Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 29 май 2017 11:44

За три месеца го видяхме до къде ни докара :idea:
Каква подготовка ще направи за 20 дни :?:
Последна промяна от mikata на 29 май 2017 11:49, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 май 2017 11:48

zap_lv написа:Някой спомня ли си Беверен ? Няма левскар ,който да не е плюл по Мъри по онова време . Нека му видим подготовката и зимата да идва Станимир Стоилов .

Каква подготовка да му гледаме? Трябва да му гледаме гърба запътил се към изхода. Мъри няма да дойде нито зимата, нито следващата и по-следващата. Не бъде ли разкаран Митов след мача с Верея очаквайте нов епичен сезон изпълнен с гаври и унижения.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 29 май 2017 12:08

защо му е на мъри да идва да се тормози в това положение, в което се намира тоя клуб?

всичко около клуба е грешно и отровено до непоносима степен.

обаче приказките продължават - треньора тва, треньора онова. треньора е най-малкия проблем на тоя отбор. едва, когато престъпниците от софия-запад бъдат изкарани от стадиона, едва, когато президента знае какво прави, а не е някъв изперкал дърт комунист, едва, когато обстановката се нормализира, тогава треньора ще бъде от значение.

който и да дойде, квото и да прави е все тая. други са факторите за неуспеха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2017 12:29

OGI1914RZ написа:Цинично и смешно от моя страна...а? Боли ме и ме е яд, че снощи 90мин. играчите които би трябвало да ни радват, не си подадоха три пъти топката, като изключим връщането на топката към вратаря. Не ме радва факта, че ако имам право да избера трима, които да останат за другия сезон... ще се затрудня. Интересно ми е твоето мнение след снощния "спектакъл".. Може би, ти си видял някакви позитиви?

Позитиви? Смяташ ли, че съм видял? Мен вече не ме е яд, не ме боли. Празно ми е, човек. Може би това като позитив.

Не знам. Продължавам да не вярвам на хората, които твърдят, че продаваме като луди. Но те почват все повече да имат право. Само че не футболистите го правят. Това знам със сигурност. Рецепта как да провалиш сезон на един отбор. От претендент за титлата, ние сме най-слабите в плейофите (с Гонзо). Дали е случайно, че Аниете и Мечката не биват пускани? Джери? За 10 кръга този отбор беше допуснал един гол. Разбиха защитната двойка. Случайно? Антон и Сукуна бяха признати за провал, но те играят във всеки мач? Случайно? Имахме най-добрата халфова линия. Беше разбита. Отново, случайно? Избора на стартовите 11 вчера беше изключително съмнителен. Не знам Боримиров ли, Митов ли, или цялата дружинка на Шаро ПРОДАВА МАЧОВЕ. Ето, казах го! Пуснаха Краев като нападател. Той вкара четири гола. Опс. Повече няма да го пускаме. Дали са продали Локото? Знам само че Тунде четири гола няма в четири мача поред и нямаше да вкара толкова. Може друг да е бил залога, но не виждам смисъл. Бойкот на Локо. Да.

Виждахме го още при Гонзо. Нямам статистика, но... уверен съм, човек, че с Прохазка на бека нямаме спечелен мач. И той не беше слаган в кои да е мачове там. ;) Сам се сети. Сукуна не вкарва. Но е титуляр. Хм.... Нищо случайно.

Тея ме накараха да говоря, като конспираторите, но просто какво да ти кажа.

Що се отнася до самите футболисти... Забеляза ли вчера, че хване някой топката и никой не се приближава да я иска?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 май 2017 12:55

metodito написа:
Позитиви? Смяташ ли, че съм видял? Мен вече не ме е яд, не ме боли. Празно ми е, човек. Може би това като позитив.

