Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:С този състав няма как да загубим от ловешкото тире. Не знам обаче дали ще победим.
metodito написа:Ако "Левски" не се класира за Европа ще счупи всички тъпомери - и Казанската афера, и Иртиш, и Щампионския мач.
HardWork написа:Интересно ми е от къде черпите самочуствието с което прогнозирате разгромна победа днес, след като преди 3 месеца бяхте на 8 точки пред нас, а в момента сте на 4 зад нас!
HardWork написа:metodito написа:Ако "Левски" не се класира за Европа ще счупи всички тъпомери - и Казанската афера, и Иртиш, и Щампионския мач.
Вие напредвате с антирекордите доста усърдно! Интересното е, че никой не умее така добре да чупи тъпомерите, както вас! Интересно ми е от къде черпите самочуствието с което прогнозирате разгромна победа днес.
Или пък Адениджи вземе та уцели вратата без да иска.
metodito написа:.......
Иначе по темата, смятам, че беше коректно, както спрямо футболистите, така и спрямо феновете, днес за последно да играе Аниете, а също Мечков и Джери (ако ще и като резерви). Особено Аниете смятам, че заслужава благодарност. И Мечо и Джери, разбира се, но най-вече Антонио. Вие какво мислите?
metodito написа:HardWork написа:metodito написа:Ако "Левски" не се класира за Европа ще счупи всички тъпомери - и Казанската афера, и Иртиш, и Щампионския мач.
Вие напредвате с антирекордите доста усърдно! Интересното е, че никой не умее така добре да чупи тъпомерите, както вас! Интересно ми е от къде черпите самочуствието с което прогнозирате разгромна победа днес.
Лично аз не съм прогнозирал никакви такива неща (е, вътрешно си се надявам, но кой очаква отбора му да загуби във важен мач?).
Иначе по темата, смятам, че беше коректно, както спрямо футболистите, така и спрямо феновете, днес за последно да играе Аниете, а също Мечков и Джери (ако ще и като резерви). Особено Аниете смятам, че заслужава благодарност. И Мечо и Джери, разбира се, но най-вече Антонио. Вие какво мислите?Или пък Адениджи вземе та уцели вратата без да иска.
От умрял писмо, по-надеждно е да чакаме. Колко ли е коефицента за хеттрик на Тунде? 12-13 000 000?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, CSKArforever, futbolqga, obi4am_pirin, vlong и 23 госта