Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 01:19

Bogomil написа:Бах, то на него не му трябва точно такава по-голяма дето е гнездо на оси и алкохолни търтеи, да речем една фабричка за сглобяване на китайски таралясници или дори захарен завод е далеч по-голяма далавера и без да е в светлината на прожекторите.

Тази светлина го пази, а от друга му дава много по-големи възможности.Ти беше ли чувал за Домуса или Титаните преди Лудогорец и ЦСКА?Какво им пречеше да си кютат на тъмно?Популярността, рекламата и публиката зад теб ти дават вного предимства и защита.Липсата на публика Кирчо реши, че ще я компенсира с много пари, ама май му идва вече нанагорно.

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 30 май 2017 01:24

За Титаните не бях чувал или и да бях чувал съм го забравил, но за Домуса - определено да.

Ммм, някои хора си ги избива на публичност, не може да се отрече, такова самоизява. Обаче мисля че г-н Ганчев е достатъчно самоизявен така да се каже, все пак е легенда от едни други времена.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 май 2017 01:26

volf написа:
baraba написа:
volf написа:Васконти, обръщам се към теб, защото вероятността да вденеш е най-висока спрямо всички тук.
Параграфът по който ЦСКА е недопуснат да участва в турнирите е предизвикан от усилията на УЕФА да не допуска до участие отбори с неясно финансиране или финансиране със средствата от престъпна дейност!
Само по себе си, това колко е НОВ един клуб няма никакво значение. За Европа е без значение и колко титли има този отбор, ако ще да се казва и Реал Мадрид.
Техният интерес е до 5 години назад и е свързан единствено с представянето им в турнирите .Следва, че дали е НОВ или стар, оранжев или червен, а ако ще и карамбозов на точки, за ЦСКА и УЕФА е все тая стига да заявят тези екипи за участие.Спорът за титлите и произхода на отбора е напълно и ирелевантен към интересите на Европа.
След изтичане на 2 годишният период от забраната УЕФА ще изиска финансова и правна ревизия за ЦСКА и на база на резултатите ще вземе решение за допускане на отбора до Европа, в случай че той е изпълнил критериите на БфС за това.
Няма никакъв начин УЕФА, да допусне отбор с управници като настоящите в ЦСКА в Европа!
Всеизвестно е че Гриша Ганчев е обявен от чуждите служби, за лице свързано с организираната престъпност и статута му за Европа е на криминален контингент.
Настоящият участник в търга за емблемата е със същия статут!
Е, как си представяш клуб с тази емблема и такъв кредитор да бъде допуснат в турнирите!
След ревизията УЕФА ще излезе с препоръки към БФС, които на практика ще са задължителни и вероятно ЦСКА, ще бъде лишен от професионалния си лиценз!
Това е добре известно на г-н Инджов и тогава възниква въпроса! - Защо е всичко това? ;)
Мисля че знаеш отговора!

Викаш в УЕФА , като чуят , че Стоичков е един от управниците и понеже е най-големия мафиот и бандит , направо ще наредят на БФС да закрият ЦСКА ..... гениален , що не се пробваш да публикуваш роман може и да засенчиш Толкин или Р. Джордан :roll:

Ти пълнолетен ли си?

Въпросът е ти дали си пълнолетен с това "фентъзи" стайл :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 май 2017 01:39

vaskonti написа:
Groucho написа:
vaskonti написа:Едно участие в групите е напълно достатъчно защото то води след себи си спонсори, рекламодатели, отделно са нужни и точно 2 прилични трансфера от по 2-3 милиона, което е напълно реално. А дори и да не стане, всъщност важното е да ги избие за 5 години, колкото е срока за погасяване на дълговете. А това вече е повече от постижимо.

Едно участие в групите на ШЛ - да, но с едно участие в групите на ЛЕ плюс другите неща, за които пишеш... не съм сигурен, че това е достатъчно за 15 милиона плюс след пет години. Но да приемем при всички случаи, че това е достатъчно. Това е оптимистичният вариант. Реалността е, че 95 процента от професионалните футболни клубове почти ежегодно приключват на загуба. Шансовете да не се стигне до оптимистичния вариант, който чертаеш са много големи. Я има успехи в Европа и изходящи трансфери, я - не. Във футбола в дългосорочен аспект малцина излизат на печалба, независимо дали ще оздравяват, слагат тирета, с публика, без публика... все тая. Не се опитвам да кажа, че Ганчев не можеше да оздравява, а че да се чертаят някакви сценарии за оздравяване и моментално избиване на дълговете е прекалено... оптимистично.

Иска се само професионална работа! Да се откриват разни незнайни перли за без пари и да се продават скъпо, това поне Ганчев го може, както и да се инвестира в школа на световно ниво. Това плюс някакви прилични резултати в ЕКТ плюс 2-3 сериозни спонсори и добра посещаемост е напълно постижимо. Ако се работи професионално, обаче.

Васконти, тук малко фантазираш. Разните перли, които ще се продават скъпо, са си чист късмет. Първо трябва да се изгради сериозна скаутска мрежа, да се изчисти името /ЦСКА-София е нов отбор, не само според мен, но в момента в който потърсиш новини в Гугъл, веднага виждаш как клуб с името ЦСКА от град София е съден от голяма част от бившите си играчи/, да не споменаваме факта че две години без европейски мач доста отдалечават сериозните изходящи трансфери във времето.
Школа на световно ниво - това си е чиста фантазия, българските играчи не струват сериозни пари /ако е Иванов и е българин струва примерно 300 000, ако е същия човек, но е Ивановски ще струва поне милион/, потвърдено е през годините. Да не споменаваме че просто ще бъдат откраднати много добрите играчи преди да са навършили 18 години и да са подписали първи професионален договор, дори и Барса е губила играчи така /Пике ако не се лъжа, а и същата година един беше откраднат от Арсенал/.
Спонсорите вече не дават сериозни пари в България, Домуса е друга бира, но там спонсори са пак негови фирми и парите влизащи във футболният отбор се явяват разход за тези фирми и съответно по-малко данъци за плащане. Виж преди години Мтел какви пари даваха за реклама във футболен клуб и какви сега.
Добра посещаемост - да приемем че това означава около 10 000 човека на среща, по 10 лв. за по-лесни сметки, това са около 100 000 лева. Финансовият директор на ПФК Левски спомена на една от срещите че едно домакинство като финансово изражение е около 30 000 - 50 000 лв., а за среща с осветление около 80 000 лв. Част от феновете ще плащат по-скъпи билети, да това е вярно, но пък се изравнява от това че част от феновете дават пари за всякакви простотии, но влизат на стадиона без пари, този проблем и Титаните го бяха споменали. Сложи си и глобите, защото нали сме ултраси и "без пиро, няма забавление" и получаваш че от от една домакинска среща ще си около 20 000 хиляди на плюс, това не покрива и седмичната заплата на двама негри, добрите струват пари все пак. Домакинствата не са всяка седмица. Това са сметки без инвестиции, там вече става сложно.
За да се изгради организацията за която говориш, ще трябват между 5 и 10 години и то при прилични приходи от евротурнирите, за момента само един български клуб го прави в нялоклко поредни години.
Да не забравяме че и хората работещи в един клуб също трябва да са на ниво. Стойкас Стоилас не е точно интелигентен служител, Пламен Марков, също не е добър пример. Та това което си написал е постижимо, но по-скоро в някоя друга държава и някой друг отбор, и това го пиша със съжаление, отнася се и за моят отбор, просто имената на хората работещи в отбора ще са други, материала е подобен.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 май 2017 02:00

Както казах по-горе , подкрепата няма да се промени , каквото и да стане и с УЕФА и с "Емблемата" , напротив ще ни сплотят още повече !!! Това , което не ни убива ни прави по-силни !!!

Открито писмо
До г-н Гриша Ганчев и цялото ръководство на ЦСКА
Обръщам се от Официалната Страница защото съм сигурен , че ще стигне до Вас. Пиша това преди да е ясно какво ще става с емблеми , УЕФА и лицензи.
Уважаеми г-н Ганчев , Вие и хората около Вас променихте представата за това как трябва да се ръководи футболен клуб ЦСКА. Няма никакво значение какво е било преди , важното е какво се прави сега. Започнахте от базата и децата – изключително големи разходи и никакви приходи на този етап. Инвестицията в децата е разход на пари в сегашно време и капитал в бъдещето . Капитал , който не се измерва само с банкови сметки. Казвам Ви го това като родител на 14 годишно дете ,което е картотекиран футболист в една от столичните футболни академии и всяка седмица виждам детския футбол от ‚първо лице‘. Започнахте с децата и развитието им. Това ми е достатъчно , за да имате пълната ми подкрепа. Отново ще купя абонаментни карти за следващия сезон , и ще знам парите ми къде отиват. Аз ще дам пари на Вас и клуба а не обратното както го изкарват клакьорите. Никога с детето ми не сме получавали облаги , за да сме в сектор Г . Не съм виждал да се раздават пари , кремвирши или шоколади в сектора и съм почти сигурен , че и при другите е така. Не подминаваме урните на входовете и сами събираме средствата за всеки следващ мач.
Продължавайте по същия начин и с първия отбор и резултатите няма да закъснеят. Защото разделението е ясно : мерцедес и всички останали коли , ЦСКА и останалите BG отбори. Битката е за марката и това Ви е пределно ясно. Има ли ЦСКА всички други са останалите .Нямам никаква идея дали ще играем в Европа , утре какво ще стане в Кърджали , какви лицензи ще ни вземат но Ви гарантирам , че младежа и знамето ще са на поста си и следващия сезон. Успех .
29.05.2017г. 23.45ч. Петър Стаев
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 30 май 2017 02:47

