Дали от Окръжните или не няма значение.Пак се чакат 3 години.

Време е за изкупление!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Lyubaka01 написа:Аз пък имам един малко страничен въпрос - след като УЕФА категорично казва че ЦСКА-София е нов отбор, на какво основание играят в Първа лига? Защото, както знаем, нов отбор няма право три години да играе там... И в тази ситуация, кой в БФС ще поеме отговорност за допускането на ЦСКА-София в Първа лига?
Lyubaka01 написа:Аз пък имам един малко страничен въпрос - след като УЕФА категорично казва че ЦСКА-София е нов отбор, на какво основание играят в Първа лига? Защото, както знаем, нов отбор няма право три години да играе там... И в тази ситуация, кой в БФС ще поеме отговорност за допускането на ЦСКА-София в Първа лига?
demon777 написа:Абе много бързо ви зарастнаха задните отверстия че отворихте предните хах като са Ви били като маче от дирек прибираш се в дупката и мълчиш. Щом уефата са писали че няма да играем няма да играем . Играйте вие.
Веднъж вече незаслужено играхте в шампионска лига без да сте шампуион на България айде ей ви и тоя бонус.... честито сини госпожички
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Kotooshu написа:БФС ви каза че сте преименуван Литекс с 4 ТИТЛИ и да му мислите за емблемата ... една година бяха опорни точки и откровени лъжи .
Сега УЕФА ви го наби с нов отбор и 0 титли ... да бяхте избрали поне Литекс , сега щяхте да имате 4 титли![]()
Фейк била новината ... http://bfunion.bg/news/7919
OOP написа:demon777 написа:Абе много бързо ви зарастнаха задните отверстия че отворихте предните хах като са Ви били като маче от дирек прибираш се в дупката и мълчиш. Щом уефата са писали че няма да играем няма да играем . Играйте вие.
Веднъж вече незаслужено играхте в шампионска лига без да сте шампуион на България айде ей ви и тоя бонус.... честито сини госпожички
Поредния празнодумец и празноглавец ! Левски завърши на трето място, което дава право на участие в ЕКТ ! Това, че УЕФА ви каза кои сте е бонус, но не и класирането ни !
CSKA 78 написа:PFC Litex написа:Преглътнете вие егото и веднъж завинаги разберете, че само със схеми, машинации, тарикатлък и подобни неща нестава.
По-надолу от това, където сме в класациите на УЕФА касаещи ЕКТ няма, къде да отидем, а от този сезон 20% от националния коефициент вече няма да се начислява към клубния.
Две години бързо ще минат, тъкмо през това време ще си направите стадиона на поне 50%
Уйе, аре по-спокойно го раздавай! Информацията не е потвърдена, нито от БФС, а и нищо такова няма на сайта на УЕФА! Всъщност оказа се, че това е някакъв имейл, който се е появил незнайно откъде! С Фотошоп бих направил подобен за 5 минути!Omraz написа:
Не го намирам в сайта на Уефа, възможно е да е партенка.
Това е скрийн от имейл, не е новина в сайта.
https://forum.levski.com/viewtopic.php?f=1&t=15099&start=6660
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта