо, все едно – тук имаме едни, които не отговарят на изискванията, ама може ли да си затворим очите.

Стамен Белчев запазва поста си на старши треньор на ЦСКА и през следващия сезон. Откакто той пое „червените“ като трети наставник през сезона, отборът е с най-много точки от всички, а „Левски“ бе смачкан два пъти с по 3:0. В ръководството имало някакво колебание преди месеци дали да се търси нов наставник, но те се изпарили след добрите резултати.

Източник: „24 часа“

СлучаЕност .... не мисля ;) А сътрудник на Държавна сигурност и доносник веднъж ... цял живот - доносник ;)

Ако с клуба всичко е наред, никакви доноси не могат да му навредят по никакъв начин. УЕФА са наясно със ситуацията и едва ли са научили нещо ново от доносите.

При положение , че не УЕФА , а ЛК при БФС издава лицензите и човек от БФС (имащ достъп до кореспонденцията с УЕФА ) постави така въпроса :
Както повечето шефове на „червените“ обявиха, и въпросът на БФС към евроцентралата е направен така, че да няма положителен отговор. Той бил формулиран най-грубо, все едно – тук имаме едни, които не отговарят на изискванията, ама може ли да си затворим очите. Какъв ли отговор би следвало да се очаква от УЕФА ??? И защо според теб между другото официалното обявяване на същата тази ЛК за лицензите се бави , като крайния срок беше за ... вчера ??? Сигурно защото всичко е както трябва може би , ама аз лично имам съмнения , за доносите на пишещите декларации сини приятелки пък ... въобще нямам съмнения , това си им е традиция при тях ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 01 юни 2017 13:26

CSKA 78 написа:Първо ще видим какво ще стане с жалбата до КАС! Защото има предпоставки, а и слухове, че ще ни намалят наказанието на 1 година! Няма смисъл от бързане! ;)

Кога най-после ще проумеете, че това не е наказание, а условие за участие?! Няма как да бъде намалено, изискването е "нов клуб - 3 години без ЕКТ". Досега е минала една, остават ви две. Проста аритметика.
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2017 13:32

Търгът за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД бе спечелен от представителя на „Рен Енимълс” ЕООД Иван Велчев. Неговата оферта на стойност 8 милиона лева бе най-висока в наддаването. Два дни по-късно се породиха доста въпроси, които Агенция БЛИЦ зададе на синдик Дора Милева.

-Госпожо Милева, въпреки края на сагата с емблемата на ЦСКА, се появиха някои въпроси...
(смее се). Какви въпроси?! Край. Има оферта от 8 милиона и тя печели търга.

-В какъв срок трябва да се платят тези пари? Първоначално се появи информация за 7 дни. Така ли е?
-Не, категорично няма такъв срок. Победителят в търга е кредитор на ПФК ЦСКА АД. Затова тези седем дни НЕ важат за него в ролята му на кредитор. Има промяна в търговския закон в сила от 1 януари, според която трябва да бъде изготвена сметка за разпределение на тази сума (б.р. – става въпрос за 8-те милиона). Тя трябва да влезе в сила и тогава кредиторът, ако има да приспада свои вземания, да ги приспадне и да доплати остатъка.

-Къде в опашката на кредитори е победителят за емблемата „Ред Енимълс” ЕООД?
-Има си ред на вземанията съгласно търговския закон. Първи ред са обезпечени кредитори – в случая обезпечени кредитори са Инвестбанк и НАП. Но те ще си получат парите от сумата за марката, тъй като това е тяхното обезпечение. След това идват различни разноски, заплати, хонорари на адвокати. След тях на опашката се нареждат треньори и футболисти.

-Появи се слух, че тези 8 милиона може да не бъдат платени. А ще се протака във времето, докато бъдат спечелени базите?
-Аз слухове не коментирам и не работя със слухове. Ако мога да се изразя на футболен език, аз съм фен на закона. И на никой футболен клуб или на бизнесмен. Аз искам законът да се спазва и затова работя според закона. Не искам някой да ми вменява вина за това или онова, аз просто съм представител на закона и придвижвам процеса. Това е. И все пак, за да ви отговоря на въпроса - разчитам, че купувачът е коректен и ще си плати, когато настъпи този срок.