volf написа:Васконти, обръщам се към теб, защото вероятността да вденеш е най-висока спрямо всички тук.
Параграфът по който ЦСКА е недопуснат да участва в турнирите е предизвикан от усилията на УЕФА да не допуска до участие отбори с неясно финансиране или финансиране със средствата от престъпна дейност!
Само по себе си, това колко е НОВ един клуб няма никакво значение. За Европа е без значение и колко титли има този отбор, ако ще да се казва и Реал Мадрид.
Техният интерес е до 5 години назад и е свързан единствено с представянето им в турнирите .Следва, че дали е НОВ или стар, оранжев или червен, а ако ще и карамбозов на точки, за ЦСКА и УЕФА е все тая стига да заявят тези екипи за участие.Спорът за титлите и произхода на отбора е напълно и ирелевантен към интересите на Европа.
След изтичане на 2 годишният период от забраната УЕФА ще изиска финансова и правна ревизия за ЦСКА и на база на резултатите ще вземе решение за допускане на отбора до Европа, в случай че той е изпълнил критериите на БфС за това.
Няма никакъв начин УЕФА, да допусне отбор с управници като настоящите в ЦСКА в Европа!
Всеизвестно е че Гриша Ганчев е обявен от чуждите служби, за лице свързано с организираната престъпност и статута му за Европа е на криминален контингент.
Е, как си представяш клуб с тази емблема и такъв кредитор да бъде допуснат в турнирите!
След ревизията УЕФА ще излезе с препоръки към БФС, които на практика ще са задължителни и вероятно ЦСКА, ще бъде лишен от професионалния си лиценз!
Това е добре известно на г-н Инджов и тогава възниква въпроса! - Защо е всичко това? ;)
Мисля че знаеш отговора!

По твоята логика Литекс нямаше да има нито едно участие в Европа. Работата е там, че схеми и измами не вървят пред УЕФА. Като минат 2 години общо 3 ще ги допуснат. Друг е въпроса, че ако за губят търга днес никога няма да бъдат признати за настедник на ЦСКА нито от УЕФА нито от която и да било уважавана институция.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 30 май 2017 02:52

baraba написа:Както казах по-горе , подкрепата няма да се промени , каквото и да стане и с УЕФА и с "Емблемата" , напротив ще ни сплотят още повече !!! Това , което не ни убива ни прави по-силни !!!

Открито писмо
До г-н Гриша Ганчев и цялото ръководство на ЦСКА
Обръщам се от Официалната Страница защото съм сигурен , че ще стигне до Вас. Пиша това преди да е ясно какво ще става с емблеми , УЕФА и лицензи.
Уважаеми г-н Ганчев , Вие и хората около Вас променихте представата за това как трябва да се ръководи футболен клуб ЦСКА. Няма никакво значение какво е било преди , важното е какво се прави сега. Започнахте от базата и децата – изключително големи разходи и никакви приходи на този етап. Инвестицията в децата е разход на пари в сегашно време и капитал в бъдещето . Капитал , който не се измерва само с банкови сметки. Казвам Ви го това като родител на 14 годишно дете ,което е картотекиран футболист в една от столичните футболни академии и всяка седмица виждам детския футбол от ‚първо лице‘. Започнахте с децата и развитието им. Това ми е достатъчно , за да имате пълната ми подкрепа. Отново ще купя абонаментни карти за следващия сезон , и ще знам парите ми къде отиват. Аз ще дам пари на Вас и клуба а не обратното както го изкарват клакьорите. Никога с детето ми не сме получавали облаги , за да сме в сектор Г . Не съм виждал да се раздават пари , кремвирши или шоколади в сектора и съм почти сигурен , че и при другите е така. Не подминаваме урните на входовете и сами събираме средствата за всеки следващ мач.
Продължавайте по същия начин и с първия отбор и резултатите няма да закъснеят. Защото разделението е ясно : мерцедес и всички останали коли , ЦСКА и останалите BG отбори. Битката е за марката и това Ви е пределно ясно. Има ли ЦСКА всички други са останалите .Нямам никаква идея дали ще играем в Европа , утре какво ще стане в Кърджали , какви лицензи ще ни вземат но Ви гарантирам , че младежа и знамето ще са на поста си и следващия сезон. Успех .
29.05.2017г. 23.45ч. Петър Стаев

