Teo написа:Ще играем в ЕКТ!
@ Утре е най-важния ден... всички в турското градче да си вземем нашето!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Ще играем в ЕКТ!
@ Утре е най-важния ден... всички в турското градче да си вземем нашето!
bumerang58 написа:Тъй като си много добър в материята да ме информираш някой да изяви желание да плаща 20 млн.лв. за чужди дългове,защото аз не видях такива.Къде бяха Домусчиев и Божков преди две години когато ЦСКА бе пратен във В група и нямаше футболисти и отбор.Как можеше да се радваш на отбора на Ганчев като взе купата на България от В група,а сега денонощно плюеш по неговия отбор.Тези които сега сте против ЦСКА-София никога не сте били истински фенове на ЦСКА,ако сте обичали безкористно и искрено ЦСКА щяхте да направите избора си и нямаше като сайтовете на Пеевски и Домусчиев да пригласяте на сините оплаквачки,достойния човек приема загубите като мъж,а ти направи толкова мръсотии в този форум че ми е под достойнството въобще да говоря с теб.
CSKA 78 написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:гражданин от село написа:Просто тук са налазили злобни комплексарчета и завистници.Ганчев не е взел отбора, за да участва в ЕКТ и ако това не се случи веднага да си бие камшика.Това им е ясно на завистниците.Парите, които се влагат в ДЮШ и бази са дългосрочни проекти и не зависят от 2г. извън ЕКТ.Сега ще видиш динамовци, сопотлии идругия, който се класира как ще се "нагушат".
Динамовци, делиорманци и барабар Петко с мъжете се надяват това неучастие в ЕКТ да ни сложи прът в колелетата като клуб! Интересно сега кой ли е заблуденият?!![]()
Неучастието в ЕКТ не е болка за умиране!
А и самото участие не е "манна небесна"! Искахме да участваме, защото не сме играли в ЕКТ отдавна, но ако не участваме за 2 години, ще го преживеем! Други неща са по-важни, като конкурсът за стадиона и базите, където сме изявен фаворит за спечелването им! Когато вземем базите и стадионът, тогава ще видим кой ще ни спре?!
ПП А и ще видим какво ще стане с обжалването в КАС ?!
Такъв оптимизъм лъхаше и през 2008 при лупи.И дойдоха титан.Да не се повтори историята.
Ако имаш предвид, че ще се скриеш за поне 2 месеца, тогава съм съгласен, че може и да се повтори!![]()
ПП Не е оптимизъм, а чист реализъм! Или си мислиш, че като получим базите ГГ ще си тръгне?!
petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:гражданин от село написа:Просто тук са налазили злобни комплексарчета и завистници.Ганчев не е взел отбора, за да участва в ЕКТ и ако това не се случи веднага да си бие камшика.Това им е ясно на завистниците.Парите, които се влагат в ДЮШ и бази са дългосрочни проекти и не зависят от 2г. извън ЕКТ.Сега ще видиш динамовци, сопотлии идругия, който се класира как ще се "нагушат".
Динамовци, делиорманци и барабар Петко с мъжете се надяват това неучастие в ЕКТ да ни сложи прът в колелетата като клуб! Интересно сега кой ли е заблуденият?!![]()
Неучастието в ЕКТ не е болка за умиране!
А и самото участие не е "манна небесна"! Искахме да участваме, защото не сме играли в ЕКТ отдавна, но ако не участваме за 2 години, ще го преживеем! Други неща са по-важни, като конкурсът за стадиона и базите, където сме изявен фаворит за спечелването им! Когато вземем базите и стадионът, тогава ще видим кой ще ни спре?!
ПП А и ще видим какво ще стане с обжалването в КАС ?!
Такъв оптимизъм лъхаше и през 2008 при лупи.И дойдоха титан.Да не се повтори историята.
Ако имаш предвид, че ще се скриеш за поне 2 месеца, тогава съм съгласен, че може и да се повтори!![]()
ПП Не е оптимизъм, а чист реализъм! Или си мислиш, че като получим базите ГГ ще си тръгне?!
Ти специално си "доказан реалист",не напразно си станал за смях тук.Да направим едно проучване ако искаш.
Кой футболист от добрите ще остане,кой такъв ще дойде и да играе срещу Славия в следващите две години.
гражданин от село написа:vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:Добре де, толкова ли е трудно да вденете за какво всъщност говоря? Ок, да не 80, нека са 30, макар да са повече. Щом клуб без фенове,
без спонсор и с 1 трансфер прави 30 милиона за 3 години, то какъв точно е непреодолимия проблем за Ганчев да не разделя феновете,да не прави селси машинаци и врътки и от сорта?
Продължаваш да правиш сметки наизуст !!! Не съм изобщо сигурен , с бюджета на Лудогорец и никаквите продажби на футболисти , със закупените скъпи футболисти , че дори и със спечелените пари от ЕКТ е на плюс или да допуснем че е наистина на плюс , този плюс да е нищожно малъкСамо Гела си знае истината и главния му счетоводител , никой друг
Виж сега. Сериозно ти казвам, вземи мисли сам, стига си повтарял какво казва Ганчев и най-вече Милко.
Според теб Ганчев има ли амбиции за успехи в ЕКТ и как смята да ги постигне ако не инвестира в скъпи чужденци? Да не би бюджета на ЦСКА-София ще е 3-4 милиона и тия пари ще стигнат за нужната класа? Ако искаш резултати трябва да се инвестира! А че Лудогорец е направил десетки милиони само за 3 години е безспорен факт, но като знам вашата склонност да отричате, че водата е мокра....
Можеш ли да кажеш и колко е похарчил?
vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:Добре де, толкова ли е трудно да вденете за какво всъщност говоря? Ок, да не 80, нека са 30, макар да са повече. Щом клуб без фенове,
без спонсор и с 1 трансфер прави 30 милиона за 3 години, то какъв точно е непреодолимия проблем за Ганчев да не разделя феновете,да не прави селси машинаци и врътки и от сорта?
Продължаваш да правиш сметки наизуст !!! Не съм изобщо сигурен , с бюджета на Лудогорец и никаквите продажби на футболисти , със закупените скъпи футболисти , че дори и със спечелените пари от ЕКТ е на плюс или да допуснем че е наистина на плюс , този плюс да е нищожно малъкСамо Гела си знае истината и главния му счетоводител , никой друг
Виж сега. Сериозно ти казвам, вземи мисли сам, стига си повтарял какво казва Ганчев и най-вече Милко.
Според теб Ганчев има ли амбиции за успехи в ЕКТ и как смята да ги постигне ако не инвестира в скъпи чужденци? Да не би бюджета на ЦСКА-София ще е 3-4 милиона и тия пари ще стигнат за нужната класа? Ако искаш резултати трябва да се инвестира! А че Лудогорец е направил десетки милиони само за 3 години е безспорен факт, но като знам вашата склонност да отричате, че водата е мокра....
CSKA 78 написа:maxi1914 написа:Вие сте заблудените . Не е до участието в ЕКТ . А в това дали сте ЦСКА . Е явно сте нов клуб . Ти точно казваше , че на 100 % ще играете защото сте ЦСКА . Излъга за лиценза защо трябва да се вярва за базите тогава ?
Ами...ЦСКА сме, защо да не сме?! Кой друг е ЦСКА?! А и с базите съвсем ще станем ЦСКА!
petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:ПП Не е оптимизъм, а чист реализъм! Или си мислиш, че като получим базите ГГ ще си тръгне?!
Ти специално си "доказан реалист",не напразно си станал за смях тук.Да направим едно проучване ако искаш.
Кой футболист от добрите ще остане,кой такъв ще дойде и да играе срещу Славия в следващите две години.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост