realno написа:На подкрепящите оранджевото тире ще кажа, че падна НАШИЯ отбор, вместода се радваме на победата на ЧУЖД както правят, те.
Все така да е. Да пада ВАШИЯТ отбор, клуб, АД и т.н.Нали така?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:На подкрепящите оранджевото тире ще кажа, че падна НАШИЯ отбор, вместода се радваме на победата на ЧУЖД както правят, те.
olimpi написа:HardWork написа:olimpi написа:Запътили сме със страшна сила към небитието. Дългове, безхаберно ръководство, дискусионен треньор и играчи и най-лошото липса на дух, живец в отбора ни.
Мисля, че Верея ще ни бият, после финягата ще си бие капаците и почваме от А окръжна. Дано децата не се разбягат.
Звучи добре! По окръжните групи се подвизава и ЦСКА 1948 (Домусовото ЦСКА), така че пак ще ядете пердах
Ами не е добре да сме в окръжните групи, но ако се наложи ще си извървим голготата , а дали онуй цска, което и то не е ясно какво е ще ни бие не е ясно. Това вашето на на шизофрения мяза, последно от толкова цската не е ясно кое какво е....а то истинското умре.
Онуй цска дето беше дразнител отиде в небитието, а това дето сега ни би е пордният пръкнал се от нищото мафиотски отбор, който пак там ще отиде след време.
Mucmpu написа:Здравейте, аз съм "Мистри". Надали някой ме помни / освен тези /. Преди почти година , се опитах да обясня , каква е схемата за нашия любим отбор. Получавах неколкократни...почивки , защото явно истината е неудобна. Който ми е чел мненията знае за какво става дума. Няма да обяснявам кого , от кога и къде познавам, от къде имам информация и защо. Преди година никой не ми повярва. Предполагам и сега ще е така. Чета и не пиша тук, но поводът да пиша сега е , че това е краят. На футболен клуб Левски. Манипулират Ви с ясното съзнание , че за всички нас ЛЕВСКИ е голямата ни ЛЮБОВ. Знаейки , че този клуб има огромен "фенски" потенциал, умело ни подхвърлят на " час по лъжичка" различни "тези " за " развитие" на клуба.
По темата за мача. Гледах го откъслечно. Не знам какво се е случило накрая , но четейки всичко е в "постановката". Виждам, че още има ентусиасти , които пишат тук и се вживяват в първенство, което е "изрисувано", и милеят за отбор, който скоро няма да съществува или поне в този си вид. Този път, за разлика от мъртвеца панчаревски се действаше обратно- първо "обработиха " сектор Б. Наложиха хора със съмнително настояще , които разгониха нормалните привърженици. После разбиха и отбора и клуба.Това ще продължи , докато съвсем унищожат и запалянковците и клуба. Ако щете вярвайте на "нЕкъф". Това е краят.Надали мнението ми ще просъществува дълго, но бях длъжен да го напиша. Спирам да се интересувам от български футбол и от тази държава изобщо. И ще Ви кажа само едно нещо , за последно. За това състояние сме виновни и ние , привържениците.Защото само си пишем и сме много " интелигентни" за разлика от тези на гмо-то сме инертни.Не трошиме бфс, и т.н. Пожелавам Ви успех и САМО ЛЕВСКИ! зАЩОТО ТОЗИ ОТБОР Е В СЪРЦАТА НИ И ДОКАТО Е ТАМ, НЯМА ДА УМРЕ!Много мота да Ви разкажа, но не тук.
САМО ЛЕВСКИ!
HardWork написа:olimpi написа:HardWork написа:olimpi написа:Запътили сме със страшна сила към небитието. Дългове, безхаберно ръководство, дискусионен треньор и играчи и най-лошото липса на дух, живец в отбора ни.
Мисля, че Верея ще ни бият, после финягата ще си бие капаците и почваме от А окръжна. Дано децата не се разбягат.
Звучи добре! По окръжните групи се подвизава и ЦСКА 1948 (Домусовото ЦСКА), така че пак ще ядете пердах
Ами не е добре да сме в окръжните групи, но ако се наложи ще си извървим голготата , а дали онуй цска, което и то не е ясно какво е ще ни бие не е ясно. Това вашето на на шизофрения мяза, последно от толкова цската не е ясно кое какво е....а то истинското умре.