Голям майтап!
Може ли да се обърна към Гришата и аз от "официалната страница"!
И как така не му е известно за турнирите след като е писал писмото на 29.05 след 23:00?! ;)
"Мерцедес и останалите"! - Baraba, това като че ти си го писал? - Върхът на остроумието!
Тия направо си Ви вземат за мезе и то по най-елементарния начин.
Т.ест. - Правете като него! - Боза!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 30 май 2017 02:58

Shaka написа:
Мисля че знаеш отговора!

По твоята логика Литекс нямаше да има нито едно участие в Европа. Работата е там, че схеми и измами не вървят пред УЕФА. Като минат 2 години общо 3 ще ги допуснат. Друг е въпроса, че ако за губят търга днес никога няма да бъдат признати за настедник на ЦСКА нито от УЕФА нито от която и да било уважавана институция.

Направи си справка, докога Г.Г. фигурира като "собственик" на Литекс и ще получиш отговор на въпроса си. Доколкото си спомням Г.Г беше "почетен президент" или нещо такова, което е титла, но не и длъжност с ръководни функции! Самият той го тръбеше във връзка с амбициите си към ЦСКА, а Вие пишехте декларации, че е селянин и не никакъв шанс да бъде част от ЦСКА. Тъй като в последствие и синът му стана обект на разследване имаше вероятност Литекс да не бъде допуснат до турнирите. Твърде е вероятно и това да е част от мотивите за събитията!
Последна промяна от volf на 30 май 2017 03:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 30 май 2017 03:15

volf написа:
Shaka написа:
Мисля че знаеш отговора!

Ами след като Гришата беше обявен за такъв, те нямат участие в Европа - Волю или неволю?!

Не знам кога е бил обявен. Но УЕФА не е интерпол и не е нейна работа да се занимава с тия неща. Освентова аз не съм адвокат на Гришата, но не ми се струва коректно да бъде ограничавн който да било да се занимава с футбол (да речем) щото имал криминално минало или има дела. Да го осъдят и да го тикнат на топло, сигурно има за какво. Но логика не виждам. Колкото до произхода на средствата и това той в какви списъци се намира. Такива като него работят с пионки и поставени лица. Ще се окаже, че някой друг е собственик и така.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 30 май 2017 03:29

Shaka написа:
volf написа:
Shaka написа:
Мисля че знаеш отговора!

Ами след като Гришата беше обявен за такъв, те нямат участие в Европа - Волю или неволю?!

Не знам кога е бил обявен. Но УЕФА не е интерпол и не е нейна работа да се занимава с тия неща. Освентова аз не съм адвокат на Гришата, но не ми се струва коректно да бъде ограничавн който да било да се занимава с футбол (да речем) щото имал криминално минало или има дела. Да го осъдят и да го тикнат на топло, сигурно има за какво. Но логика не виждам. Колкото до произхода на средствата и това той в какви списъци се намира. Такива като него работят с пионки и поставени лица. Ще се окаже, че някой друг е собственик и така.

Да УЕФА не е разследващ орган, и именно затова се защитава от отбори финансирани чрез пари от престъпна дейност като, не допуска до участие "НОВИ" отбори!
Преди да ги допусне ще поиска ревизия, и тогава разследващите органи ще свършат своята работа.
УЕФА не е и правораздаващ орган, заради което условията за участие са формулирани по този начин. /в случая "нов клуб"/ и са заложили това изискване в правилника си, но идеята е ясна!
А от кога Г.Г. е с такъв статут, можеш да провериш в Гугъл. В Европа тези неща се следят по отношение на ВСИЧКИ. Домусчиев може и да не се харесва на никого, но за него няма такава информация в нито една от световните служби.
И реално, собственикът, наистина е друг.
Пак ще попитам. - Имаш ли идея защо се прави всичко това в този случай?
Отговорът е извън футбола и спорта въобще!

Върни се в “ЦСКА”