Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2017 19:20

Дублиращият ви отбор официално изпадна във В група.
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 27 май 2017 19:33

PFC Litex написа:Дублиращият ви отбор официално изпадна във В група.

Да, това го бях написал още преди месец че ще стане така. Толкова е плиткоумен и предвидим ГГ, но какво мислят привържениците му за това че жертва дубъла, защото малко множко му идва да издържа един отбор в А група и два в Б група. Явно Тоди е доста послушно момче, или пък некадърно.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 27 май 2017 19:40

Ужас,някои хорица нямат спирка,интересуват се повече от ЦСКА и държат да ни информират за всяка новинка около червеният отбор,отколкото се интересуват от своите си тимове...Ама няма нужда бе,сега информацията ни залива от всякъде ежесекундно....може да говорите каквото си искате,но това си е чиста комплексарщина и злоба... :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2017 19:44

Е,и?! Ще празнуваш ли довечера по този случай?! :lol: :lol:
Изглежда само ти не разбрал, че от новия сезон ЦСКА 2 няма да има! Футболистите от ЦСКА 2 ще бъдат дадени под наем на Царско село, Септември, Пирин и др. отбори! ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 май 2017 19:47

baraba написа:
sin4ec написа:Колега nosmoky, кой стана столичен шампион при 2008, че не разбрах?

Кой стана при 2004 , с 22 победи от 22 , че не разбрах ... :mrgreen:

Каквото стана при 2003, 2002, при U15-те това стана.
Пред нас сте в 19, 17 и 2004. След нас сте в 2002, 2003, 15, 2005, 2006 , 2008, в 2007 и 2009 ви няма.
Дори и докарването на децата от Ловеч в по-големите формации не може да промени статуквото. Колкото до 2004-там сте първи благодарение на факта, че в Левски назначиха странен треньор, който разби отбора.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 27 май 2017 19:50

CSKA 78 написа:

Е,и?! Ще празнуваш ли довечера по този случай?! :lol: :lol:
Изглежда само ти не разбрал, че от новия сезон ЦСКА 2 няма да има! Футболистите от ЦСКА 2 ще бъдат дадени под наем на Царско село, Септември, Пирин и др. отбори! ;) :mrgreen:

Ми нали Тоди опроверга това или сега пак е новина. Ама като гледам доста примирено го приемате.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2017 20:06

k20dan4o написа:
CSKA 78 написа:Е,и?! Ще празнуваш ли довечера по този случай?! :lol: :lol:

Ми нали Тоди опроверга това или сега пак е новина. Ама като гледам доста примирено го приемате.

К`во значи примирено го приемаме?! Да не си някакъв екстрасенс, който да усеща какво чувстват другите?! :lol:
ЦСКА 2 не върши работата, за която е създаден! Както и Лц 2!
Вторите отбори трябва да изграждат юношите/младежите на тези отбори, като последните израстват в мачовете срещу други Про отбори, докато не заслужат място в първия отбор!
Това не се получава, защото вторите отбори нямат стимул да побеждават, дори да станат първи няма да влязат в ППЛ! А след като няма стимул, няма да има усилие, тогава няма как да има израстване! Затова е по-добре футболистите от втория отбор да бъдат дадени под наем на други отбори, които ще се борят във всеки мач!

ПП Лудогорец 2 е още по-безполезен! Там играят футболисти, които не играят в първия отбор! Те най-вече са чужденци, а юношите и младежите на този отбор, дори в Б отбора не играят често! :shock: :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 май 2017 20:15

Любопитно! Когато преди време излагах тук тезата си, че за БГ условията дублите не вършат особена работа, трубадурите ме атакуваха и обясняваха съвсем други неща.
Очевидно мнението им се е извъртяло на 180 градуса и сега на практика ме цитират. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 27 май 2017 20:22

CSKA 78 написа:
k20dan4o написа:
CSKA 78 написа:Е,и?! Ще празнуваш ли довечера по този случай?! :lol: :lol:

К`во значи примирено го приемаме?! Да не си някакъв екстрасенс, който да усеща какво чувстват другите?! :lol:
ЦСКА 2 не върши работата, за която е създаден! Както и Лц 2!
Вторите отбори трябва да изграждат юношите/младежите на тези отбори, като последните израстват в мачовете срещу други Про отбори, докато не заслужат място в първия отбор!
Това не се получава, защото вторите отбори нямат стимул да побеждават, дори да станат първи няма да влязат в ППЛ! А след като няма стимул, няма да има усилие, тогава няма как да има израстване! Затова е по-добре футболистите от втория отбор да бъдат дадени под наем на други отбори, които ще се борят във всеки мач!

ПП Лудогорец 2 е още по-безполезен! Там играят футболисти, които не играят в първия отбор! Те най-вече са чужденци, а юношите и младежите на този отбор, дори в Б отбора не играят често! :shock: :)

Твоето мнение ми е ясно, но си по-скоро пристрастен и не усещаш накъде духа вятъра. Истината е че ГГ жертва дубъла защото ще си има Литекс в Б група. А пък може и да е за да пречи на ЦСКА 1948 във В група...кой знае.

А това за стимула...нали виждаш че от години доста отбори в Европа имат дублиращи...или те не разбират играта, особено в Испания.

И изобщо не е вярно че в нашия дубъл играели най-вече чужденци, проверявай преди да пишеш глупости.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2017 20:24

Трубадуре, много рядко ти чета мненията! Та, не съм запознат с твоите разсъждения за вторите отбори! Досега не съм давал мнение за вторите отбори, това ми е първото, но след като си на един акъл с мен, това е добре донякъде, защото явно има резон в това, което мисля! ;) :)

Върни се в “ЦСКА”