Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2017 14:54

Мисля че ако Лукас направи сага и за ЦСКА ще бие Star Wars с много. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 май 2017 14:55

От Милко разбрахме, че не УЕФА а Домуса, е виновен, че не играете в ЕКТ. :lol:
Какви калъфи ви управляват не е истина.
8 милки са си сериозна сума.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

BMA
Контакти:

Мнениеот BMA » 30 май 2017 14:58

Бившите фенове на ЦСКА продължават да са адски наивни. Нищо ли не научихте? Вярвахте на Томов, че всичко ще е наред. Вярвахте на Божков, че ще ви вземе. Вярвахте, че няма да играете във В група. Вярвахте, че няма да фалирате. Вярвахте, че новият ви отбор ще участва в евротурнири. А сега вярвате, че ГГ ще плати 8млн за нещо, което не му трябва изобщо. Той много добре знае, че докато "бие говедата" не му трябва нито емблема, нито нищо, вие ще сте зад него. Само това е важно за вас. Нека ви кажа какво ще стане сега:

ГГ НЯМА да плати 8млн. Ще има нов търг. После още един. После още един. Накрая ще я вземе без пари, може би след намеса от държавата, а може би изобщо няма да я вземе. Гриша Ганчев няма да плати 8млн. Ще видите.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 30 май 2017 15:00

Солидна оферта. От тук насетне мисля е въпрос на време БФС и УЕФА да ви признаят като приемник на оригиналния отбор. Мога да ви честитя за което.

Цирковете и селяниите , които направихте последната година можеше да не се случат и това ще ви тежи като петно. Тези 8 млн плюс пропуснатите ползи от ЕКТ можеха да са приличен оздравителен план. Все пак мисля, че можете да гледате позитивно напред.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 май 2017 15:01

Айде армейци, честито. Мръсниците, дето криеха кой стои зад тях, да отиват на Герена. И без това днес се видя, че са си близки с Милицията.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 30 май 2017 15:02

Вече съм 100%-ов завършен припознавач!!!
А ние сме ЦСКА!!!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 май 2017 15:03

ivan56 написа:От Милко разбрахме, че не УЕФА а Домуса, е виновен, че не играете в ЕКТ. :lol:
Какви калъфи ви управляват не е истина.
8 милки са си сериозна сума.

Той Кирчо коли и беси в Уефа :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 15:04

BMA написа:Бившите фенове на ЦСКА продължават да са адски наивни. Нищо ли не научихте? Вярвахте на Томов, че всичко ще е наред. Вярвахте на Божков, че ще ви вземе. Вярвахте, че няма да играете във В група. Вярвахте, че няма да фалирате. Вярвахте, че новият ви отбор ще участва в евротурнири. А сега вярвате, че ГГ ще плати 8млн за нещо, което не му трябва изобщо. Той много добре знае, че докато "бие говедата" не му трябва нито емблема, нито нищо, вие ще сте зад него. Само това е важно за вас. Нека ви кажа какво ще стане сега:

ГГ НЯМА да плати 8млн. Ще има нов търг. После още един. После още един. Накрая ще я вземе без пари, може би след намеса от държавата, а може би изобщо няма да я вземе. Гриша Ганчев няма да плати 8млн. Ще видите.

Много си се надъхал нещо, по-полека че е вредно за здравето! :lol: Ще видим след седмица какво ще плати Ганчев?! Но е интересно теб какво те бърка!? Целият търг беше един фарс, така че наистина си заслужава Ганчев да не плати, и накрая да я вземе без пари емблемата! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 май 2017 15:09

Аз лично, ако бях на мястото на Гришата и не ми се плащаха много пари, точно подобна оферта щях да дам ... придружена от още поне 2 на подставени мои фирми - едната 4, а другата - 2 милиона. Като отворят офертите, ако съм 1-ви, втори и трети по сума - познайте какво ще направя :lol: :lol: :lol: Не изключвам и подобен вариант ... Той Домусчиев май го опитваше :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Тенк ю, баба!

Мнениеот dafquezz » 30 май 2017 15:11

Моите 5 стотинки по повод днешните събития:

Благодаря на баба Дора! Благодаря й че не отстъпи пред неградските номера на гордия ни нов благодетел, и че в крайна сметка го накара да извади сериозна сума за привилегията да притежава нещо на име "ЦСКА". С тези пари, макар и да не покриват изцяло дължимото, поне частично ще измием срама, който трупахме последните десетина години. Държавата и част от останалите завлечени ще си получат парите, и така е редно да стане. Да, това никога няма да бъде 100% автентичен ЦСКА, и вероятно беше редно да минем и през Б група преди да влезем в "А", но все пак, вече имаме поне малко повече основание от морална гледна точка да се наречем приемник на големия ЦСКА.
Това беше, миналото вече е зад гърба ни. След две години ще можем и да започнем на чисто в Европа.

П.С. Призовавам към цивилизована дискусия. Не ангажирам никого с мнението си.

Върни се в “ЦСКА”