Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Старши треньорът на Левски Николай Митов бе изключително разочарован от поредното тежко поражение от ЦСКА-София. Специалистът отказа да коментира в детайли представянето на своите футболисти, като заяви, че никога не би ги нападнал. Митов бе категоричен, че поредицата от слаби резултати няма да го откаже да изпълни целта, за която се е завърнал на “Герена” - да създаде силен отбор.
“Пак не влизаме в мача, първа минута - гол. Поздравявам съперника, заслужена победа за него. Имаме много работа да вършим. Топката ни е в краката и ние допускаме по елементарен начин да ни я вземат и да направим фаул. Цяла седмица говоря, че трябва да сме концентрирани. Ако има несигурност, да изритваме топката напред. Това, което не сме правили по време на тренировките, ни се получава”, коментира разочарованият Митов.
“Играем слабо, това е очевидно, но към момента това са ни възможностите си. Представянето ни не е това, което искам да виждам, но аз бях наясно с това още с идването си. Оставих четиримата футболисти с изтичащи договори, за да видя реално какво е нивото на останалите. Не бива да се заблуждаваме с една победа, че сме добре, защото не е така”, каза още наставникът на “сините”.
“Много се насъбра и на феновете. Нормално е, когато загубиш с 0:3, да има недоволство. Не искам да коментирам ситуацията за Европа, но принципно всичко трябва да се знае предварително. Виждате обаче, че в последните няколко кръга няколко дни преди срещите разбираме кога играем”, недоволства Митов.
“До 31 май това е положението. Никога няма да обвиня футболистите пред медиите, не е в мой стил. Оставам на “Герена”, тъй като имам договор за още една година. Не съжалявам обаче за нищо. Дошъл съм да направя силен отбор и ще го направя. Имам здрава психика и търпение. Нямам пораженческо мислене. Казах ви - още с идването си знаех през какво ще мина. Това обаче е пътят. Иначе пак ще си говорим, че сме добре, ама всъщност пет години нищо не правим”, завърши “синият” треньор.
П
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J9pIrMGurdE[/youtube]
Горе главите! Само Левски!
Горе главите! Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Каква стана тя... Колеги тук ме убеждаваха че в сегашният състав имало лидери, хора със самочувствие, хора от които юношите да попият манталитет на победители... Изредиха се имена: Ал.Александров,Йоргачевич,Минев,Прохазка.... Да ама не! Ето как виждам аз нещата. Йоргачевич е посредствен вратар,35 годишен, играл предимно в отбори без високи цели и амбиции. Двамата Сашовци, бекчето още като футболист на Черно Море ми бе "любимец" този човек е всеки мач за червен картон,централния защитник.... някъде дълбоко в съзнанието си той още е играч ниво Черно Море - у дома мачкаме на вън каквото дойде,подсетете ме за силен негов мач за Левски,мач с заряд и значение.Минев има спортна злоба и самочувствие но е приключил с професионалния футбол... чисто физически. Прохазка... най голямата загадка... от момента в който обявихме този играч за ключов в състава, стана ясно колко сме снижили критериите си.Как може да се радваме на играч, който топката го "хапе"? В снощния мач на "звездата" с №12 трябваше да му вземат пари за билет... гледа мача от близо. "Перлата" от Верея изобщо няма да я коментирам, той и Антон Огнянов, не са, и никога няма да бъдат на нужното ниво за Левски. Другият безобразно слаб играч Нар... За това слаботелесно цветнокожо момче, ще кажа че въпреки неумението, желанието му е похвално.Пуснете си запис, гледайте детайлно, при странично хвърляне, при изнасяне, само и единствено Нар се предлага за да я получи.Другите треперят... И да я получи Нар, знаем че не може... но поне я иска... не се крие.Ако се използва технология за следене на избяганото разстояние... ще е отличник, друг е въпроса с ефективността! Каква стана а? Имаме "идеален" отбор от страхливи играчи с пораженческо мислене, такива ще израснат и юношите ни. Имаме остра нужда от характери, от личности... На терена и в клуба като цяло.САМО ЛЕВСКИ!!!
- metodito
- Контакти:
OGI1914RZ написа:...
Да обвиняваш футболистите е цинично и смешно! Но явно такава е директивата.
metodito написа:OGI1914RZ написа:...
Да обвиняваш футболистите е цинично и смешно! Но явно такава е директивата.
Цинично и смешно от моя страна...а? Боли ме и ме е яд, че снощи 90мин. играчите които би трябвало да ни радват, не си подадоха три пъти топката, като изключим връщането на топката към вратаря. Не ме радва факта, че ако имам право да избера трима, които да останат за другия сезон... ще се затрудня. Интересно ми е твоето мнение след снощния "спектакъл".. Може би, ти си видял някакви позитиви?
