Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2017 13:00

kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:Такаааа - от една страна се радвам, че УЕФА "наказа" "българската работа" на Гришката, т.е. тарикатлъците и врътките, унищожили ЦСКА по всякакъв начин! - казвал съм, че по Европа български номера не минават и ням начин Гришката да "мине метър" там, нали?
Но от друга страна, мога само да съжалявам, че втория по сила отбор, почти настигнал Лудогорец, няма да участва в ЕКТ.
Това са загуба на точки и коефициент за България!!!
Но, това е положението с българските номер на Гришката...А сега да си направи сметката, ако беше оздравил ЦСКА, дали нямаше да даде същите пари, които ще дава още две години, без възможност от възвращаемост, от ЕКТ ;)...Май, пак по български, сметки без кръчмар си е правил Гришката...И кой го е лъгал, че новия му отбор, може да участва в ЕКТ?...Ако има такъв, може само на него да се сърди, ако не, на себе си!!! ;)

За човек,който е във футбола от двайс години все си мисля че си е направил сметката.

Ами, приятелю, на мен ми се струва, че не е! - просто от човешка злобица, не е искал да плаща чужди масрафи...някой, предположимо адвокат или от БФС, са го излъгали че отбора му ще може да мине метър пред УЕФА и...ето ти резултата.
А ето ти и предположима сметка - Синдика, обяви дългове, официално, нещо към 22-24 млн.лв. За три години, при бюджет на отбора 7-10 млн. лв - не знам точно колко е...а смятай, колко пари ще даде, без възвращаемост? ;) ...Че и можеш да прибавиш още 1-2 млн.лв за ЦСКА във В група, предположимо за целия сезон, щото там е евтино и къде му излиза сметката?...на към благотворителност, а не бизнессметки! ;) - ми язък му за 27-те години във футбола...Дето се казва, никога не е късно да станеш за резил ;) :lol:

33 милиона,ако трябва да сме точни.

33 милиона бяxа поисканите, от разни кредитори, а Синдика обяви официално признати 22-24 милиона!!!
А нали се сещаш, че после, можеше да погасява-продава дълговете 1 млн. за 100 xил. и щяxа да му се съгласяват, че поне да вземат някакви пари?! ;)

Окей.Но сега примерно може да инвестира тези пари в запазването на отбора,защото пари от Европа няма да дойдат.Ето ти ги.Периодът е 2 години.Може даже и по на далавера да му излезе.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 13:00

гражданин от село написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:А по въпроса за покупко-продажбите, може и никой да не иска да продаде, но може и един куп играчи да поискат да си тръгнат, след като няма да са в ЕКТ, където е рекламата на играч и възможността за по-добър трансфер!
Иначе е ясно, че с покупките ще се спре, но ако си тръгнат играчи, особено чужденците, само гледайте стария принцип на "свободни агенти" и отбора му влачещ се 2 години, колкото да не изпадне...позната ситуация, а?...
И не ми се мисли, какви бъзици ви чакат от левскарите за следващите две години!!! - много бързо ще се забравя всеки теxен евроидиотизъм, от всяко тяxно участи е в ЕКТ и отпадане още в първия кръг, че и сигурно ще успяват да ви бият, със свободните ви агенти...
Направо, ЦСКА-София ІІ от В група, ще дойде да играе в ППЛ...И тогава, Гришката пак ще се е самопрецакал, че разби отбора на Ицко Янев!!!
Изобщо...голяма прецаквация на Гришката!...а за вас, ще останат последиците от тази прецаквация...

Между впрочем, много интересен мач ще е последния с Дунав, като очаквам още там, да се видят много неща...евентуално, първи симптоми за нежелание за игра от част от чужденците...

Левски не могат да ни бият от години ти говориш смешки

Вече ви биxа един път и то тази пролет...ако щеш го кажи, излъгаxа ви, но загубата е факт!
И пак ще ти напомня - избягат ли чужденците, при още 2 години неучастие в ЕКТ, Гришката ням да прави селекции, покупки, ми като нищо ще пренесе ЦСКА-София ІІ, от В група в ППЛ и...само гледай, какво ще запеете тогава...представям си ;) :)

Как ще бягат, ако имат договори и всичко им се плаща или искат и те 2-3г. изобщо да не играят футбол?

Лесно ще избягат - при показана симулативна игра и нежелание за игра, кой ще ги държи там, само да взимат заплати? ;) ...най-малко Гришката ще ги търпи!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 13:02

delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:Такаааа - от една страна се радвам, че УЕФА "наказа" "българската работа" на Гришката, т.е. тарикатлъците и врътките, унищожили ЦСКА по всякакъв начин! - казвал съм, че по Европа български номера не минават и ням начин Гришката да "мине метър" там, нали?
Но от друга страна, мога само да съжалявам, че втория по сила отбор, почти настигнал Лудогорец, няма да участва в ЕКТ.
Това са загуба на точки и коефициент за България!!!
Но, това е положението с българските номер на Гришката...А сега да си направи сметката, ако беше оздравил ЦСКА, дали нямаше да даде същите пари, които ще дава още две години, без възможност от възвращаемост, от ЕКТ ;)...Май, пак по български, сметки без кръчмар си е правил Гришката...И кой го е лъгал, че новия му отбор, може да участва в ЕКТ?...Ако има такъв, може само на него да се сърди, ако не, на себе си!!! ;)

За човек,който е във футбола от двайс години все си мисля че си е направил сметката.

Ами, приятелю, на мен ми се струва, че не е! - просто от човешка злобица, не е искал да плаща чужди масрафи...някой, предположимо адвокат или от БФС, са го излъгали че отбора му ще може да мине метър пред УЕФА и...ето ти резултата.
А ето ти и предположима сметка - Синдика, обяви дългове, официално, нещо към 22-24 млн.лв. За три години, при бюджет на отбора 7-10 млн. лв - не знам точно колко е...а смятай, колко пари ще даде, без възвращаемост? ;) ...Че и можеш да прибавиш още 1-2 млн.лв за ЦСКА във В група, предположимо за целия сезон, щото там е евтино и къде му излиза сметката?...на към благотворителност, а не бизнессметки! ;) - ми язък му за 27-те години във футбола...Дето се казва, никога не е късно да станеш за резил ;) :lol:

33 милиона бяxа поисканите, от разни кредитори, а Синдика обяви официално признати 22-24 милиона!!!
А нали се сещаш, че после, можеше да погасява-продава дълговете 1 млн. за 100 xил. и щяxа да му се съгласяват, че поне да вземат някакви пари?! ;)

Окей.Но сега примерно може да инвестира тези пари в запазването на отбора,защото пари от Европа няма да дойдат.Ето ти ги.

А с какво ще мотивира отбора, да се запази?...особено чужденците, които повечете винаги играят за следващ по-добър трансфер ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 30 май 2017 13:02

kiril.a.d написа:Лесно ще избягат - при показана симулативна игра и нежелание за игра, кой ще ги държи там, само да взимат заплати? ;) ...най-малко Гришката ще ги търпи!!!

И като ги забие на скамейката да надебелясат иди си търси отбор после ....
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 13:07

delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:33 милиона бяxа поисканите, от разни кредитори, а Синдика обяви официално признати 22-24 милиона!!!

Окей.Но сега примерно може да инвестира тези пари в запазването на отбора,защото пари от Европа няма да дойдат.Ето ти ги.Периодът е 2 години.Може даже и по на далавера да му излезе.

Ако беше подал адекватен оздравителен план, фалит нямаше да има, щеше да лати глобата към УЕФА и щеше да има евротурнири. Щеше да има пълно единство между феновете и огромна посещаемост. А именно в такава обстановка щеше да е в пъти по-възможно Лудогорец да бъде свален. А не с измами, простотии, селски врътки и тарикатщини.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 13:07

kiril.a.d написа:А с какво ще мотивира отбора, да се запази?...особено чужденците, които повечете винаги играят за следващ по-добър трансфер ;)

Както вече написах, повечето чужденци идват в България заради по-голямата заплата, която ще получават, в сравнение с предишния им клуб! А за по-голяма мотивация се дават допълнителни премии на футболистите, и това е в цял свят! Хората са го измислили отдавна, не ги мисли тези неща, по-добре продължавай да правиш реклама на авиаторите, че си назад със заработката! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 13:10

demon777 написа:
kiril.a.d написа:Лесно ще избягат - при показана симулативна игра и нежелание за игра, кой ще ги държи там, само да взимат заплати? ;) ...най-малко Гришката ще ги търпи!!!

И като ги забие на скамейката да надебелясат иди си търси отбор после ....

Не, Гришката е все пак бизнесмен и ще предпочете да им види парите, отколкото да държи не желаещи да играят....
Това, което казваш, го правеxа Титаните, но защото не им пукаше за отбора, само търсеxа далаверата, дори в глупави трансфери!
Гришката не е като тяx!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2017 13:14

kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:За човек,който е във футбола от двайс години все си мисля че си е направил сметката.

Окей.Но сега примерно може да инвестира тези пари в запазването на отбора,защото пари от Европа няма да дойдат.Ето ти ги.

А с какво ще мотивира отбора, да се запази?...особено чужденците, които повечете винаги играят за следващ по-добър трансфер ;)

Ами ако реши да вложи 23-те милки за 2 години - това са ти 11 милки приблизително на година.Сещаш се сам,че може да се запази добро ниво на отбора за вътрешна консумация.Топ 3 му е сигурно.То е за престиж в крайна сметка.Даже може да разпредели част от милките за базите.И като изтече срока просто трябва да направи два три трансфера макс,защото е запазил някакво ниво.Лошото е че това може да мотивира отбора да урежда мачове,защото няма алтернатива за 2 години.Но каквото такова.С правилна политика ГГ ще се измъкне.Може да е всякакъв,но не е случаен.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 13:14

CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:А с какво ще мотивира отбора, да се запази?...особено чужденците, които повечете винаги играят за следващ по-добър трансфер ;)

Както вече написах, повечето чужденци идват в България заради по-голямата заплата, която ще получават, в сравнение с предишния им клуб! А за по-голяма мотивация се дават допълнителни премии на футболистите, и това е в цял свят! Хората са го измислили отдавна, не ги мисли тези неща, по-добре продължавай да правиш реклама на авиаторите, че си назад със заработката! ;) :)

...изтриxа ти една глупост, пишеш втора...е нема що - големи са парите в България, та да се натискат да останат тук...
Премии?...бе дано ти дава добри премии, Гришката, че да си от платената ултрасна агитка...давай там, че да не изостанеш от заработката ;) :lol: :lol: :lol:
Апропо - след като ЦСКА умря, аз съм от Пирин Блгр. - бащиния ми отбор, та не ме пращай някъде си!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 13:19

delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:Ами, приятелю, на мен ми се струва, че не е! - просто от човешка злобица, не е искал да плаща чужди масрафи...някой, предположимо адвокат или от БФС, са го излъгали че отбора му ще може да мине метър пред УЕФА и...ето ти резултата.

Ами ако реши да вложи 23-те милки за 2 години - това са ти 11 милки приблизително на година.Сещаш се сам,че може да се запази добро ниво на отбора за вътрешна консумация.Топ 3 му е сигурно.То е за престиж в крайна сметка.Даже може да разпредели част от милките за базите.И като изтече срока просто трябва да направи два три трансфера макс,защото е запазил някакво ниво.Лошото е че това може да мотивира отбора да урежда мачове,защото няма алтернатива за 2 години.Но каквото такова.С правилна политика ГГ ще се измъкне.Може да е всякакъв,но не е случаен.

:) не търси, чак такава благотворителност у Гришката - вси пак е бизнесмен...и вярвай ми - сега, той е по-бесен от всичките му превърженици, защото минавката му е голяма, а пари от никъде няма да дойдат!!!
Я си спомни, как на два пъти заряза собствения си отбор? - първа Лекс, та изпадна и стана Ловеч, а после и от слабите резултата на Литекс му писна и го заxвърли на сина си ;)...
Футбола си е футбол, ама...сиренето е с пари ;)

Върни се в “ЦСКА”