Някои от вас участвал ли е поне един път в живота си в търг?Какво ще правите там?
Жал ми е вас.Лашкат ви като овце насам-натам.Ами какви ще ги вършите на прословутия конкурс за базите тогава?
Няма такава простотия!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
vaskonti написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:Аз ли го твърдя бре? Абе вие съвсем се завеяхте! Я питай гражданина или жокера кой прави сметките, че Лудогорец имал 30 милиона бюджет(инфо, лично снесено им от компетентния по въпроса СМ) и като сме сметнели 7 години по 30 милиона и извадим приходите от 60-70 и малко от горе милиона и се получавали над 100 милиона загуби за периода. Ти изобщо четеш ли кой какво пише тук? Това не са мои сметки, а на твоите съмишленици тук! Разбираш ли какво ти казвам или да повтарям? Те правят тая смехотворна сметка, не аз!!!!
И ще те помоля да ми намериш дори едно мое изказване, че Домусчиев е света вода ненапита или пък дори, че съм фен на авиаторите. Ако ти е труно да намриш подобно мнение, огледай се поне за подобен мой намек.
На търга има право да се яви абсолютно всеки. Както Ганчев може да се яви с подставени фирми и лица, така може и Домусчиев. Няма нищо незаконно, макар че в единия случай компетентните органи би трябвало да се поинтересуват от къде фирма, регистрирана преди 1 седмица има средства да участва в този търг, но все пак да не забравяме в коя държава живеем.
Ставаш все по-жалък в опитите си за манипулации и лъжи!Да не сте рода с Уйнето - лика прилика сте си, пък си го и пазиш като зеницата на окото си.
Разбира се, никога не си казвал, че бюджета му бил 30 милиона и не си смятал колко бил похарчил за 7 години. Това аз си го измислих, нали?
Покажи къде?Съвсем се оплете в лъжите си.
-
ivan56 написа:Аз само едно не мога да разбера. Ако приемем, че Домуса има участие в търга.
За къв чеп му е, цялата работа.
Набутва се с едни пари, които може да вложи в отбора си, и пак да ви прави на мармалад.
Някой беше споменал едни 6 мил. че уж щял да предложи.
За къв чеп му е тази емблема, която не дава никакво предимство на този който я притежава.
Феновете които са на страната на ГГ, ще станат фенове на Домуса ли?
Ще се отрекат от отбора ли, кво?
Напълно безмислен търг, едни пари хвърлени на вятъра, още повече в България.
Където можеш да си направиш същата емблема, със съвсем лека корекция и тя "няма да има" нищо общо със старата.
Питай Васконти, той има теория защо му е на Домуса тая работа.

ivan56 написа:Аз само едно не мога да разбера. Ако приемем, че Домуса има участие в търга.
Набутва се с едни пари, които може да вложи в отбора си, и пак да ви прави на мармалад.
За къв чеп му е тази емблема, която не дава никакво предимство на този който я притежава.
Където можеш да си направиш същата емблема, със съвсем лека корекция и тя "няма да има" нищо общо със старата.
Ами трябва му защото войната не се води само на терена а по всички възможни позволени и не позволени начини.
Ако я вземе Домуса тая емблема юе я даде на парашутистите 1948 само за да разедени Армейската общност. Надявайки се уефа ако признае наследник на афтентичния ЦСКА да е този който държи емблемата феновете да почнат да подкрепят 1948 ....
Както Ганчев така и Домуса иска да има силен отбор със фенове. ... На Домуса това му липсва липсват му феновете няма атмосфера на стадиона само влага едни пари в стадиони и играчи и толкоз .... няма достатъчно фенове да се съберат да го понесат на ръце като скочи от подиума с купата те 15 човека на награждаването ще го изпуснат някъде по пътя.....
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
-
И какво им пречи на припознавачите да станат фенове на Домуса. Те нали затова са припознавачи. ГГ колко клетви е отнесъл от същите фенове а сега е техен бог и месия.
Венци Стефанов: ЦСКА е натопен от човек, който догодина няма да е първи и иска да си резервира място в ШЛ
От България е натопен ЦСКА, за да не играе в евротурнирите. Даже в редовете познавам един човек, който много често съм срещал какво пише. Сравнява ЦСКА с Жалгири и с подобни. Айде бе? Къде е Лом, къде е Лондон? ЦСКА е емблема и марка, защо се подиграват? Защото на един човек му е кеф, защото догодина със сигурност няма да е първи и иска да си резервира място в Шампионската лига. Гадно е това, това е много гадно. Какъв търг? Емблемата си е на ЦСКА. Какво общо има счетоводителката на това лице с емблемата на ЦСКА? Докога само такива хора ще има в българския спорт.”
http://www.novsport.com/news2388451_1003.html
Какъвто и да е Стефанов, но е член на Изпълкома на БФС! Така че явно знае някои неща!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Не е точно така. Всички знаем, че това не е истинското ЦСКА, но много от нас се надяват на приемственост в бъдеще. А тя задължително минава през закупуване на емблемата. За мен лично няма никакво значение дали ще играем в Европа (единствено притеснително е какво се случва със селекцията в този случай...). Ако обаче се провалим на търга... амиии...
пп Авиаторите имаха своя шанс да ме убедят, че това е честния път, но се провалиха с гръм!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
- blue avalanche
- Контакти:
baraba написа:И понеже Васко все търси конспирации , много интересно защо един футболен бос на столичен отбор , който няма нищо общо с ЦСКА реагира по този начин :Венци Стефанов: От България, със сигурност, е натопен ЦСКА, за да не играе сега на евро-турнирите.
Журналист: Донос ли е според вас?
Венци Стефанов: Оо, даже във редовете познавам речника на един човек, който много съм го срещал какво пише. ЦСКА е емблема, ЦСКА е марка, защо се подиграват с тях, защото на един човек му е кеф? Защото догодина със сигурност няма да е първи и да си резервира място във Шампионска лига. Гадно е това, това е много гадно!
=======
Журналист: Утре предстои търга за емблемата...
Венци Стефанов: Какъв търг бе?! Емблемата си е на ЦСКА. Какво общо има счетоводителката(Теменуга Газдова) със емблемата на ЦСКА? Какви са фирмите?
Журналист: Поставени лица..
Венци Стефанов: Ами като са поставени лица защо не ги изкарате, защо мълчите?!
=====
Интервю след мача Славия - Нефтохимик. Изводите оставям на вас
Значи Дебелия Венци за вас е истина от последна инстанция??? Сами не се усещате колко ниско паднахте!
Ама той, удавникът, и за сламка се хваща. Щом един отбор два пъти се отдаде на Лупи - какво да говорим?

demon777 написа:ivan56 написа:Аз само едно не мога да разбера. Ако приемем, че Домуса има участие в търга.
Ами трябва му защото войната не се води само на терена а по всички възможни позволени и не позволени начини.
Ако я вземе Домуса тая емблема юе я даде на парашутистите 1948 само за да разедени Армейската общност. Надявайки се уефа ако признае наследник на афтентичния ЦСКА да е този който държи емблемата феновете да почнат да подкрепят 1948 ....
Както Ганчев така и Домуса иска да има силен отбор със фенове. ... На Домуса това му липсва липсват му феновете няма атмосфера на стадиона само влага едни пари в стадиони и играчи и толкоз .... няма достатъчно фенове да се съберат да го понесат на ръце като скочи от подиума с купата те 15 човека на награждаването ще го изпуснат някъде по пътя.....
И като я вземе и я даде на авиаторите кво?
Ти ще им станеш фен ли?
Каква автентичност ще даде тази емблема бе, стига приказки за първолаци.
Писах го, тази емблема можеш само да си я гледаш. Може да има само сантиментална стойност. Нищо повече.
Домуса ако искаше да има фенове, нямаше да се забие в това убито "село" при тия примати. Ходил ли си в Разград?
За кво са му тези фенове, да го псуват, да му казват кое и как. Има си послушковци, върти си бизнеса с футбола и най-вече ПЕЧЕЛИ (това за хората които много знаят, че е на загуба)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
[offtopic]
И вие вече втори път приставате на Спас... Всякакви прилики с действителни лица и събития...
[/offtopic]
blue avalanche написа:baraba написа:И понеже Васко все търси конспирации , много интересно защо един футболен бос на столичен отбор , който няма нищо общо с ЦСКА реагира по този начин :Венци Стефанов: От България, със сигурност, е натопен ЦСКА, за да не играе сега на евро-турнирите.
Журналист: Донос ли е според вас?
Венци Стефанов: Оо, даже във редовете познавам речника на един човек, който много съм го срещал какво пише. ЦСКА е емблема, ЦСКА е марка, защо се подиграват с тях, защото на един човек му е кеф? Защото догодина със сигурност няма да е първи и да си резервира място във Шампионска лига. Гадно е това, това е много гадно!
=======
Журналист: Утре предстои търга за емблемата...
Венци Стефанов: Какъв търг бе?! Емблемата си е на ЦСКА. Какво общо има счетоводителката(Теменуга Газдова) със емблемата на ЦСКА? Какви са фирмите?
Журналист: Поставени лица..
Венци Стефанов: Ами като са поставени лица защо не ги изкарате, защо мълчите?!
=====
Интервю след мача Славия - Нефтохимик. Изводите оставям на вас
Значи Дебелия Венци за вас е истина от последна инстанция??? Сами не се усещате колко ниско паднахте!
Ама той, удавникът, и за сламка се хваща. Щом един отбор два пъти се отдаде на Лупи - какво да говорим?![]()
И вие вече втори път приставате на Спас... Всякакви прилики с действителни лица и събития...

Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.