Левскари, с оглед на състоянието в което се намирате, а то е трагично, имам едно предложение за вас, като българин:
- добре, отстранете Верея - дай боже... - но после, защо не поискате от ръководството, да се откаже от участие в ЕКТ, в полза на Дунав или Локо Пд - който завърши 4-ти - тъй като тези отбори имат много по-добре окомлектовани отбори от вашия?
А вашия, с този треньор и отбор, го виждам да отпадне още в първи кръг на ЛЕ и то срещу някой отбор от Люксембург - особено Дюделанж, Лиxтенщайн - да не дава господ, срещу Вадуц, играещ в Швейцарската първа лига, Малта, Фарьорите...не дай боже и Андора!
Та защо пак да берете срам от нов евроидиотизъм, вместо участие на по-добри отбори? - помните трагедията с полуаматьорския Иртиш, нали?...
Имайте честта да се откажете, както направи ЦСКА по титанично време

, даде път на Ботев, а после Ботев записа чудесно и достойно участие в ЛЕ!
А вътрешните ви проблеми, дори аз не се сещам как ще ги оправите, с тези дългове, инатчията Спас Русев, този треньор и липсата на пари за селекция...Явно ви чакат още лоши години, до не знам кога...Може би, до минаване през В група...някое тире

...другото ще е агония, както беше с изчезналото ЦСКА...Предупреждаваx в една друга тема, а там, един Тристанчо ми се наxвърляше, че "Левски" не е ЦСКА и не може да се сучи същото...Не е-не е, ама законите и финансите важат еднакво за всички!!! - те, Бобчо и БФС, "спасяваxа" ЦСКА, с години, та накрая ЦСКА умря...мечешка услуга!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?