mikata написа:Днес не трябваше ли да обявят кой взима лиценз?
Те сега умумат дали ще има бараж с Верея

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Днес не трябваше ли да обявят кой взима лиценз?
modor написа:mikata написа:Днес не трябваше ли да обявят кой взима лиценз?
Те сега умумат дали ще има бараж с ВереяЧакай ти лицензи....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Player написа:Батков го намекваше много пъти. Натискат го, саботират го, но той не би дал Левски на кой да е. Накрая му вкараха троянеца Тонев и вече нямаше как да удържи. Да се върнем ли към изненадващата смърт на Грашнов и после прогонването на Чорни. Колко човека бяха гонени от България след това. Нима Чорни беше най-страшен от всички, които са идвали у нас. Не очакваха, че Батков, ще направи това което успя явно. Някакъв адвокат едва ли е изглеждат конкуренция на мастодонти като Павлов и Божков. Но се оказа, че е. Това което прави Спас сега, се е предполагало , че ще го прави Батков. Е сега намериха точния човек за поръчката сега. Кои са хората ли? Ами Жан Виденов го каза преди време. Около 200 комунистически фамилии управляват България. Същите които създаваха ЦДВ, по известно като ЦСКА.
metodito написа:
...нещо, човек не ми се вярва да е така... Не знам. Не казвам, че не е така, защото самият аз не знам как е, просто споделям недоверието си в тази теория. А може въобще да не е "теория"? Аз принципно съм човек, който разчита много на логиката... Но, както казах... не знам. Много често "истината" е доста по-страшна от "официалната версия".
Player написа:За Иванов съм съгласен. Определено ни е трансфера на годината.
Player написа:metodito написа:
...нещо, човек не ми се вярва да е така... Не знам. Не казвам, че не е така, защото самият аз не знам как е, просто споделям недоверието си в тази теория. А може въобще да не е "теория"? Аз принципно съм човек, който разчита много на логиката... Но, както казах... не знам. Много често "истината" е доста по-страшна от "официалната версия".
Когато има замесени големи пари и влияния, винаги има неофициални неща. По делата се познават нещата. Колко пъти някой, щеше да казва грандиозни неща за Левски? И едно нищо накрая... В последно време се казва клишето, че Левски пак ще си върне славата. Клише или нещо поназнайват...
doktora25 написа:Митов трябва да си ходи, най-малкото защото е всичко друго, но не и треньор. Обида за цялото треньорско съсловие е някой да нарече Митов един от тях.
Много пъти съм говорил колко е добре да дойде Стефан Грозданов. Одобрявам и завръщането на Кокала, който е харесван от мнозина тук и ще спомена още едно актуално напоследък име Войн Войнов.
И дума не трябва да става за треньори под 55 год.
Player написа:...
Когато има замесени големи пари и влияния, винаги има неофициални неща. По делата се познават нещата. Колко пъти някой, щеше да казва грандиозни неща за Левски? И едно нищо накрая... В последно време се казва клишето, че Левски пак ще си върне славата. Клише или нещо поназнайват...
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, THE G.A.M.E и 15 госта