Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Shaka » 30 май 2017 04:02

Явно имаш някаква теория затова направо я споделяй. Ако мен питаш изобщо :) . Ако питаш бараба той да ти отговаря. Аз просто ти казвам че съм скептичен към това да ги отрежат след 3 години пак.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 30 май 2017 04:12

Shaka написа:Явно имаш някаква теория затова направо я споделяй. Ако мен питаш изобщо :) . Ако питаш бараба той да ти отговаря. Аз просто ти казвам че съм скептичен към това да ги отрежат след 3 години пак.

Няма как да я споделя - трият я! Правил съм опити много отдавна.
И за точната дата на на събитието, което вече е факт съм писал, но и това го няма!
Затова съм умерен и гледам да съм в тон с дискусията.
Всеки има глава на раменете и се чудя понякога дали функцията и не е равновесия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 май 2017 07:13

И когато от УЕФА долети "благата вест" заедно с нея ти ще получиш и подарък.Баснята за лисицата и киселото
грозде,добре подвързана и с панделка от Спортал.Лисицата като олицетворение на селската хитрост.Нищо общо
с тази на Андрешко.

imunobor

Мнениеот imunobor » 30 май 2017 07:20

volf написа:Васконти, обръщам се към теб, защото вероятността да вденеш е най-висока спрямо всички тук.
Параграфът по който ЦСКА е недопуснат да участва в турнирите е предизвикан от усилията на УЕФА да не допуска до участие отбори с неясно финансиране или финансиране със средствата от престъпна дейност!
Само по себе си, това колко е НОВ един клуб няма никакво значение. За Европа е без значение и колко титли има този отбор, ако ще да се казва и Реал Мадрид.
Техният интерес е до 5 години назад и е свързан единствено с представянето им в турнирите .Следва, че дали е НОВ или стар, оранжев или червен, а ако ще и карамбозов на точки, за ЦСКА и УЕФА е все тая стига да заявят тези екипи за участие.Спорът за титлите и произхода на отбора е напълно и ирелевантен към интересите на Европа.
След изтичане на 2 годишният период от забраната УЕФА ще изиска финансова и правна ревизия за ЦСКА и на база на резултатите ще вземе решение за допускане на отбора до Европа, в случай че той е изпълнил критериите на БфС за това.
Няма никакъв начин УЕФА, да допусне отбор с управници като настоящите в ЦСКА в Европа!
Всеизвестно е че Гриша Ганчев е обявен от чуждите служби, за лице свързано с организираната престъпност и статута му за Европа е на криминален контингент.
Настоящият участник в търга за емблемата е със същия статут!
Е, как си представяш клуб с тази емблема и такъв кредитор да бъде допуснат в турнирите!
След ревизията УЕФА ще излезе с препоръки към БФС, които на практика ще са задължителни и вероятно ЦСКА, ще бъде лишен от професионалния си лиценз!
Това е добре известно на г-н Инджов и тогава възниква въпроса! - Защо е всичко това? ;)
Мисля че знаеш отговора!

Влезнал си яко във филма
1.ЦСКА не е допуснат до ЕКТ по чл.12 от правилника на УЕФА(правило нов клуб) -ти си добавяш пране на пари и престъпна дейност.
2. Казаха ти ,че Уефа не Интерпол и са прави , защото иначе Стяуа на Бекали (в затвора) нямаше да помирише никога шампионска лига. Има поне още 7-8 примера , но не е тук мястото.
3.Данните на чуждите служби дали ГГ,ББ, ДП и т.н са престъпници са класифицирана информация и ти си последния ,които може да я прочете.
4.Виждам ,че си любител на конспирациите...моя съвет е да смениш Гугъл с друга търсачка ...ако си средно интелигентен, ще си отговориш сам на въпроса защо.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 30 май 2017 07:41

demon777 написа:
pomiqr272 написа:
demon777 написа:
Жълто-черен Пловдив написа:[offtopic]Какво да ти обясняваме, УЕФА не са глупаци - имат си юристи и следят кой какъв е.
Ботев купи лиценза на Металик за 50 хил лв и започна на негово място във В група. Металик беше закрит за 2 години. Футболистите му бяха разпуснати всеки да ходи където си иска. Това е. Ние изкарахме 2 години в долните дивизии. Не сме се сливали с никой, не сме преименували никого. Знам, че ви боли, съчувствам ви, но това са фактите.[/offtopic]

Нищо ново не казваш.... потвърждаваш думите ми.
Купи ли сте лиценза на сопот. Е ние взехме лиценза на Литекс без пари.
И ние не сме се сливали с Литекс , техните футболисти също отидоха където си искат, ама видиш ли искали в ЦСКА.

И къде са седемте разлики?

Вие не сте вземали нищо, защото просто се преселихте от Ловеч в София и се провъзгласихте за ЦСКА, но не сте ЦСКА, а сте ЦСКА-София, защото ЦСКА фалира и беше закрито на 9 септември 2016 година от човекът, чиито бизнеси постоянно фалират. Ей тъй, ако беше грамотен, щеше да прочетеш в ТР, че Литекс е корекция ЦСКА с бивш президент Ангел Бончев и нищо повече.

[offtopic]Говори ми за Ботев и Сопот.
Нали лиценз не се купуваше миналата година?
Единственият начин Ботев да играе във В група през 2010-2011 беше да преименува Металик Сопот на Ботев.
Само че вече има такъв отбор и затова го именуват Ботевъ. Който няма нищо ама абсолютно нищо със истинския Ботев.
Тоест местите Металик в Пловдив кръщавате го Ботевъ слагате жълти екипи и ....ТЕ,,,, е да ама не.[/offtopic]

[offtopic]Ако нямаше нищо общо, дали на страницата на УЕФА нямаше да бъде отразено ;) Не си запознат с детайлите. Как да ти обясня, че преди да се появи Христолов е имало една регистрация, която той не успява да докопа. Понеже хората, които са я правили са били юристи и са имали едно наум. Регистрацията е от 1999 и се приема, че е наследник на създадения през 1912 г клуб. Както казах, въпрос на юридически врътки, а не на произволни твърдения на пишман форумни корифеи. Заради тази регистрация от 1999 г Ботев запази юридически наследството си отпреди Христоловия период.
Пак казвам - гледайте си вашата паница, не се сравнявайте с нас. Онези в Европа няма как да ги излъжеш с празни приказки.[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 07:50

Mitata написа:
vaskonti написа:Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА

Домусчиев е най-мразеният от цесекарите собственик на ФК у нас, следователно няма никакъв шанс да се върне на Армията. Всъщност, той може да се върне, но ще спечели доверието единствено на авиаторите. Трябва да е пълен глупак да не го знае.

Много по-правдоподобна е версията, че той пречи на ЦСКА, за да може Лудогорец да е шампион още 10-15-20 години и да играе в груповата фаза на ШЛ.

Домусчиев ви е нужния външен враг. Ако го нямаше, щете не щете щеше да се наложи да се обърнете към този, който с реални и активни дейности закри ЦСКА. Та даже и се радвахте и ръкохляскахте като го правеше. А да се обърнете към този човек означава да имате голям проблем с огледалото вкъщи и образа, който виждате в него. Така че, за вас е доста по-лесно да си заровите главата в пясъка и да намерите външен враг.

Ако Домусчиев се е набутал 100 милиона за 7 години(по ваши сметки, колкото и смехотворни да са) , то колко ще се набута за 10-15-20 години? Аз няма да го смятам, разчитам на твоята "реалистична" сметка. И цялото това набутване за да е пръв на село и да прецака ЦСКА. Хвала на такива "обективни" и изпълнени с реализъм хора като теб!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 май 2017 08:05

vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА

Домусчиев е най-мразеният от цесекарите собственик на ФК у нас, следователно няма никакъв шанс да се върне на Армията. Всъщност, той може да се върне, но ще спечели доверието единствено на авиаторите. Трябва да е пълен глупак да не го знае.

Много по-правдоподобна е версията, че той пречи на ЦСКА, за да може Лудогорец да е шампион още 10-15-20 години и да играе в груповата фаза на ШЛ.

Домусчиев ви е нужния външен враг. Ако го нямаше, щете не щете щеше да се наложи да се обърнете към този, който с реални и активни дейности закри ЦСКА. Та даже и се радвахте и ръкохляскахте като го правеше. А да се обърнете към този човек означава да имате голям проблем с огледалото вкъщи и образа, който виждате в него. Така че, за вас е доста по-лесно да си заровите главата в пясъка и да намерите външен враг.

Ако Домусчиев се е набутал 100 милиона за 7 години(по ваши сметки, колкото и смехотворни да са) , то колко ще се набута за 10-15-20 години? Аз няма да го смятам, разчитам на твоята "реалистична" сметка. И цялото това набутване за да е пръв на село и да прецака ЦСКА. Хвала на такива "обективни" и изпълнени с реализъм хора като теб!

Тогава нали толкова или почти толкова пари,би трябвало да извади и Ганчев,за да се сбъднат техните мечти за групите на ШЛ.Да ама не!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2017 08:25

гражданин от село написа:
шивача написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:Добре. Не знам как по-ясно да те питам, но ще пробвам пак. Първо, пак ще кажа, че конкретни данни за приходите има.
Второ, Ганчев как ще постигне резултати ако не осигури подобен бюджет - за заплати, за бази, за класа, за каквото още там си избереш?
Честно ти казвам, ако и сега не вденеш, отказвам се.

Ганчев разбира много повече футбола и неговата организация от Домуса. Не е нужно да хвърля по 30 милиона годишно, за да имаме по-добър отбор от Лудогорец.

Честна дума ли? Аз пък съм по-хубав от Ален Делон!
Елементарен си, Мита. Не е чудно, че човек лесно може да те манипулира. Ако беше жена Коста Янев щеше да вади пари от теб :!:

Ей, ко прай тоз изумруд Костата, бре? :lol:

Купува на едро лекове за срамни болести :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

imunobor

Мнениеот imunobor » 30 май 2017 08:29

От къде знаете , че Домусчиев .ще продължи да дава такива пари? Особено след втората школа ,която прави в София? Плюс това на много хора преди него бизнеса изглеждаше процъфтяващ , но се срутиха за твърде кратко време.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 май 2017 08:45

"И така, УЕФА каза "не" на новия клуб от "Българска армия", който едни припознаха, а други не, но новината от днес е, че... няма новина. Случи се логичното за тези, които имат поне малко мозък в главите си, а не вярват на разни плямпала, изказващи се от позицията на никаквици.
А като заговорихме за отхвърления отбор, би било добре сериозно внимание да обърнем на информацията, че от БФС "са направили всичко възможно ЦСКА-София да бъде допуснат до евротурнирите по изключение".

Щеше да е комично, ако не беше трагично...

Представете си милата родна картинка - пише господин "Х" до господин" У" до УЕФА, с надеждата онези там да потъпкат собствените си закони и правила! И забележете, в името на нещо, което претендира да е автентично, но е доказано, че не е. Байганьовщина парекселанс, но както отбелязахме "тука е така". Добрата новина е, че на други места не е... Лошата е, че отговорниците за това "тука е така" нямат намерение да си ходят!"

Върни се в “ЦСКА”