Митов ако има малко достойнство,днес трябва да си подаде оставката 
България има природни богатства,
Скаутите трябва да се слушат и да получават заплата само при уцелването на играч . Основния ни проблем не е треньора ,а селекцията . Селекция без пари не става . Преди няколко дена гледах 2 -ма играчи на Астра във финала за купата на Румъния ,въпреки че загубиха ,от тези играчи лъхаше на класа .Единия мисля се казваше Йоница ,или нещо подобно ,другия е Жуниор Мораеш (незнам дали е онзи дето игра за ЦСКА ,или е съвпадение на името ,но показа класа ) .Тези двамата едва ли ще се съгласят на заплата близка до тавана от 8 000 евро на месец ,и едва ли струват 200 000 евро ,колкото струва довлечения от Гонзо Нар .
Всички ще кажат ,че Люпко с този състав ни направи 1-ви . Нека не се заблуждаваме .Първо играхме с мисъл да не получим гол,а отпреде каквото стане .Второ Лудогорец трябваше да избира дали да играе в ШЛ ,където е Витрината за футболисти и престиж ,или да се напъва срещу отбори ,които са под нивото му ,като ЦСКА -София ,Левски ,Дунав и т.н. Трето при Майстора имахме Георги Костадинов ,Де Нойер , Краев , които не мислеха за трансфери ,а гледаха да се докажат ,за да им предложат нови и по-хубави договори. Четвърто в началото на сезона е имало специални бонуси за победи ,след което шефката се осра като каза ,че не са предвиждали толкова много победи и спират бонусите . Дедо Люпко може да е всичко ,но не е глупав ,знае че не може да ги мотивира след като им резнат бонусите ,и след като няма да се предлагат нови договори на карето .
Други ще кажат ,защо четиримата не играят .а аз ще кажа защо пък да играят ,главите им са размътени и ще внимават да не си счупят маникюра и сакън да си прецакат трансферите . Наско ,който всички го искаме за директор показа едно време как се прави с Илиан Стоянов . Отделно Сираков след ганкиното хоро ,бая народ отидоха насила под наем в селски отбори ,ей така за да им покаже ,че ние сме Левски ,а не Родопа Смолян .
Ако ще се сменя Митов ,то нека да е с доказан специалист ,с качества и интелект . Няма смисъл да гоним треньора ,за да дойде някой като Кокала например ,който с 1 куп звезди едвам ни направи шампиони ,наложи се Батков да прави машинации ,за да вземем титлата .
Всички ще кажат ,че Люпко с този състав ни направи 1-ви . Нека не се заблуждаваме .Първо играхме с мисъл да не получим гол,а отпреде каквото стане .Второ Лудогорец трябваше да избира дали да играе в ШЛ ,където е Витрината за футболисти и престиж ,или да се напъва срещу отбори ,които са под нивото му ,като ЦСКА -София ,Левски ,Дунав и т.н. Трето при Майстора имахме Георги Костадинов ,Де Нойер , Краев , които не мислеха за трансфери ,а гледаха да се докажат ,за да им предложат нови и по-хубави договори. Четвърто в началото на сезона е имало специални бонуси за победи ,след което шефката се осра като каза ,че не са предвиждали толкова много победи и спират бонусите . Дедо Люпко може да е всичко ,но не е глупав ,знае че не може да ги мотивира след като им резнат бонусите ,и след като няма да се предлагат нови договори на карето .
Други ще кажат ,защо четиримата не играят .а аз ще кажа защо пък да играят ,главите им са размътени и ще внимават да не си счупят маникюра и сакън да си прецакат трансферите . Наско ,който всички го искаме за директор показа едно време как се прави с Илиан Стоянов . Отделно Сираков след ганкиното хоро ,бая народ отидоха насила под наем в селски отбори ,ей така за да им покаже ,че ние сме Левски ,а не Родопа Смолян .
Ако ще се сменя Митов ,то нека да е с доказан специалист ,с качества и интелект . Няма смисъл да гоним треньора ,за да дойде някой като Кокала например ,който с 1 куп звезди едвам ни направи шампиони ,наложи се Батков да прави машинации ,за да вземем титлата .
- modor
- Контакти:
mikata написа:Митов ако има малко достойнство,днес трябва да си подаде оставката
Митов: Дошъл съм да направя силен отбор и ще го направя
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Някой спомня ли си Беверен ? Няма левскар ,който да не е плюл по Мъри по онова време . Нека му видим подготовката и зимата да идва Станимир Стоилов .