Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 12:26

А по въпроса за покупко-продажбите, може и никой да не иска да продаде, но може и един куп играчи да поискат да си тръгнат, след като няма да са в ЕКТ, където е рекламата на играч и възможността за по-добър трансфер!
Иначе е ясно, че с покупките ще се спре, но ако си тръгнат играчи, особено чужденците, само гледайте стария принцип на "свободни агенти" и отбора му влачещ се 2 години, колкото да не изпадне...позната ситуация, а?...
И не ми се мисли, какви бъзици ви чакат от левскарите за следващите две години!!! - много бързо ще се забравя всеки теxен евроидиотизъм, от всяко тяxно участи е в ЕКТ и отпадане още в първия кръг, че и сигурно ще успяват да ви бият, със свободните ви агенти...
Направо, ЦСКА-София ІІ от В група, ще дойде да играе в ППЛ...И тогава, Гришката пак ще се е самопрецакал, че разби отбора на Ицко Янев!!!
Изобщо...голяма прецаквация на Гришката!...а за вас, ще останат последиците от тази прецаквация...

Между впрочем, много интересен мач ще е последния с Дунав, като очаквам още там, да се видят много неща...евентуално, първи симптоми за нежелание за игра от част от чужденците...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 12:27

Shaka написа:Добре искаш да кажеш, че за средно приличен играч с някакви амбиции за развитие България е таван на целите ли? Че си свикнал да се поизхвърляш и не ти дреме кво говориш добре , ама посмали малко. Първенството ни няма престиж дори на други Балкански като Стрбия, Румъния и Хърватия. Не говорим за Гърция и Турция. Начините да се видят в конкурентна среда играчи са ЕКТ и националните отбори.

Явно лошата новина за ЦСКА ви кара да развихрите въображението си! :lol: :lol: Не съм казал, че България е таван за чужденците, които идват тук, но ми изброй само два трансфера на чужденци за последните три години, които са преминали в по-добро първенство, и в по-добър отбор! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 май 2017 12:28

demon777 написа:
ivan56 написа:
И като я вземе и я даде на авиаторите кво?
Ти ще им станеш фен ли?
Каква автентичност ще даде тази емблема бе, стига приказки за първолаци.
Писах го, тази емблема можеш само да си я гледаш. Може да има само сантиментална стойност. Нищо повече.
Домуса ако искаше да има фенове, нямаше да се забие в това убито "село" при тия примати. Ходил ли си в Разград?
За кво са му тези фенове, да го псуват, да му казват кое и как. Има си послушковци, върти си бизнеса с футбола и най-вече ПЕЧЕЛИ (това за хората които много знаят, че е на загуба)

Ходил съм в Разград Хляб не мога си купя аз му говоря на Български отсреща ме гледат все едно съм от др планета , и ми плещи на туркиш.

Ако Домуса вземе емблемата днес и я даде на 1948 в никакъв случай аз няма да им стана фен. Аз си имам отбор и си го подкрепям. И за мен емблемата няма никакво значение, дори тази юбилейната ми харесва много повече.
Но това се прави с цел да се разцепи фенската маса и успяват да някаква степен но няма да им се получат нещата докрай.
Домуса си пере парите в Лудогорец щото м,ного трудно може му се хванат спатиите за приходи и разходи.
Обаче да ми твърдиш , че не иска публика.... бъркаш иска и то много иска ама няма,... само някви пумаци там

[offtopic]Пълни глупости си написал за Разград, толкова си ходил, да не бъркаш с Кърджали :lol:
Имах друго предвид, ама ти се хвана за етноса.
В областа може да има повече турци, но специално за Разград си в голяма грешка.[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 12:28

И както беше писал Ред Нек не се знае още колко претенции ще се появят и колко години щяхме да се влачим по съдилища, което си излиза и доста солено.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 30 май 2017 12:31

kiril.a.d написа:
Между впрочем, много интересен мач ще е последния с Дунав, като очаквам още там, да се видят много неща...евентуално, първи симптоми за нежелание за игра от част от чужденците...

Напротив, ще играят като "за последно", че да сложат още малко в ДВД-то, за изпроводяк :lol:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 12:31

delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:Такаааа - от една страна се радвам, че УЕФА "наказа" "българската работа" на Гришката, т.е. тарикатлъците и врътките, унищожили ЦСКА по всякакъв начин! - казвал съм, че по Европа български номера не минават и ням начин Гришката да "мине метър" там, нали?
Но от друга страна, мога само да съжалявам, че втория по сила отбор, почти настигнал Лудогорец, няма да участва в ЕКТ.
Това са загуба на точки и коефициент за България!!!
Но, това е положението с българските номер на Гришката...А сега да си направи сметката, ако беше оздравил ЦСКА, дали нямаше да даде същите пари, които ще дава още две години, без възможност от възвращаемост, от ЕКТ ;)...Май, пак по български, сметки без кръчмар си е правил Гришката...И кой го е лъгал, че новия му отбор, може да участва в ЕКТ?...Ако има такъв, може само на него да се сърди, ако не, на себе си!!! ;)

За човек,който е във футбола от двайс години все си мисля че си е направил сметката.