-Пак да ви попитам, какъв е този срок за плащане на 8-те милиона лева? Няколко седмици, месеца или година.
-Няма конкретен срок. Първо трябва да изготвя сметката за разпределение на парите. Тя да бъде публикувана в Търговския регистър и да бъде на видно място в съда в срок от 14 дни. В тези 14 дни всеки кредитор, абсолютно всеки доволен или недоволен кредитор, може да я обжалва. Ако има обжалване, изчакваме съдия по несъстоятелност да се произнесе. Това може да нанесе промени по сметката. Решението на съдията също трябва да бъде вписано в Търговски регистър и може да бъде обжалвано. Така че всичко може да протече няколко месеца.

-Ако един ден победителят в търга оттегли искането си да придобие активите и емблемата на ПФК ЦСКА АД какво следва?
-По закон следва да бъде поканен вторият купувач с най-висока оферта. Знаете коя е.

-Има ли свързаност между офертите, т.е., ако победителят оттегли своята молба, вие да заличите и следващите?
-Не, естествено. Въпросът е следващите в реда на купувачите дали ще продължат да имат интерес да придобият активите и емблемата. Ако имат, продължаваме, ако нямат, те също могат да оттеглят офертите си.

-Доволна ли сте от условията на проведения търг на 30 май в Кърджали? Беше на ваша територия?
-Този търг показа, че има държавност. И тя най накрая се прояви. Огромни благодарности на главния секретар на МВР Младен Маринов за помощта, която ни оказа. Както на служителите на реда и на униформените в Кърджали. Защото на стадион „Българска армия” на предишния търг нещата не бяха нормални. Говореше се, че и в Кърджали може да се случи нещо, но не стана. Работихме спокойно, за което наистина благодаря на органите на реда.

-От ЦСКА казаха, че ще подадат сигнал до прокуратурата и жалба до Министерството на правосъдието, защото не сте осигурила равни възможности за участие на всички страни и сте допуснала подмяна на оферти?
-(смее се). Боже мой, как бих могла да подменя оферти. Нали в стаята имаше поне 10 души и всичко беше повече от ясно.

Та разни сини "експерти" онзи ден определиха съвсем други срокове .... ама не им е за първи път да пишат в темата за ЦСКА глупости !!!
Ако и синдика не знае , какви са сроковете които трябва да спазва и кога и на кого ще се плаща ... :mrgreen:
И специално за Петко , оказа се , че в стаята е имало около 20 очи , не четири , а кой какви доказателства ще представи в съда , това вече е отделен въпрос !!!
Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 юни 2017 13:46

GOLEADOR написа:Дано бабата побърза и до края на месеца ПФК ЦСКА да се завърне у дома си!

Говори се, че бабето нафиркано в някаква кръчма в Обеля се е хвалила, че по един или друг начин тия 8 милиона ще ги прилапа тя. Щяла да възлага експертизи и какви ли не простотии на близки до нея лица. И докато не стане, щяла да протака ... После припаднала в повръщаното си, ама има свидетели.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 юни 2017 13:48

ivo55 написа:
GOLEADOR написа:Дано бабата побърза и до края на месеца ПФК ЦСКА да се завърне у дома си!

Говори се, че бабето нафиркано в някаква кръчма в Обеля се е хвалила, че по един или друг начин тия 8 милиона ще ги прилапа тя. Щяла да възлага експертизи и какви ли не простотии на близки до нея лица. И докато не стане, щяла да протака ... После припаднала в повръщаното си, ама има свидетели.

Синдик Милева не близва! Стига провокации!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 юни 2017 13:59

CSKA 78 написа:

Петкане, т`ва е хубаво, че се забавляваш! Но първо трябваше да обмислиш по-добре някои от въпросите, иначе ние ще се забавляваме с теб! :shock: :lol: Мисля, че си видял какво е казала бабата за необозримото бъдеще! А, че не си го осмислил, може би се дължи на недостатъчна интелЕгетност, знам ли?! :mrgreen: :mrgreen:

Обичайно отговорите ви не са по мнението ми,а винаги са свързани с НЕчетене,НЕмислене.
Самият факт,че не съм сред припозналите,говори колко ми е УМА.

Върни се в “ЦСКА”