Не знам. Продължавам да не вярвам на хората, които твърдят, че продаваме като луди. Но те почват все повече да имат право. Само че не футболистите го правят. Това знам със сигурност. Рецепта как да провалиш сезон на един отбор. От претендент за титлата, ние сме най-слабите в плейофите (с Гонзо). Дали е случайно, че Аниете и Мечката не биват пускани? Джери? За 10 кръга този отбор беше допуснал един гол. Разбиха защитната двойка. Случайно? Антон и Сукуна бяха признати за провал, но те играят във всеки мач? Случайно? Имахме най-добрата халфова линия. Беше разбита. Отново, случайно? Избора на стартовите 11 вчера беше изключително съмнителен. Не знам Боримиров ли, Митов ли, или цялата дружинка на Шаро ПРОДАВА МАЧОВЕ. Ето, казах го! Пуснаха Краев като нападател. Той вкара четири гола. Опс. Повече няма да го пускаме. Дали са продали Локото? Знам само че Тунде четири гола няма в четири мача поред и нямаше да вкара толкова. Може друг да е бил залога, но не виждам смисъл. Бойкот на Локо. Да.

Виждахме го още при Гонзо. Нямам статистика, но... уверен съм, човек, че с Прохазка на бека нямаме спечелен мач. И той не беше слаган в кои да е мачове там. ;) Сам се сети. Сукуна не вкарва. Но е титуляр. Хм.... Нищо случайно.

Тея ме накараха да говоря, като конспираторите, но просто какво да ти кажа.

Що се отнася до самите футболисти... Забеляза ли вчера, че хване някой топката и никой не се приближава да я иска?

И защо не вярваш на очите си и усещането си? Чувал ли си, че когато нещо прилича на патица, ходи като патица и звучи като патица, то най - вероятно е патица. Не е ли очевадно всичко това и толкова смърди ,че няма как да се крие вече. Стоев стартира с юноши преди две години, поради липса на футболисти няколко мача и бяхме първи, после влизаха в час и други и бяхме първи преди мизериите на Литекс на Герена. Люпко също стартира добре в Словения, въпреки че бяхме отписани. В първенството също държахме първо място. Но идва голямото, но. Изпълняваха целите си и бяха прогонени. Защото явно целта пред тези горе е друга. Едно ръководство което обявява цел титла, но е изненадано от многото победи и спира премии. Може би са очаквали че с хиксове се става шампион. Люпко спомена за излъгания Баба със служебна кола. А щом лъжат нас с табло и козирка, така нагло, какво ли е вътре в клуба. Тази година след Люпко си личи пълната липса на отбор. Такъв какъвто имаше и при Стоев и беше до него до последно. Приличаха на отбор и при него и при Люпко. Дойде Топузаков и още първия му мач с Черно Море и вече си личеше хаоса в играчите. Тази пролет и при него и при Митов най-вече, са всичко друго но не и отбор. А отгоре се дава пълно доверие на този хаос за още една година. Преди Батков за в пъти по-малки неща ги гонеше на почивката, треньорите. Но сега не, защото явно са доволни от резултатите. А те са катастрофа...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 май 2017 12:59

Отворено писмо до мажоритарния акционер Спас Русев
Уважаеми г-н Русев,
Обръщаме се към вас като представители на привържениците в капитала на ПФК Левски София със следния въпрос:
„Вие дойдохте, за да унищожите Левски ли?”
Смятаме, че дължите този отговор на привържениците на Левски.
Тъй като ние като такива, а още повече и като акционери в клуба не смятаме да позволим това да се случи, най-любезно ви каним на среща в офиса на Левски на ул. „Тодорини кукли”, за да обсъдим как като съдружници и, надяваме се, бъдещи съмишленици да спрем процеса на това унищожение.
След срещата очакваме заедно да информираме синята общественост за плана, както тя заслужава заради безрезервната си и всеотдайна подкрепа към Левски вече повече от век.
Управителен съвет на Тръст „Синя България”

Аз лично не вярвам такава среща да се състои :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 май 2017 13:04

