Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Не ни трябва Котев, не знам дали ни трябва Сашо. Просто си припомняме с носталгия времето, когато имахме здрава защита.
-
- Контакти:
Имахме здрава защита това е вярно ищо годе добър вратар и биехме така наречените грандове.А не като сега разграден двор.
Момчета за да лети птица и ТРЯБАТ КРИЛА,това поне знам от старите ми тренери,а май ние нямаме от години.Ако щете и паун на вратата да се сложи,нямали кой да бяга и отваря забравете./Лафа за крилата е на Чичо Митко Баничката и на Наско Кафето лека му пръст/
Гонзо направо разката отбора.Това да искаш да изгониш целия отбор /с изкл на Жоро и левскарчето Станчев/ си е престъпление!Или ако трябва да сме точни нещата са даже по зле :Не Гонзо гони играчите, а играчите бягат от Гонзо! За юношите ясно,те няма къде да мърдат. Иначе от всички спрягани нови имена нито един не става за клуб с амбиции. Виж ако се борим за оцеляване в елита стават! И от последните спрягани: Александров е вече посредствен и няма нищо общо с това което бе преди в Черно море, Котев е на възраст и зависи как го е "играл" мача.
Цел No.1 на селекцията трябва да е нов треньор-моряк! Който първо да задържи в отбора Венков,Цветков,Сукуп и Кузма +Жоро. И най важното е да се намери качествен вратар,защото и най добрата защита да имаме, с Емо на вратата скоро ръка няма да хванем.
Цел No.1 на селекцията трябва да е нов треньор-моряк! Който първо да задържи в отбора Венков,Цветков,Сукуп и Кузма +Жоро. И най важното е да се намери качествен вратар,защото и най добрата защита да имаме, с Емо на вратата скоро ръка няма да хванем.
Последна промяна от Sole на 29 май 2017 21:36, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Половин година ги плюете изгонените, сега що ги изгонил. Единствено Мишо Венков ни трябваше, но и той напомни за характера и егото на Кривия. Отборът беше слаб цяла пролет, логично е да има чистка, есента имахме Секо, Бакари и на вратата Коварж, който крепеше цялата ни защита, все класни играчи, а техните заместници и останалите се представиха много посредствено, нека да видим техните заместници, които ще са доста. Българинът като нарочи някого, до дупка го храни и тормози, още не са видяли новите, супер слаби били, аз пък не виждам защо трябваше да задържим Хлупик, Пируло, Пламен Николов, Тодор Паланков, Даниел Георгиев и Шром?За какво са ти, каква работа ни свършиха през последния полусезон, някакви проблясъци тук там, отборът има нужда от освежаване с нови кадри.
Последна промяна от sicilianecat на 29 май 2017 21:53, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Прав е колегата писал преди мен нека да му видим селекцията на Гонзо .....
-
- Контакти:
Макар че заприличахме на левски2.Трудно се прави отбор с осем нови ,може и да са повече
-
- Контакти:
Да не забравяме че за да се правят качествена селекция и подготовка трябват ФИНАНСИ.А доколкото знам господата от ТИМ операцията изваждане не я харесват много.Така че който и да е треньор все със свободни агенти ще трябва да се задоволява.
-
- Контакти:
От тези, които Гонзо изгони абсолютно никой не става за титулярната ни 11-ка вече....вкл. и Мишо, колкото и да са му големи заслугите! Цяла година коментираме, че всеки гол влита през неговата зона, сега какво? Да кажем на черното бяло ли? Юнайтед освобождава Рууни, Барса освободи Шави, навремето Реал освободи Раул....всеко нещо с времето си! Мишо не е на това ниво, което беше до 2015, някъде с катастрофалната есен на Кольо приключи за големия футбол. За другите ще кажа, че същото важи на Дани Г, а Паланков цял сезон нямаше верен пас! Я да си припомним това преди да говорим глупости. Всички са над 33 г. Колкото до другите - там даже няма да коментирам!!! Те дори не са започвали с футбола, кой дърводелец, кой турист. Пламен Николов бяга като 55 годишен, изобщо никакъв го няма и толкова глупости направи че....не знам той или Траянов беше по-слаб. Траян от ден 1-ви сме на мнение, че е дърво! Сума ти голове има персонална вина!!! Но защото Гонзо най-накрая го изгони - е, тогава вече стана важен играч хахахаха.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
ShooterMan написа:От тези, които Гонзо изгони абсолютно никой не става за титулярната ни 11-ка вече....вкл. и Мишо, колкото и да са му големи заслугите! Цяла година коментираме, че всеки гол влита през неговата зона, сега какво? Да кажем на черното бяло ли? Юнайтед освобождава Рууни, Барса освободи Шави, навремето Реал освободи Раул....всеко нещо с времето си! Мишо не е на това ниво, което беше до 2015, някъде с катастрофалната есен на Кольо приключи за големия футбол. За другите ще кажа, че същото важи на Дани Г, а Паланков цял сезон нямаше верен пас! Я да си припомним това преди да говорим глупости. Всички са над 33 г. Колкото до другите - там даже няма да коментирам!!! Те дори не са започвали с футбола, кой дърводелец, кой турист. Пламен Николов бяга като 55 годишен, изобщо никакъв го няма и толкова глупости направи че....не знам той или Траянов беше по-слаб. Траян от ден 1-ви сме на мнение, че е дърво! Сума ти голове има персонална вина!!! Но защото Гонзо най-накрая го изгони - е, тогава вече стана важен играч хахахаха.
+1