Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 29 май 2017 23:58

vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:Той успя да ни елиминира с ваша помощ в идущите 2 години и сега безпрепятствено ще атакува групите на ШЛ.

:shock: Излъгал е УЕФА, че сте нов клуб, така ли? И в какво точно се състои тая помощ от тези "вие" ? И кои смяташ, че сме тия "вие"?

Баце, в такъв филм си влязъл, че идея си нямаш. За твое добро се надявам, че умишлено пишеш това, а не го вярваш наистина.

Нямам предвид това, макар че и тук може да има пръст. Вероятно утре неговите кукли на конци ще спечелят търга. Грешката ми е, че с това той ще си осигури още по-дълъг безгрижен период.

Виж сега. Тук ми обяснявате как бюджета му бил 30 милиона и как, видиш ли, за 7 години се бил набутал над 100 милиона. За да прецака ЦСКА. Сега пак щял да даде на търга 7-8 милиона - пак за да прецака ЦСКА. След което, забележи, да си живеел безгрижно дълги години и съответно да продължи да набутва десетки и стотици милиони. Но ще го грее мисълта, че е съсипал ЦСКА.
Ами, извинявай, ти сериозно ли ги мислиш тия небивалици?

Той има пари, много пари. Как ги е спечелил, един Господ знае, един Господ ще го съди. Нека финансира проекта си, нека участва в ШЛ, но да не пречи на ЦСКА с нефутболни средства.

Това за начина на печеленето на парите и съденето от Господ важи с пълна сила и за Ганчев, не мислиш ли?
Но да ми обясняваш, че ще прежали стотици милиони само за да пречи на ЦСКА...извинявай! Тук доста прекали с импровизациите.

Добре , а как тълкуваш сегашните му действия във връзка с търга за емблемата ??? Тези пари които хвърля само за депозита и евентуално да спечели емблемата за какво ги дава , да помага на ЦСКА :roll: или .....
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 00:01

Groucho написа:
vaskonti написа:Едно участие в групите е напълно достатъчно защото то води след себи си спонсори, рекламодатели, отделно са нужни и точно 2 прилични трансфера от по 2-3 милиона, което е напълно реално. А дори и да не стане, всъщност важното е да ги избие за 5 години, колкото е срока за погасяване на дълговете. А това вече е повече от постижимо.

Едно участие в групите на ШЛ - да, но с едно участие в групите на ЛЕ плюс другите неща, за които пишеш... не съм сигурен, че това е достатъчно за 15 милиона плюс след пет години. Но да приемем при всички случаи, че това е достатъчно. Това е оптимистичният вариант. Реалността е, че 95 процента от професионалните футболни клубове почти ежегодно приключват на загуба. Шансовете да не се стигне до оптимистичния вариант, който чертаеш са много големи. Я има успехи в Европа и изходящи трансфери, я - не. Във футбола в дългосорочен аспект малцина излизат на печалба, независимо дали ще оздравяват, слагат тирета, с публика, без публика... все тая. Не се опитвам да кажа, че Ганчев не можеше да оздравява, а че да се чертаят някакви сценарии за оздравяване и моментално избиване на дълговете е прекалено... оптимистично.

Иска се само професионална работа! Да се откриват разни незнайни перли за без пари и да се продават скъпо, това поне Ганчев го може, както и да се инвестира в школа на световно ниво. Това плюс някакви прилични резултати в ЕКТ плюс 2-3 сериозни спонсори и добра посещаемост е напълно постижимо. Ако се работи професионално, обаче.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 30 май 2017 00:01

vaskonti написа:Чехите и хърватите имат школа с име, тям футболистите излизат научени и грамотни, а не чалгари. Затова продават скъпо и има защо да са скъпи. А ако Ганчев не разчита на класни чужденци, а разчита да инвестира в юноши....ще чака години наред за успехи. А нещо не ми се вярва такива да са му плановете.

На U19 им трябва победа, за да са шампиони. Дубълът нарочно отидоха да играят във В група. Има деца в школата. Но само с школа не става. Така е било винаги в ЦСКА. (Отделно Домуса пазарува/краде юноши предимно от ЦСКА. Затова и назначи Джевизов).

"18-годишният нападател на ЦСКА Радослав Живков говори за CSKA.BG преди решителните битки за шампионската титла в Елитната юношеска група до 19 години. Първата от трите оставащи срещи в първенството е днес от 17:00 часа, когато ЦСКА U19 приема Верея на базата в Панчарево, а двубоя ще бъде предаван пряко по ЦСКА ТВ. Радослав заяви, че тимът е готов да се бори докрай за първото място. Живков започва да тренира в ЦСКА преди 11 години и оттогава мечтае да изведе армейците с капитанската лента - мечта, която вече осъществи. Той си припомни за тежките условия за тренировки преди време и обяви, че в момента организацията в клуба е на отлично ниво и играчите могат да мислят само за футбол. Освен при юношите, централният нападател играе и за дублиращия отбор във Втора лига. За ЦСКА ТВ Радослав разкри, че като дете негов идол е бил Тодор Янчев. Живков сподели, че иска някой ден да спечели титлата с първия отбор и да играе в европейските клубни турнири с ЦСКА. "

След това вкара 3, Вальо Антов добави 1, ЦСКА U19 - Верея U19 6-1.
В елитната, ако са събрани титулярите, Динамо трудно минават центъра. Скоро и в другите възрасти ще е така.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 май 2017 00:12

baraba написа:
vaskonti написа:Това за начина на печеленето на парите и съденето от Господ важи с пълна сила и за Ганчев, не мислиш ли?
Но да ми обясняваш, че ще прежали стотици милиони само за да пречи на ЦСКА...извинявай! Тук доста прекали с импровизациите.

Добре , а как тълкуваш сегашните му действия във връзка с търга за емблемата ??? Тези пари които хвърля само за депозита и евентуално да спечели емблемата за какво ги дава , да помага на ЦСКА :roll: или .....

Тълкувам го по всеки друг начин, само не и като пари на вятъра само и само да пречи на ЦСКА. ЦСКА няма в момента, това на Ганчев не е ЦСКА - доказателства бол.
Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 май 2017 00:18

vaskonti написа:Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.
Знам, че звучи съшито с бели конци и че има пробойни, но е далеч по-реално от версията, че хвърля десетки милиони само за да прецака ЦСКА

Домусчиев е най-мразеният от цесекарите собственик на ФК у нас, следователно няма никакъв шанс да се върне на Армията. Всъщност, той може да се върне, но ще спечели доверието единствено на авиаторите. Трябва да е пълен глупак да не го знае.

Много по-правдоподобна е версията, че той пречи на ЦСКА, за да може Лудогорец да е шампион още 10-15-20 години и да играе в груповата фаза на ШЛ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 00:19

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:Това за начина на печеленето на парите и съденето от Господ важи с пълна сила и за Ганчев, не мислиш ли?

Тълкувам го по всеки друг начин, само не и като пари на вятъра само и само да пречи на ЦСКА. ЦСКА няма в момента, това на Ганчев не е ЦСКА - доказателства бол.
Аз имам моя си теория по въпроса, макар и пълна с пробойни. Според мен Домусчиев все пак иска да възроди ЦСКА, но иска да разкара ултрасите, които се бъркат в управлението още от времето на Божков. Ако това му е целта, то марката е първа логична стъпка, след това има да направи още 2-3 и ще стане така, че УЕФА ще има основание да признае авиаторите за истинския ЦСКА. На Домусчиев не му пречи това наказание сега защото си има Лудогорец и не бърза. След 2-3 години 1948 влиза в А група и готово. При това развитие Армията съща ще се даде на него, той ще плати на Ганчев 1-2 милиона и готово.

Ти и теорията за световната конспирация я удари в земята. :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2017 00:28

vaskonti написа:
Groucho написа:
vaskonti написа:Едно участие в групите е напълно достатъчно защото то води след себи си спонсори, рекламодатели, отделно са нужни и точно 2 прилични трансфера от по 2-3 милиона, което е напълно реално. А дори и да не стане, всъщност важното е да ги избие за 5 години, колкото е срока за погасяване на дълговете. А това вече е повече от постижимо.

Едно участие в групите на ШЛ - да, но с едно участие в групите на ЛЕ плюс другите неща, за които пишеш... не съм сигурен, че това е достатъчно за 15 милиона плюс след пет години. Но да приемем при всички случаи, че това е достатъчно. Това е оптимистичният вариант. Реалността е, че 95 процента от професионалните футболни клубове почти ежегодно приключват на загуба. Шансовете да не се стигне до оптимистичния вариант, който чертаеш са много големи. Я има успехи в Европа и изходящи трансфери, я - не. Във футбола в дългосорочен аспект малцина излизат на печалба, независимо дали ще оздравяват, слагат тирета, с публика, без публика... все тая. Не се опитвам да кажа, че Ганчев не можеше да оздравява, а че да се чертаят някакви сценарии за оздравяване и моментално избиване на дълговете е прекалено... оптимистично.

Иска се само професионална работа! Да се откриват разни незнайни перли за без пари и да се продават скъпо, това поне Ганчев го може, както и да се инвестира в школа на световно ниво. Това плюс някакви прилични резултати в ЕКТ плюс 2-3 сериозни спонсори и добра посещаемост е напълно постижимо. Ако се работи професионално, обаче.

ПФК ЦСКА АД бе обречен на гибел с тъй наречения "Метод на отсрочките".Всеки собственик не плащаше данъци и ги прехвърляше на другия,който ги прехвърля на другия и т.н. като същевременно тези пари им попадаха в джобовете и си ги пестяха за сметка на клуба.Кажи го "Източване".Да,само че един акционер никога не може да бъде задължен да изплаща дългове на самото дружество.Нещата са прости.Това е.Аз лично изобщо и грам не мога да си представя "оздравяване" в тая картинка! В тия клубове(дружества) не може да се търси абсолютно нищо "автентично"(както някои все си фантазират,че има),нито футболно,защото няма футбол в него,нито титли,купи и тем подобни.Това са едни "инструменти" за бързи пари.Това е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Bogomil
Контакти:

Мнениеот Bogomil » 30 май 2017 00:34

А не е ли далеч по-логично да си представите, че на никой не му пука на практика за ЦСКА, нито на ГГ нито на Домусчиев, защото и да си мислите че е някаква голяма институция с милионите фенове (дето ги няма по стадионите), реално на практика единственото което от икономическа гледна точка си заслужава са базите дето можеш да ги вземеш на концесия с известни уговорки и пари под масата и покрай тях да вдигнеш я хотелче, я нещо друго, което в крайна сметка да ги изкара икономически изгодни. В смисъл, вече 8 години откакто Лудогорец прави големите грандове ЦСКА и Левски на луди калинки и само заради това на никой реално не му пука, а и верните фенове ги няма, а тези дето ги има се вижда колко лесно можеш да си ги купиш така или иначе. Даже аз си мисля, ако на Домус ага му беше самоцел, със сигурност щеше да сътвори невиждани висини в това отношение, дето се бият в гърдите разни хора, айде да видим примерно с 20 хилки каква хореография може да се сътвори на един мач примерно, колко му е :)

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 30 май 2017 00:36

Утре Ганчев ще загуби търга.
Ще е черен ден и ще се пролее кръв в Кърджали...

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 30 май 2017 00:38

В същото време от сряда да се готвят еничарите...след като ни отнемат футбола...така да бъде !

Върни се в “ЦСКА”