Ами, приятелю, на мен ми се струва, че не е! - просто от човешка злобица, не е искал да плаща чужди масрафи...някой, предположимо адвокат или от БФС, са го излъгали че отбора му ще може да мине метър пред УЕФА и...ето ти резултата.
А ето ти и предположима сметка - Синдика, обяви дългове, официално, нещо към 22-24 млн.лв. За три години, при бюджет на отбора 7-10 млн. лв - не знам точно колко е...а смятай, колко пари ще даде, без възвращаемост? ;) ...Че и можеш да прибавиш още 1-2 млн.лв за ЦСКА във В група, предположимо за целия сезон, щото там е евтино и къде му излиза сметката?...на към благотворителност, а не бизнессметки! ;) - ми язък му за 27-те години във футбола...Дето се казва, никога не е късно да станеш за резил ;) :lol:

33 милиона,ако трябва да сме точни.

33 милиона бяxа поисканите, от разни кредитори, а Синдика обяви официално признати 22-24 милиона!!!
А нали се сещаш, че после, можеше да погасява-продава дълговете 1 млн. за 100 xил. и щяxа да му се съгласяват, че поне да вземат някакви пари?! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 май 2017 12:31

kiril.a.d написа:А по въпроса за покупко-продажбите, може и никой да не иска да продаде, но може и един куп играчи да поискат да си тръгнат, след като няма да са в ЕКТ, където е рекламата на играч и възможността за по-добър трансфер!
Иначе е ясно, че с покупките ще се спре, но ако си тръгнат играчи, особено чужденците, само гледайте стария принцип на "свободни агенти" и отбора му влачещ се 2 години, колкото да не изпадне...позната ситуация, а?...
И не ми се мисли, какви бъзици ви чакат от левскарите за следващите две години!!! - много бързо ще се забравя всеки теxен евроидиотизъм, от всяко тяxно участи е в ЕКТ и отпадане още в първия кръг, че и сигурно ще успяват да ви бият, със свободните ви агенти...
Направо, ЦСКА-София ІІ от В група, ще дойде да играе в ППЛ...И тогава, Гришката пак ще се е самопрецакал, че разби отбора на Ицко Янев!!!
Изобщо...голяма прецаквация на Гришката!...а за вас, ще останат последиците от тази прецаквация...

Както и да го въртят,както и да го сучат,шамара е жесток.Ще им държи влага доста време.
А и да не забравяме прецедента с Илия Миланов.Плащаш си две заплати и си свободен.Бодуров и Манолев
първи ще повлекат крак.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 12:32

Shaka написа:
CSKA 78 написа:

Да,ве, за няколко мача от предварителните кръгове, ще бъдат забелязани! :lol: :lol: :lol: Повечето скаути на европейските отбори въобще не си правят труда да гледат мачове от предварителните кръгове! :shock: :mrgreen:

Нали бяхте много силни. Как реши че сте до предварителните кръгове? Гроздето , че е кисело ясно ама. А освен това в коймач ще има скаути с Дунав или срещу Левски. :o Ако има скаути на 2 мача с Лудогорец това е цял сезон.

Никога не съм казвал, че ще стигнем по-далеч от предварителните кръгове! Вчера написах, че сме най-много до трети предварителен кръг! Непоставени сме от самото начало, повечето ни футболисти са млади и нямат опит в ЕКТ! Та, колкото и да сме силни в България, в Европа всичко това, което съм изброил оказва влияние! ;)

ПП Скаутите идват да гледат футболисти, които са показали добра форма в 10-15 мача от първенството! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 12:33

гражданин от село написа:
vaskonti написа:
гражданин от село написа:
ivan56 написа:Аз само едно не мога да разбера. Ако приемем, че Домуса има участие в търга.
За къв чеп му е, цялата работа.
Набутва се с едни пари, които може да вложи в отбора си, и пак да ви прави на мармалад.
Някой беше споменал едни 6 мил. че уж щял да предложи.
За къв чеп му е тази емблема, която не дава никакво предимство на този който я притежава.
Феновете които са на страната на ГГ, ще станат фенове на Домуса ли?
Ще се отрекат от отбора ли, кво?
Напълно безмислен търг, едни пари хвърлени на вятъра, още повече в България.
Където можеш да си направиш същата емблема, със съвсем лека корекция и тя "няма да има" нищо общо със старата.

Питай Васконти, той има теория защо му е на Домуса тая работа. :)

Да, знам, че моята теория звучи фантастично. Не е толкова реалистична като вашата, че той хвърля милиони и милиони само за да прецака ЦСКА, но не всеки можеш да е трезв реалист като вас.

Сега пък ми посочи къде съм ги писал тези неща?

Що се правиш на интересен? Да не би да съм останал с грешно впечатление, че зад всичко седи Домусчиев и целта му е не друга, а да прецака ЦСКА, като по тоя начин щял да е шампион още 20 години напред? Понеже ми обяснявахте как през тия 7 години се бил набутал яко заради 30-те милиона бюджет, та се зачудих защо ли би драпал да е още 20 години шампион, след като ще се набута още 3 пъти по толкова и то ако всяка година влиза в ШЛ, иначе ще е повече?Сега щял на търга да даде още 6-7 милиона - пак само за да хрецака ЦСКА.
Та, да не би да не твърдите масово именно тия глупости?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 май 2017 12:34

eMs1 написа:
kiril.a.d написа:

Напротив, ще играят като "за последно", че да сложат още малко в ДВД-то, за изпроводяк :lol:

Не вярвам! - много малко време има до мача, за да се отърсят от псиxологическия удар, за неучастие в ЕКТ, а и по принцип, футболистите не се отличават със силна псиxика ;)

Върни се в “ЦСКА”