blue avalanche написа:Някой не иска ли да си върнем Ал.Киров, М.Огнянов(автор на гола в ШЛ![]()
), Фиданин, Ас.Георгиев, Ст.Петков, Станчев, Балджийски...
НЕ
Но един Дарко Тасевски и Бабатунде ще стане почти като Гара.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Някой не иска ли да си върнем Ал.Киров, М.Огнянов(автор на гола в ШЛ![]()
shwepi написа:blue avalanche написа:Някой не иска ли да си върнем Ал.Киров, М.Огнянов(автор на гола в ШЛ![]()
НЕ
Но един Дарко Тасевски и Бабатунде ще стане почти като Гара.
Преотстъпването, особено ако не е в някой от водещите клубове, почти винаги води до спад във формата и край на мечтите за добра кариера.
[offtopic]Има подфорум на Берое. Открий една тема за Мапуку. Аз съм обобщавал, сега ти обобщаваш.Смея да твърдя, че мнението на привържениците на "Берое" за неговото представяне е положително. Ти си имаш твои критерии.
Който се интересува може да направи справка какво имам предвид.
Отново залагаш на фойерверките.
Еми не знам, за нас Лъчко е вкарал 17 гола и е незаменим в средата.
metodito написа:Живко6461 написа:Аз съм привърженик в представителния отбор на "Левски" да се дават реални шансове на кадрите от школата. Често изразявам неодобрение срещу слабостите в трансферната политика на клуба. В последните няколко години са единици привлечените от други клубове футболисти, които са показали добри изяви. На фона на огроммния брой разочарования. Аналогична е ситуацията и с треньорите. Много често обвинявам директно ръководството.
Все пак би било добре да бъдем коректни с фактите, които използваме, когато защитаваме някоя теза.
1. Братя Цоневи.
Според мен и на двамата им се дадоха добри шансове за изява. Играх в доста мачове. Смея да оспоря твърдението, че са ги пускали "за по пет минути в края на мачовете". Те поискаха да им се гаратират титулярни места. Извинявам се, ако греша, но тази информация беше публично оповестена.Според мен прекалено високи изисквания. Предпочетоха да продължат пътя си в други отбори. Единият в трета италианска дивизия. Аз лично нямам информация за бляскави изяви. Пожелавам му успех. След неуспешни опити да си намери отбор в чужбина другият в подписа с "Берое". Оценката "играе редовно и добре" меко казано не кореспондира със стаистиката, с оценките и мнението на привържениците на отбора. И на него му пожелавам успех без значение къде ще продължи кариерата си.
2. Жуниор Мапуку.
Един от добрите нападатели в родното първенство. Поради липса на информация не бих се ангажирал с оценка за моралните му качества. Защо е "избягал" от "Берое"? Защо след това беше приет в "Берое"?
Аналогично ми е мнението и за другия, все още потенциален трансфер. Все пак трябва да се има предвид интелектуалното ниво, възпитанието и достойнството на обсъжданите личности. Не са малко и футболистите и треньорите на "Левски", които си позволяват публични непристойни прояви.
Без да съм предварително убеден, че това са много добри трансфери желая успех и на двамата с фланелката на "Левски".
3. Лъчезар Балтанов.
Мнението ми за него е сходно с това за братя Цоневи. Получи шансове за изява. Не впечатли с качества. И в момента не мисля, че би бил подходящ за "Левски". Пожелавам му успех!
4. Антонио Вутов.
Получаваше възможности за изява. Играеше добре. От "Удинезе" проявиха интерес. Той поиска настоятелно да бъде трансфериран. Аз одобрявах новото му начинание и му пожелах успех. Още преди да замине се появиха информации, че няма да играе в "Удинезе", а ще бъде преотстъпен. Което се оказа реалност. Не успя да се наложи дори в трета дивизия. Завърна се в България. След "Ботев"? Не знам доколко той има право на избор. Пожелавам му успех!
5. Божидар Краев.
Получи шансове, оправда ги, утвърди се в първия отбор. Негов избор е къде ще продължи. Все пак е добре да си направи правилна самооценка. Интересът от иввестни клубове не означава непременно много висока оценка. Не всеки трансфер е гаранция за по-добро бъдеще. Пожелавам му успех!
...
Уважавам правото на всеки да избира как и накъде да пхродължи. Но и всеки футболист трябва да приеме, че както той не е длъжен да остане в клуба, така и клубът не е длъжен да го приеме след време.
1. Сериозен ли си за Мапуку. Направи един добър сезон в Берое и вече е "един от добрите нападатели". Добрите нападатели у нас имат повече от един... сносен сезон. Добри нападатели... Кешеру, Кафу, Камбуров. В миналия си престой в България за нападател има посредствено представяне. Този сезон, не съм сигурен, но няма гол срещу отбор от топ 3. И аз му желая успех. Подчертах, че тръгваме с трансферите с какво? С един чужденец. Поредното негро де ще ни къса нервите. Дано ме опровергае.
...
3. Отдавам го по-скоро на това, че не го помниш. Най-вероятно.
4.Я пак?Той поиска настоятелно да бъде трансфериран.
5. И аз така мисля.Уважавам правото на всеки да избира как и накъде да пхродължи. Но и всеки футболист трябва да приеме, че както той не е длъжен да остане в клуба, така и клубът не е длъжен да го приеме след време.
Става въпрос за това, че ми писна да гледам в цялата А група низвергнати от "Левски" как играят по-добре от тези, които днес са в "Левски" на тяхно място. За това смърдя.Ако нямахме тези финансови проблеми и можехме да си позволим играчи като на Лудогорец
Ама не можем. А и Митов щеше да слага сигурно Марселиньо на бека, а Кешеру щеше да е крило.Краев е футболист с ограничени качества
Заради това е голмайстор на отбора, макар и играещ в халфовата линия.
Player написа:Защо мислите толкова повърхностно? Гледате колко гола имал Мапуку с Берое. То това е нормално, но не е съвсем коректно за да се дава крайна оценка поради една голяма причина. Колко възможности за гол има в Берое по принцип? Те не правят много голови положения. Докато ние на Адениджи сме му създали десетки и резултата се брои на пръсти. Ако той бележеше от два или три положения - едно, едва ли щяхме да имаме загубен мач цяла година. За предимно защитна игра на Берое, Мапуку е вкарал доста голове. КПД-то му е с доста пъти над това на всичките ни нападатели след Дембеле. Да и той ще прави пропуски като всеки футболист, но от това което съм видял да прави, няма да е по-зле от предишните.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jusi, kolokolo и 10 госта