Финягата ще каже ли нещо ? Ще се появи ли въобще ? Този е милиарди пъти по-зле от Батков.
Ако се чудете защо сме такова посмешище - недейте. Състоянието ни е напълно нормално с такъв собственик и ръководители.
При тях липсва желание да развиват този клуб, а някои от тях имат точно толкова мозък, колкото да дишат самостоятелно. Какво друго да очакваме от тези ? Този клуб се саботира отвътре.
Спешно се нуждаем от нов собственик, но засега няма варианти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2017 13:04

Player написа:
И защо не вярваш на очите си и усещането си? Чувал ли си, че когато нещо прилича на патица, ходи като патица и звучи като патица, то най - вероятно е патица. Не е ли очевадно всичко това и толкова смърди ,че няма как да се крие вече. Стоев стартира с юноши преди две години, поради липса на футболисти няколко мача и бяхме първи, после влизаха в час и други и бяхме първи преди мизериите на Литекс на Герена. Люпко също стартира добре в Словения, въпреки че бяхме отписани. В първенството също държахме първо място. Но идва голямото, но. Изпълняваха целите си и бяха прогонени. Защото явно целта пред тези горе е друга. Едно ръководство което обявява цел титла, но е изненадано от многото победи и спира премии. Може би са очаквали че с хиксове се става шампион. Люпко спомена за излъгания Баба със служебна кола. А щом лъжат нас с табло и козирка, така нагло, какво ли е вътре в клуба. Тази година след Люпко си личи пълната липса на отбор. Такъв какъвто имаше и при Стоев и беше до него до последно. Приличаха на отбор и при него и при Люпко. Дойде Топузаков и още първия му мач с Черно Море и вече си личеше хаоса в играчите. Тази пролет и при него и при Митов най-вече, са всичко друго но не и отбор. А отгоре се дава пълно доверие на този хаос за още една година. Преди Батков за в пъти по-малки неща ги гонеше на почивката, треньорите. Но сега не, защото явно са доволни от резултатите. А те са катастрофа...

Но кой/кои е/са той/те? Имаме различни управленци, директори, даже собственици... Уж. Сценарият се повтаря всеки сезон. Но не виждам връзката, освен да е някой в сянка. Не знам такъв.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2017 13:10

Изглежда, че бараж с Верея няма да има.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 май 2017 13:14

modor написа:Отворено писмо до мажоритарния акционер Спас Русев
Уважаеми г-н Русев,
Обръщаме се към вас като представители на привържениците в капитала на ПФК Левски София със следния въпрос:
„Вие дойдохте, за да унищожите Левски ли?”
Смятаме, че дължите този отговор на привържениците на Левски.
Тъй като ние като такива, а още повече и като акционери в клуба не смятаме да позволим това да се случи, най-любезно ви каним на среща в офиса на Левски на ул. „Тодорини кукли”, за да обсъдим как като съдружници и, надяваме се, бъдещи съмишленици да спрем процеса на това унищожение.
След срещата очакваме заедно да информираме синята общественост за плана, както тя заслужава заради безрезервната си и всеотдайна подкрепа към Левски вече повече от век.
Управителен съвет на Тръст „Синя България”

Аз лично не вярвам такава среща да се състои :roll:

Правилно прогнозираш. При събранието на което беше обявен Спас в края на август, не се даде думата на дребните акционери. представиха го и той си тръгна, а те останаха с пръст в уста и обидени. Още тогава си пролича нещо съмнително. Не случайно и на обявения от него "мачдей", ходи по галерии и изложби и си поства глупости, докато отбора за пореден път се излага. След като Лупи изпълни поръчката с чорбата, някой изпрати, този да я повтори на Герена. Като се започна от Тонев. Чест им прави на хората от Локо Сф, които ни предупреждаваха постоянно, че този точно това ще направи. Показателно е къде сега е Локо Сф, след бъркотията на Тонев.

Върни се в “Левски”