Чудя се сега като ЦСКА - СОФИЯ от София е приет в ОСК ЦСКА , дали това ще послужи на УЕФА като доказателство за аФтентичност на отбора и пускането му в евротурнирите ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
JackPackage написа:Съществува реална възможност ЦСКА 1948 да играе в ЕКТ преди ЦСКА-София![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lyubaka01 написа:И как да бъде избегнато? Те в УЕФА трева пасат! И не се сещат че са отказали на Литекс участие като ЦСКА-София в младежката ШЛ... Пиши си, не ми пречиш...CSKA 78 написа:Пич, не аз се опитвам да давам наклони, а ти! Казах ти, че точно това правило можеше да бъде избегнато!
Михайлов е поискал да се направи изключение на това правило, което означава признание за вина! Трябваше просто документите да бъдат подадени, без да се иска да се правят изключения! Да ти го напиша ли на английски, дали ще ме разбереш е друг въпрос!?
PFC Litex написа:[offtopic]Когато пишех, че каквито и развръзки да има, то третия ще играе баража тук някой ми се подиграваха.
Ей ви го сега отново, като факт, бараж Левски - Верея, а четвърти се класира директно, то ест отбора на Дунав.[/offtopic]
Kotooshu написа:Дърпатката се е скрил като мишок , форумните тролове ги чакам да се появят , онези с регистрации по едно и също време и най вече ВИП феновете и онзи ЕЛИТНИЯ УБИЕЦ zzzzz ....
Чудя се сега като ЦСКА - СОФИЯ от София е приет в ОСК ЦСКА , дали това ще послужи на УЕФА като доказателство за аФтентичност на отбора и пускането му в евротурнирите ...
slash1912 написа:От доста време се опитвам неуспешно да ви обясня на някои от вас,че това,което направи Ботев,няма нищо общо с това,което направихте вие.Както и да е,дано поне от УЕФА ви стане по-ясно
delqnski47 написа:slash1912 написа:От доста време се опитвам неуспешно да ви обясня на някои от вас,че това,което направи Ботев,няма нищо общо с това,което направихте вие.Както и да е,дано поне от УЕФА ви стане по-ясно
Така е.Вие не сте ново дружество,а сте Металик(Сопот).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта