Защитникът на Локомотив (Пловдив) Иван Горанов е гарантирал пред ръководството на клуба, че остава на "Лаута" и през следващия сезон, съобщи plovdiv24.bg. Левият бек е имал среща с хора от клубната управа, на която е заявил, че информациите, че със сигурност ще облече екипа на Левски, не отговарят на истината. Иван Горанов има договор с черно-белите за още една година и вариантите за негово преминаване на "Герена" са или да разтрогне контракта си, или сините да платят трансферна сума.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Ай стива бе . При положение ,че няма забавени 3 заплати как ще го вземем като свободен агент? Идеята е да се купи .По-страшното е ,че Митов може утре за последно да ни е треньор и да дойде бай Кокал ,евентуално .
-
На линияmetodito
- Контакти:
Баси идиотите! Като е Митов, нека е Митов.
Оставете го до първия мач в Европа! Става-не става, няма значение. Тея яко се гъбаркат с тоя клуб. Ако си заминава Митов, да си замине и Дани. Ще взема да повярвам на конспираторите за някакви игри....
Иначе ми беше странно Локото да пусне Горанов. Ама медиите нали казват... Супер, поне имаме един трансфер. И един напускащ - Мечков. Значи сигурно няма нищо друго, всъщност. Включително и тея от Септември. А нищо чудно и за смяната на Митов да е партенка. Подобна стъпка би била сравнима с идиотия и да имаме четирима треньора в рамките на една календарна година. Има ли прецедент? И ся какво? Идва Кокала след месец и казва: "Аз тея некадърници не съм ги искал". Иначе, ако Кокала дойде, ще дойде и Горанов предполагам. Не го ли наложи той в "Левски"? Или Митов е бил?
Иначе ми беше странно Локото да пусне Горанов. Ама медиите нали казват... Супер, поне имаме един трансфер. И един напускащ - Мечков. Значи сигурно няма нищо друго, всъщност. Включително и тея от Септември. А нищо чудно и за смяната на Митов да е партенка. Подобна стъпка би била сравнима с идиотия и да имаме четирима треньора в рамките на една календарна година. Има ли прецедент? И ся какво? Идва Кокала след месец и казва: "Аз тея некадърници не съм ги искал". Иначе, ако Кокала дойде, ще дойде и Горанов предполагам. Не го ли наложи той в "Левски"? Или Митов е бил?
Последна промяна от metodito на 27 май 2017 11:20, променено общо 1 път.
wilge написа:Относно Вутов, Живко6461 е безкрайно прав. Момчето беше само на 17 години, решаваща беше намесата на майка му. Лакомията и тесногърдието и взеха връх и тя обърка въможността синът и да играе на Запад със сбъднати мечти за благоденствие. Типично за болшинството от хората ползващи външна тоалетна. Самият Антонио няма никаква вина. Просто действителността се оказа голяма лъжица за неговата уста. Направи ми впечатление, че е израстнал доста.- физически, тактически, технически. Демонстриа самоувереност и отговорност. Разбрах, че онзи ден е станал баща. Предполагам, че вече е достатъчно зрял. Сага е моментът да започне отново в Левски. И да се докаже. От него зависи. Ако предпочете Пловдив, също не бива да му се сърдим- значи там му е мястото. Както на Лъчо му е по- добре в Ботев. Него също не го съдя. За близнаците Цоневи не мога да кажа добра дума. Ще се огранича само с една- неблагодарници. И не мисля, че сега играят на по- високо ниво и повече. Народът е казал: "Волът рие с рогата, но му пада на гърба." Колкото до Мапуку- чакайте! Още не е заиграл в Левски и хора, сутрин ядосани на себе си, след обяд на другите го захапаха. Дайте му възможност да се докаже. Колко пъти трябва да в прав текст да каже, че иска в Левски? Или е необходимо да мине през хиляди перипетии, като Карвальо, за да сбъдне мечтата си да облече синята фланелка. За мен проблемите в Левски идват от погрешната форма на управление, ниското ниво на някои от настоящите футболисти и неправилното отношение към останалите, а не от теза които евентуално ще дойдат.
