Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот demon777 » 29 май 2017 15:05

Покажете ми писмото изпратено от УЕФА.
ЦСКА е бил наказван много пъти от УЕФА и винаги има сканиран целия текст на писмото пратен от УЕФА до БФС. с подпис и печат.
БТА веднага щяха да гръмнат с тая новина и да покажат сканираното копие.... КЪДЕ Е ПИСМОТО?
Докато не го видя черно на бяло сини госпожици мечтайте,....
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2017 15:08

gihuelo написа:Ти се се пооправил от снощи гледам . Снощи беше изтерясъл ..изписа 15 страници... Сега си си същия като преди ...ехидно и лукаво едно изрчение :) Е така те искам ,защото снощи беше в прединфарктно състояние

Остави, свърши ми валериана за отрицателно време :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 29 май 2017 15:10

gihuelo написа:http://btvnovinite.bg/article/sport/uefa-otseche-bez-cska-v-evropa-sledvashtite-dva-sezona.html

Аз лично не намирам такава новина в сайта на уефа.....

A, да ти е минавало през ума, че скрийншота може да е на имейл, а не на страница в интернет?
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2017 15:14

demon777 написа:Покажете ми писмото изпратено от УЕФА.
ЦСКА е бил наказван много пъти от УЕФА и винаги има сканиран целия текст на писмото пратен от УЕФА до БФС. с подпис и печат.
БТА веднага щяха да гръмнат с тая новина и да покажат сканираното копие.... КЪДЕ Е ПИСМОТО?

Това е емайл бюлетин до медиите, виж отдолу реквизитите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 29 май 2017 15:14

buhata_prime написа:
gihuelo написа:http://btvnovinite.bg/article/sport/uefa-otseche-bez-cska-v-evropa-sledvashtite-dva-sezona.html

A, да ти е минавало през ума, че скрийншота може да е на имейл, а не на страница в интернет?

Официално писмо по имейл аааайде бе... факса няма хартия нали

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 29 май 2017 15:14

baraba написа:
RedStar2016 написа:Господа "припознавачи", с много от вас сме били дълги години заедно в сектора и сме се раздавали за любимия ЦСКА. Когато се случи най-гадното и ни изхвърлиха от А група, трябваше веднага да направим най- естественото нещо на света. Да си направим нов отбор и ако някой толкова обича ЦСКА щеше да купи акциите и да ни е президент. Като другите отбори щяхме да си запазим историята и постиженията. Миналата година щяха да ни поканят като Локо Сф в Б група, а следващата да играем отново в А. Без разединение, без наказания, без да се дават излишни пари за емблеми и стари потници, без да се канят оранжеви селяни на Армията и да им се кланяте. Сега две години след онзи момент сте едно голямо нищо.
Няма титла, няма история, няма ЕКТ а от утре може и емблема да нямате. И тогава ще се запитате кой ми с.ра в гащите, защото каквото човек сам си направи никой друг не може да му го стори. Радвайте се на победи над най-куция отбор на Левски от 50 години и продължавайте да слушате на Дърпатов и ГА простотиите, накрая ще останете само платените фенове и няма да имате нищо общо с магията ЦСКА.

Ти пък , къде видя разделение :shock: Разделение не може да се каже при положение , че съотношението е 100 към 1 , тогава има отлюспване или отделяне , но не и разделение ;) А , колко е успешен модела фенове да издържат един футболен клуб се видя при ония с .... чАстния път към върха , където им лъснаха всички завери ;)
Това с историята стана банално тъпо вече , на китайски ли да ви се обясни , че историята НЕ е АКТИВ на някакво Търговско д-во !!! Приносители на историята сме ние , легендите , музея .... всичко това си го имаме и ще си го имаме и в бъдеще за разлика на едни отлюспили се от червената общност ;)

Щом казваш, че не е имало други варианти добре. Само че и Ботев и Локо Сф си имат история, но не ги беше срам да тръгнат от най-долу, а ГГ искаше по лесния начин, веднага в А група и да му скандирате името. Тепърва ще има отлив на фенове, защото модела ви е изцяло погрешен, но се подадохте на баламосванията на шаманите ви и ще си берете плодовете.

P.S Сега видях че за ГА вече Европа е фалшива и незначителна и борбата вече е срещу "еничарите" и всички други.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 май 2017 15:14

buhata_prime написа:

Aко писмото е до БФС ...Университатя Крайова и Жалгирис какво правят вътре? Това е от страницата на Уефа .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 май 2017 15:14

demon777 написа:Покажете ми писмото изпратено от УЕФА.

Надявайте се писмото да не е фалшиво, защото ако е фалшиво - има възможност да ви накажат за три години. Сега поне са само 2

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 29 май 2017 15:15

demon777 написа:
buhata_prime написа:

Официално писмо по имейл аааайде бе... факса няма хартия нали

Няма такива имейл бюлетини до медиите Уефа комуникира само с БФС

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 май 2017 15:16

baraba написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler_FU, Asen_77, baraba, batmanlevski, Bing [Bot], blue_loudog, delqnski47, dimitroff78, Eminem, kamilata3, OOP, petar_m_popov, TNT, tralala_12345, twikster, W84me, warhead, Warped, yanevmaina и 75 госта

Така , като гледам припозналите ни опоненти са в пъти повече от нас в сайта на подфорум ЦСКА , благодарим ви за интереса :mrgreen: И за да не е офтопик , да попитам :
Някой зададе ли си въпроса , защо в публикацията на Блиц се говори за ДВЕ годишно наказание , когато цитираното писмо се позовава на члена за нов отбор , където наказанието е ТРИ (любимото число на сините ни приятели) години ... :roll: От къде идва тази разлика и защо ...

Ами ако мислиш трезво, ще си отговориш.
Клуб създаден 2016 кога става на 3 години 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “ЦСКА”