"Аз за себе си съм наясно, но това са ни възможностите на този етап. Не е това, което искам. Знаех го това като дойдох. Затова и тези четирима футболисти не играят, защото няма да бъдат с нас през новия сезон. По-добре да изградим един отбор, отколкото да се заблуждаваме с една победа."
"Да ви кажа, специално днес слаб мач, но като игра това, което искам да виждам, имаше проблясъци в много от мачовете."
"Много се насъбра на хората и като паднеш 3:0, нормално да има някакъв...не съм запознат точно какво е станало", коментира Митов относно изблиците на фенове спрямо футболисти на отбора.
"Искам да се знае всичко, да я изяснено. При нас не е така. Реакция като клуб ще разговаряме, не знам конкретно каква ще ни е реакцията. Неприятни неща са това", коментира той пък за хвърлените предмети от фенове на съперника.
"До 31-и това е положението. Никога няма да обвиня футболисти пред медиите, не е в мой стил."
"Имам договор за още една година. Не, аз съм дошъл с цел да направя силен отбор и ще го направя. Знаех, че може да мине през това, но това е пътят. Иначе пак ще си говорим добре сме, но 5 години грам не сме добре. Имам психика, нямам пораженческо мислене", допълни Митов.
ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 18:30 ч.
W84me написа:Evil23 написа:
Ще видим дали няма да има мачове, колега. Утре или във вторник най-късно ще стане ясно, дотогава ще се обсъжда загубата на Левски. Подочувам някакви слухове, че Левски е възможно да остане без лиценз за Европа, да се надяваме, че няма да се окажат верни.
Ами дано да се окаже вярно, защото не искам Левски да е част от шашми, измами, врътки и прочие.
НЕ Е вярно. Левски ИМА лиценз.
Evil23 написа:W84me написа:Evil23 написа:
Май съвсем други неща е казал Марков. Изглежда загубата ви прави шизофренични вас левскарите.
Ама какви други неща е казал? Че ще почне подготовка за мачове, които няма да има?
Ще видим дали няма да има мачове, колега. Утре или във вторник най-късно ще стане ясно, дотогава ще се обсъжда загубата на Левски. Подочувам някакви слухове, че Левски е възможно да остане без лиценз за Европа, да се надяваме, че няма да се окажат верни.
На тях лиценз не им трябва!
С пожизнен уайлд кард от Comedy Chanel са

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Red thunderstorm
"Лилаво" шествие по традиция няма, когато им предстои мач срещу провинциален отбор? А напоследък ги зачестиха, що ли? 
Явно ЦСКА им идва малко по-провинциален, та затова.

Явно ЦСКА им идва малко по-провинциален, та затова.

Последна промяна от Red thunderstorm на 28 май 2017 22:23, променено общо 1 път.
HardWork написа:"провинциалния" отбор са казва ЦСКА, играе на Армията, носи емблемата на ЦСКА, и д подкрепян от феновете на ЦСКА!!! Хубаво е да си научите мястото! НИЕ СМЕ ЦСКА, а вие сте бивш гранд с провинциален манталитет, и комплкес за малоценност!
И всички изброени от теб неща това НЕЩО ги прави НЕЗАКОННО! Ако имаше държава, това нямаше да се позволи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Red thunderstorm
W84me написа:HardWork написа:"провинциалния" отбор са казва ЦСКА, играе на Армията, носи емблемата на ЦСКА, и д подкрепян от феновете на ЦСКА!!! Хубаво е да си научите мястото! НИЕ СМЕ ЦСКА, а вие сте бивш гранд с провинциален манталитет, и комплкес за малоценност!
И всички изброени от теб неща това НЕЩО ги прави НЕЗАКОННО! Ако имаше държава, това нямаше да се позволи.
Точно! Ако имаше държава много неща нямаше да се случат. Като например Титан умишлено да водят ПФК ЦСКА АД към фалит и да останат ненаказани.
Red thunderstorm написа:Точно! Ако имаше държава много неща нямаше да се случат. Като например Титан умишлено да водят ЦСКА към фалит и да останат ненаказани.
Точно де, сегашния път, ако ти се струва правилен...
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:Evil23 написа:
Ами дано да се окаже вярно, защото не искам Левски да е част от шашми, измами, врътки и прочие.
Вие не сте били с измами,шашми и т.н. преди 90 години сигурно.Сега сте просто едно затъващо акционерно дружество(като всички останали) с име "Левски".Нищо повече.Не знам да има някой луд,който да ви плаща задълженията.Акционерите в АД-тата не носят отговорност за задълженията на дружеството по закон.Така че баче Спас ще причака да спечели още някой лев от ТВ правя,трансфер,реклама и т.н. и ще си бие камшика.То няма логика да плаща задължения при положение че не носи отговорност за тях.Но такъв е живота.Какво да се прави.То вашите задължения са по малко де.Имате май някъв минимален шанс да се спасите- с некви отсрочки за по 50 години.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Участие в Европа не ни трябва!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
delqnski47 написа:Вие не сте били с измами,шашми и т.н. преди 90 години сигурно.Сега сте просто едно затъващо акционерно дружество(като всички останали) с име "Левски".Нищо повече.Не знам да има някой луд,който да ви плаща задълженията.Акционерите в АД-тата не носят отговорност за задълженията на дружеството по закон.Така че баче Спас ще причака да спечели още някой лев от ТВ правя,трансфер,реклама и т.н. и ще си бие камшика.То няма логика да плаща задължения при положение че не носи отговорност за тях.Но такъв е живота.Какво да се прави.То вашите задължения са по малко де.Имате май някъв минимален шанс да се спасите- с некви отсрочки за по 50 години.
Не знам с шашми или не, но никой не ни е опрощавал 20 милиона борчове и след 2 месеца да се тупаме по гърдите, че това е същият отбор. Гарантирам ти, че това няма и да стане.