Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 27 май 2017 23:52

pampi написа:
Не се уморявам да показвам... , че ми дреме на "шнорхела" за разните измислени гурута на "евроценностите", като Вебер и тем подобни... :lol:
На времето ни убеждаваха, че "комунизмът е последният, най-висш етап от развитието на човешкото общество". Зададох въпрос на нашия преподавател по политикономия, не е ли това в противоречие със законът на "отрицание на отрицанието", които се явява стълб в теорията на диалектическият материализъм, основа на Ленинизма. Човечецът се опули. На следващият мой въпрос, кое ще е "отрицанието" на комунизма, направо онемя... :lol:
Ти тука си седнал да ни убеждаваш, че от капитализма, по-високо и по-дебело няма... Е, те и в древен Рим са си мислели разни неща, ама...
Вместо да четеш разни глупости, изслушай Ричард Улф, белким ти просветне нещо...

Брей, сега пък разбирам, че Вебер бил гуру на евроценностите, найс Сульо, найс.
Слабо ме интересува какво се обсъждали в часовете по политикономия.
И не съм седнал да те убеждавам нищо. Аз нееднократно споменах, че не се интересувам от мнението ти за да тръгна да те убеждавам. Просто те иронизирам и ти се подигравам.
Все едно да тръгна да убеждавам някой Али Баба, че е глупаво да се взривява заради Аллах. Не мерси, нямам такива желания.

И не благодаря, имам си достатъчно полезни занимания за да слушам глупостите на някой еквивалент на Майкъл Мур.

пп
Интересно защо по умните ви другари не се обаждат по последните дискусии или и тях ги хваща срам от търсенето на Волтер в кръчми и подобни? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2017 02:56

sin4ec написа:Русия фалира ли вече?

Още малко требе да почакаме 8-) Поне така казаха по ТВ-то 8-) Предстояли още избори и религията не им позолявала да ги фалират 8-) Първо трябвало да се назначат още няколко президента от изостаналите и пияни руснаци, пък тогава 8-) Ама то и Ким Чен Ун почна да назначава президенти, така че като си делнат света двамцата с Владимир Владимирович, ако няма какво друго да делнат, май тогава ще да е 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 28 май 2017 03:11, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2017 03:06

Thsmith написа:
pampi написа:
Не се уморявам да показвам... , че ми дреме на "шнорхела" за разните измислени гурута на "евроценностите", като Вебер и тем подобни... :lol:
На времето ни убеждаваха, че "комунизмът е последният, най-висш етап от развитието на човешкото общество". Зададох въпрос на нашия преподавател по политикономия, не е ли това в противоречие със законът на "отрицание на отрицанието", които се явява стълб в теорията на диалектическият материализъм, основа на Ленинизма. Човечецът се опули. На следващият мой въпрос, кое ще е "отрицанието" на комунизма, направо онемя... :lol:
Ти тука си седнал да ни убеждаваш, че от капитализма, по-високо и по-дебело няма... Е, те и в древен Рим са си мислели разни неща, ама...
Вместо да четеш разни глупости, изслушай Ричард Улф, белким ти просветне нещо...

Брей, сега пък разбирам, че Вебер бил гуру на евроценностите, найс Сульо, найс.
Слабо ме интересува какво се обсъждали в часовете по политикономия.
И не съм седнал да те убеждавам нищо. Аз нееднократно споменах, че не се интересувам от мнението ти за да тръгна да те убеждавам. Просто те иронизирам и ти се подигравам.
Все едно да тръгна да убеждавам някой Али Баба, че е глупаво да се взривява заради Аллах. Не мерси, нямам такива желания.

И не благодаря, имам си достатъчно полезни занимания за да слушам глупостите на някой еквивалент на Майкъл Мур.

пп
Интересно защо по умните ви другари не се обаждат по последните дискусии или и тях ги хваща срам от търсенето на Волтер в кръчми и подобни? :lol:

Алооо, комсомолец, прокламираш ми Волтер, четеш го и после ми обясняваш, че не си гадно и долно либералче 8-) Такива като теб, със закон трябва да ги забранят и 20 години затвор да им дадат 8-) Обещавам че докато си там, симпатичните работнички ще взимат по-добри заплати, отколкото ако си на свобода 8-) Аз и Пампи, с всичките ни леви възгледи сме по-десни от теб, бре аматьорче 8-)

П.П. Майкъл Мур и еквивалентите му са последователи на любимия ти Волтер и щедро спонсорирани от Тамани Хол ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2017 03:23

Мохамедка чу споменаването на "глупости" и веднага реши да се появи и да отбележи, че е тук и да не се забравя, че още може да държи борбата за пост с най-много глупости. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2017 03:35

Не видях коментар в поста ти, само нападки на лична основа 8-) Издишаш 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2017 03:57

"Не може да има специални привилегии и никой не може да се стои над закона - дори хората на Джордж Сорос. Не вярвам, че гражданската интелигенция ще бъде щастлива да бъде съюзник с хора, които предстоящото законодателство ясно ще покаже, работят с чуждестранно финансиране, обслужват чуждестранни интереси и следват насоки от чужбина. Всичко това се отнася до факта, че - чрез своите организации в Унгария и скрит от обществения поглед - Джордж Сорос изразходва безкрайни суми пари за подкрепа на нелегалната имиграция. За да преследва интересите си, той плаща на редица лобистки организации, действащи под прикритието на гражданското общество. Той поддържа редовна мрежа със собствени организатори, собствени медии, стотици хора и собствен университет. Той иска да задържи натиска върху Унгария: страната, която очаква дори хора като Джордж Сорос да спазват законите и. Вярвам, че Джордж Сорос не трябва да бъде подценяван: той е силен милиардер с огромна решителност, който, когато става въпрос за собствените му интереси, не уважава нито Бога, нито човека. Искаме да защитим Унгария, така че трябва да се ангажираме и с тази борба." - Виктор Орбан

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2017 05:47

CTAHKO написа:Не видях коментар в поста ти, само нападки на лична основа 8-) Издишаш 8-)

Къде в твоя ли? То кога ли е имало коментар от теб. Само глупости, лъжи и нападки : )

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 май 2017 10:03

Thsmith написа:
pampi написа:
...

...
:lol:

- изцепи се клоунът на форума, щастлив като какавида, обвита в пашкула на своето невежество и арогантност... :lol:

специално за теб ,отново визитката на Ричард Улф...в нея няма УНСС, Американски свободен университет и тем подобни, а Йейл, Стамфорд, Харвард, Сорбоната. Надявам се, че тези названия ти са познати... :lol:

Ричард Улф (на английски: Richard Wolff) е американски нетрадиционен икономист, известен с трудовете си върху икономическата теория на Маркс, икономическата методология и класовия анализ. Професор по икономика, преподава в Масачузетския университет в Амхърст от 1973 до 2008. Преподава икономика и в Йейл, в Държавния университет на Ню Йорк, в Университета на Юта, в Парижкия университет (Сорбоната) и в Брехт форума в Ню Йорк. В момента е гостуващ професор по програмата за следдипломна квалификация по международни отношения в „Ню Скуул Юниверсити” в Ню Йорк. Изнася и лекции в Брехт форум в Манхатън. Улф завършва като бакалавър по история в Харвард през 1963, след което се премества в Станфорд, където през 1964 записва магистратура по икономика, за да учи при Пол Баран. Баран умира преждевременно от сърдечен удар и Улф се прехвърля в университета Йейл, където през 1966 взима магистърска степен. Към нея добавя магистърска степен по история през 1967 и докторска степен по икономика през 1969. Дисертацията му „Икономика на колониализма: Британия и Кения” е публикувана като книга през 1974. В допълнение към родния си английски, Улф говори гладко френски и немски.

Толкова си неук и заблуден, та чак будиш съжаление. Край с опитите от моя страна да ти отворя очите за реалността. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 май 2017 11:31

Дерипаска вика, че щял да свидетелства относно "връзките на Тръмп с Путин и администрация му", ама иска US обежище. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 май 2017 15:09

THE G.A.M.E написа:Дерипаска вика, че щял да свидетелства относно "връзките на Тръмп с Путин и администрация му", ама иска US обежище. :?

Тия прожекции вече сме ги гледали... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”