Wilge, аз не споделям крайности в оценките си. Преди да съдя хората се опитвам да ги разбера. А имам ли правото да съдя?
Сигурен съм, че майката на Вутов е желаела само доброто на сина си. Както и самият той. Съвсем млад и получава покана от силен италиански отбор. Аз си спомням, че още тогава бяха изказани предположения, че Вутов няма да играе в първия отбор на "Удинезе". Сигурен съм, че Вутов и близките му са били запознати с тези мнения. Също така съм сигурен, че им е било обяснявано какъв шанс получава, че птичето каца веднъж на рамото, че не е ясно какво ще стане, ако остане в България за още една година - контузии, спад във формата, няма гаранции, че и догодина ще има интерес, и т.н. Също не без основание. Според мен почти всички българи на негово място, без значение от месторождение, местоживеене, интелектуално ниво биха избрали трансфера. Къде ще продължи? Мисля, че в момента не зависи само от него. Дори неговото мнение не е определящо.
При братя Цоневи нещата може би са малко по-различни. Може би си повярваха повече от необходимото. Много повече. И се унесоха в претенциите си. Стигнаха до крайност.
За Балтанов си поддържам мнението.
Мапуку с представянето си е доказал, че е добър нападател за нашите стандарти. Колкото до "мечтите му за "Левски"" не мисля, че е казал нещо крайно. Нима не е нормално с пристигането си в България да се е поинтересувал и запознал с реалностите във футбола. Съответно да има стремежи към по-добро развитие.
Като като обобщение отново ще повторя мнението си за способността на всеки да се самооценява според съществуващите реалности. Важна роля имат и близки, приятели, треньори, ръководители, мениджъри, ... Личността трябва да се вслуша, да анализира и да вземе решение.
Пожелавам успех на всички!
Ще си позволя един цитат. Отново. "Свободата да се провалиш води до най-големите успехи."
Последна промяна от Живко6461 на 27 май 2017 20:58, променено общо 1 път.
Понеже пада понякога горямо мрънкане, за наши юноши или бивши футлолисти, които при нас не са направили почти нищо, но в други отбори им е вързало, давам пресен пример с Алваро Мората. Като не пасва на Реал, не пасва и това е. Върнаха го след след големите му мачове с Ювентус и е резерва. И сега пак е довиждане.
Не всеки може да прави същото с различни отбори. Аз Балтанов при нас не съм го запомнал с абсолютно нищо. Цоневи- само с един гол срещу чорбата и ултиматуми за титулярно място. Вутов с хубав гол срещу Любимец и драми да бяга. Щом някой недоказан в Левски не е при нас - има защо. И няма значение какво прави другаде. Прав му път.
Не всеки може да прави същото с различни отбори. Аз Балтанов при нас не съм го запомнал с абсолютно нищо. Цоневи- само с един гол срещу чорбата и ултиматуми за титулярно място. Вутов с хубав гол срещу Любимец и драми да бяга. Щом някой недоказан в Левски не е при нас - има защо. И няма значение какво прави другаде. Прав му път.
metodito написа:Баси идиотите! Като е Митов, нека е Митов.Оставете го до първия мач в Европа! Става-не става, няма значение. Тея яко се гъбаркат с тоя клуб. Ако си заминава Митов, да си замине и Дани. Ще взема да повярвам на конспираторите за някакви игри....
Не съм съгласен... Ако оставят Митов трябва да е за цял сезон, защото след Европа новия треньор ще се оправдава с чужда селекция, подготовка, нужда от време играчите да свикнат с новия треньор, стил и т.н. Или се назначава нов треньор преди да е започнала подготовката и селекцията или се оставя Митов за цял сезон. Поне след края на сезона няма да има оправдания, че не е получил достатъчно шанс.
R.I.P.
-
На линияmetodito
- Контакти:
koisa написа:Не съм съгласен... Ако оставят Митов трябва да е за цял сезон, защото след Европа новия треньор ще се оправдава с чужда селекция, подготовка, нужда от време играчите да свикнат с новия треньор, стил и т.н. Или се назначава нов треньор преди да е започнала подготовката и селекцията или се оставя Митов за цял сезон. Поне след края на сезона няма да има оправдания, че не е получил достатъчно шанс.
Ако направи "подготовка", като на Елин, отпиши и следващия сезон. Тея бягат 60 минути и им свършва въздуха. Не знам и кондиционния треньор няма ли вина. Люпко не искаше ли нов кондиционен и му отказаха?
давам пресен пример с Алваро Мората
Дай да изчакаме финала на ШЛ.
Пък, човек, 15 гола за един сезон, ако е провал... Резерва, резерва, ама с 15 гола.
Щом някой недоказан в Левски не е при нас - има защо.
А има ли защо някой "недоказан" Е в "Левски"? Това е един много интересен въпрос, предизвикващ доста спекулативни мисли... Пък Лъчо, носител на две шампионски титли с "Левски" щом е недоказан, какво да се коментира на подобно определение.
Последна промяна от metodito на 27 май 2017 11:54, променено общо 6 пъти.
metodito написа:koisa написа:Не съм съгласен... Ако оставят Митов трябва да е за цял сезон, защото след Европа новия треньор ще се оправдава с чужда селекция, подготовка, нужда от време играчите да свикнат с новия треньор, стил и т.н. Или се назначава нов треньор преди да е започнала подготовката и селекцията или се оставя Митов за цял сезон. Поне след края на сезона няма да има оправдания, че не е получил достатъчно шанс.
Ако направи "подготовка", като на Елин, отпиши и следващия сезон. Тея бягат 60 минути и им свършва въздуха. Не знам и кондиционния треньор няма ли вина. Люпко не искаше ли нов кондиционен и му отказаха?
Нали точно това ти казвам. Ако подготовката и селекцията са на Митов, да си сърба попарата, ако не цяла година, то поне до зимата. Ясно е, че ще означава провален сезон. Но какъв е смисъла да назначаваме друг след Европа? И него да изкараме накадърник заради чижда селекция и подготовка?
R.I.P.
За да не издържат кондиционно ,вина трябва да има кондиционния треньор . Друг е въпроса че няма пари за хапчета ,като тези на Лудогорец .Без медикаменти и добър кондиционен треньор толкоз. Другото е да се разхождаме с топката и така ще издържим по цял мач.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Живко6461 написа:....
1. 2016/17 Bandimaspor - 2 мача, 0 гола
2015/2016 Wadi Degla - 0 мача
2015/2016 Берое - 5 мача, 1 гол
Това са цифрите. Две години, в които вкарва 1 гол.
2. Какво да впечатли, той да не е ходил на конкурс за красота?
3. Ми кой е искал последно? Аз доколкото си спомням, той/родителите му постъпиха коректно и не отиде без пари там. Можеше и това да се случи...
Зайко Байко броял "едно, три", "едно, три". А Иванчо отговорил "Две плюс две е четири. Но може да бъде пет, може и три, щом Партията нареди!".
С лека усмивка и разбиране приемам благосклонността ти да не пишеш ""от топ 4", защото има гол срещу "Дунав"". Досещаш се защо.
Повтарям. не съм ехиден. Конкретен съм. Фойерверки беше големия удебелен шрифт, фойерверки са и статията, която цитира и обобщените статистистически данни-факти, които приложи.
Живко, Живко... бедни ми Ийори...
1. 2016/17 Bandimaspor - 2 мача, 0 гола
2015/2016 Wadi Degla - 0 мача
2015/2016 Берое - 5 мача, 1 гол
Има ли гол срещу отборите от Топ 3? Няма. Факти, Зайко Байко, факти.