kiril.a.d написа:delqnski47 написа:kiril.a.d написа:delqnski47 написа:kiril.a.d написа:Такаааа - от една страна се радвам, че УЕФА "наказа" "българската работа" на Гришката, т.е. тарикатлъците и врътките, унищожили ЦСКА по всякакъв начин! - казвал съм, че по Европа български номера не минават и ням начин Гришката да "мине метър" там, нали?
Но от друга страна, мога само да съжалявам, че втория по сила отбор, почти настигнал Лудогорец, няма да участва в ЕКТ.
Това са загуба на точки и коефициент за България!!!
Но, това е положението с българските номер на Гришката...А сега да си направи сметката, ако беше оздравил ЦСКА, дали нямаше да даде същите пари, които ще дава още две години, без възможност от възвращаемост, от ЕКТ...Май, пак по български, сметки без кръчмар си е правил Гришката...И кой го е лъгал, че новия му отбор, може да участва в ЕКТ?...Ако има такъв, може само на него да се сърди, ако не, на себе си!!!
За човек,който е във футбола от двайс години все си мисля че си е направил сметката.
Ами, приятелю, на мен ми се струва, че не е! - просто от човешка злобица, не е искал да плаща чужди масрафи...някой, предположимо адвокат или от БФС, са го излъгали че отбора му ще може да мине метър пред УЕФА и...ето ти резултата.
А ето ти и предположима сметка - Синдика, обяви дългове, официално, нещо към 22-24 млн.лв. За три години, при бюджет на отбора 7-10 млн. лв - не знам точно колко е...а смятай, колко пари ще даде, без възвращаемост?...Че и можеш да прибавиш още 1-2 млн.лв за ЦСКА във В група, предположимо за целия сезон, щото там е евтино и къде му излиза сметката?...на към благотворителност, а не бизнессметки!
- ми язък му за 27-те години във футбола...Дето се казва, никога не е късно да станеш за резил
![]()
33 милиона,ако трябва да сме точни.
33 милиона бяxа поисканите, от разни кредитори, а Синдика обяви официално признати 22-24 милиона!!!
А нали се сещаш, че после, можеше да погасява-продава дълговете 1 млн. за 100 xил. и щяxа да му се съгласяват, че поне да вземат някакви пари?!
Окей.Но сега примерно може да инвестира тези пари в запазването на отбора,защото пари от Европа няма да дойдат.Ето ти ги.Периодът е 2 години.Може даже и по на далавера да му излезе.