Онуй цска дето беше дразнител отиде в небитието, а това дето сега ни би е пордният пръкнал се от нищото мафиотски отбор, който пак там ще отиде след време.
Виждаме колко е умрял ЦСКА! След като не сме истинското ЦСКА, защо пълните сектора и леете тонове омраза срещу нас, отъждествявайки ни с ЦСКА? Защо загубите от нас сега ги приемате по начина, по който приемахте загубите от нас преди? Мразите ни точно както преди! Губите от нас както преди! Днес срещу кого пяха феновете на Левски? Защо феновете ви се мобилизират за мачовете срещу нас? Третирате ни точно както преди, защото ние сме същите!
W84me написа:Ей го, Пламен Марков почнал да говори, че най-вероятно няма да играят в Европа. Целият този панаир беше част от плана на Ганчев, поне да изпревари Левски, знаейки че тиренцето няма да помирише Европа.
Напълно заслужена победа", каза той, а после бе запитан дали ЦСКА ще има право да играе в евротурнирите.
„Няма още нищо официално. Надявам се в близките си дни да стане ясно и да започнем подготовка за мачовете. Когато има такава информация, тя ще бъде казана на обществеността."
gonzo72 написа:До Спас Русев -
Спасчо недей да се ебаваш с отбора на народа и веднага назначавай Наско Сираков за спортен директор и старши треньор Мъри или Димитър Димитров -Херо !![]()
![]()
popokutepetel написа:Mucmpu написа:Здравейте, аз съм "Мистри". Надали някой ме помни / освен тези /. Преди почти година , се опитах да обясня , каква е схемата за нашия любим отбор. Получавах неколкократни...почивки , защото явно истината е неудобна. Който ми е чел мненията знае за какво става дума. Няма да обяснявам кого , от кога и къде познавам, от къде имам информация и защо. Преди година никой не ми повярва. Предполагам и сега ще е така. Чета и не пиша тук, но поводът да пиша сега е , че това е краят. На футболен клуб Левски. Манипулират Ви с ясното съзнание , че за всички нас ЛЕВСКИ е голямата ни ЛЮБОВ. Знаейки , че този клуб има огромен "фенски" потенциал, умело ни подхвърлят на " час по лъжичка" различни "тези " за " развитие" на клуба.
По темата за мача. Гледах го откъслечно. Не знам какво се е случило накрая , но четейки всичко е в "постановката". Виждам, че още има ентусиасти , които пишат тук и се вживяват в първенство, което е "изрисувано", и милеят за отбор, който скоро няма да съществува или поне в този си вид. Този път, за разлика от мъртвеца панчаревски се действаше обратно- първо "обработиха " сектор Б. Наложиха хора със съмнително настояще , които разгониха нормалните привърженици. После разбиха и отбора и клуба.Това ще продължи , докато съвсем унищожат и запалянковците и клуба. Ако щете вярвайте на "нЕкъф". Това е краят.Надали мнението ми ще просъществува дълго, но бях длъжен да го напиша. Спирам да се интересувам от български футбол и от тази държава изобщо. И ще Ви кажа само едно нещо , за последно. За това състояние сме виновни и ние , привържениците.Защото само си пишем и сме много " интелигентни" за разлика от тези на гмо-то сме инертни.Не трошиме бфс, и т.н. Пожелавам Ви успех и САМО ЛЕВСКИ! зАЩОТО ТОЗИ ОТБОР Е В СЪРЦАТА НИ И ДОКАТО Е ТАМ, НЯМА ДА УМРЕ!Много мота да Ви разкажа, но не тук.
САМО ЛЕВСКИ!
Споко. Докато дължим пари на Кратуната и Прасето Левски ще го има. Ще крета, ще пада, ще се бори за оцеляване, ама ще си седи в А група.
Evil23 написа:
Май съвсем други неща е казал Марков. Изглежда загубата ви прави шизофренични вас левскарите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта