Убеден съм, че с хора, като Балтанов и Краев, Антонио, ще постигнем по-високи резултати от:
а) седмо място в крайното класиране. Нечуван срам в историята на "Левски"!
б) (най-вероятно) трето място в крайното класиране в отсъствието на Литекс и ЦСКА. ЦСКА-София не го знам какво е.
в) отчайваща игра вече години наред с анонимни наемници - без история и качества. Идващи от клубове средняшки отбори, често неборили се никога за върха. Отделни такива са и треньорите ни - посредственици и мекотели. Такова ни е всичкото.
А покрай малките да има не хора, като Нар и Аденидже, а такива, като Пиргов, Йорга, Костадинов. Ако Митов и Дани Боримиров си спазят обещанието ще видим следващия сезон повече българи на терена, и ако това стане, ще разбереш защо смърдя. Пак казвам, не искам 11 юноши, а двама-трима да са. Другото да са българи от класата на Пиргов и Мечков. А чужденците - да са с морала на Роман и Йорга. И двамата не са перфектни, като футболни качества, но компенсират с хъс и желание.
П.С. Костадинов и Пиргов станаха национали не защото са в "Левски", а заради себе си и заради добрите ни игри в началото на сезона, които пък бяха благодарение на Люпко.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
blue avalanche написа:Лъчезар Балтанов има 69 мача за Левски, в които е вкарал...сега внимавай - 1(ЕДИН) гол.![]()
Мисля, че достатъчно сме го изчакали...
ПП. Вутов има 39 мача и 4 гола. За нас може и да не е достатъчно. При вас, както казваш, щеше вече да е легенда.![]()
Балтанов на каква позиция играе?
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:blue avalanche написа:Лъчезар Балтанов има 69 мача за Левски, в които е вкарал...сега внимавай - 1(ЕДИН) гол.![]()
Мисля, че достатъчно сме го изчакали...
ПП. Вутов има 39 мача и 4 гола. За нас може и да не е достатъчно. При вас, както казваш, щеше вече да е легенда.![]()
Балтанов на каква позиция играе?
А Г.Костадинов на каква позиция играе? А Сержиньо Грийн на каква позиция играеше?
А знаеш ли на каква позиция играеше Р.Карлуш???
Какво значение има изобщо позицията с умението да вкарваш голове???
Аз пък съм убеден, че с Балтанов, Цонев и т.н ще е същата работа. С тях и без тях е все едно. Без класа в отбора резултатите са видни вече 8 години. Не виждам смисъл в това да заменяме еднакво лимитирани играчи с други. Лично аз никога не бих заменил Костадинов (при Петрович) за Балтанов. Предпочитам да гледам Найденов, отколкото играчи, които отдавна са доказали, че не стават за Левски и това ще се окаже най-големият клуб, в който са играли.
Направят мача на живота си срещу Левски и ГМО-то или им върже на финал за купата с Лудогорец и дайте да ги връщаме, без тях сме загубени... Ако нямахме тези финансови проблеми и можехме да си позволим играчи като на Лудогорец сега никой нямаше да мрънка за Балтановци и Цоневци, дори за водоноски нямаше да ги спрягаме...
Направят мача на живота си срещу Левски и ГМО-то или им върже на финал за купата с Лудогорец и дайте да ги връщаме, без тях сме загубени... Ако нямахме тези финансови проблеми и можехме да си позволим играчи като на Лудогорец сега никой нямаше да мрънка за Балтановци и Цоневци, дори за водоноски нямаше да ги спрягаме...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Абе какъв Балтанов, този изключително слаб футболист...
Разберете, че едно е да играеш в Пловдив (не искам никой да обидя), съвсем друго в Левски...
Краев е футболист с ограничени качества, на когото не може да се разчита да е лидер и да дърпа отбора напред, трябва да израства с класни играчи около себе си (чужденци), въпреки, че пак се съмнявам в развитието му...
Разберете, че едно е да играеш в Пловдив (не искам никой да обидя), съвсем друго в Левски...
Краев е футболист с ограничени качества, на когото не може да се разчита да е лидер и да дърпа отбора напред, трябва да израства с класни играчи около себе си (чужденци), въпреки, че пак се съмнявам в развитието му...
- metodito
- Контакти:
Живко6461 написа:Аз съм привърженик в представителния отбор на "Левски" да се дават реални шансове на кадрите от школата. Често изразявам неодобрение срещу слабостите в трансферната политика на клуба. В последните няколко години са единици привлечените от други клубове футболисти, които са показали добри изяви. На фона на огроммния брой разочарования. Аналогична е ситуацията и с треньорите. Много често обвинявам директно ръководството.
Все пак би било добре да бъдем коректни с фактите, които използваме, когато защитаваме някоя теза.
1. Братя Цоневи.
Според мен и на двамата им се дадоха добри шансове за изява. Играх в доста мачове. Смея да оспоря твърдението, че са ги пускали "за по пет минути в края на мачовете". Те поискаха да им се гаратират титулярни места. Извинявам се, ако греша, но тази информация беше публично оповестена.Според мен прекалено високи изисквания. Предпочетоха да продължат пътя си в други отбори. Единият в трета италианска дивизия. Аз лично нямам информация за бляскави изяви. Пожелавам му успех. След неуспешни опити да си намери отбор в чужбина другият в подписа с "Берое". Оценката "играе редовно и добре" меко казано не кореспондира със стаистиката, с оценките и мнението на привържениците на отбора. И на него му пожелавам успех без значение къде ще продължи кариерата си.
2. Жуниор Мапуку.
Един от добрите нападатели в родното първенство. Поради липса на информация не бих се ангажирал с оценка за моралните му качества. Защо е "избягал" от "Берое"? Защо след това беше приет в "Берое"?
Аналогично ми е мнението и за другия, все още потенциален трансфер. Все пак трябва да се има предвид интелектуалното ниво, възпитанието и достойнството на обсъжданите личности. Не са малко и футболистите и треньорите на "Левски", които си позволяват публични непристойни прояви.
Без да съм предварително убеден, че това са много добри трансфери желая успех и на двамата с фланелката на "Левски".
3. Лъчезар Балтанов.
Мнението ми за него е сходно с това за братя Цоневи. Получи шансове за изява. Не впечатли с качества. И в момента не мисля, че би бил подходящ за "Левски". Пожелавам му успех!
4. Антонио Вутов.
Получаваше възможности за изява. Играеше добре. От "Удинезе" проявиха интерес. Той поиска настоятелно да бъде трансфериран. Аз одобрявах новото му начинание и му пожелах успех. Още преди да замине се появиха информации, че няма да играе в "Удинезе", а ще бъде преотстъпен. Което се оказа реалност. Не успя да се наложи дори в трета дивизия. Завърна се в България. След "Ботев"? Не знам доколко той има право на избор. Пожелавам му успех!
5. Божидар Краев.
Получи шансове, оправда ги, утвърди се в първия отбор. Негов избор е къде ще продължи. Все пак е добре да си направи правилна самооценка. Интересът от иввестни клубове не означава непременно много висока оценка. Не всеки трансфер е гаранция за по-добро бъдеще. Пожелавам му успех!
...
Уважавам правото на всеки да избира как и накъде да пхродължи. Но и всеки футболист трябва да приеме, че както той не е длъжен да остане в клуба, така и клубът не е длъжен да го приеме след време.
1. Сериозен ли си за Мапуку. Направи един добър сезон в Берое и вече е "един от добрите нападатели". Добрите нападатели у нас имат повече от един... сносен сезон. Добри нападатели... Кешеру, Кафу, Камбуров. В миналия си престой в България за нападател има посредствено представяне. Този сезон, не съм сигурен, но няма гол срещу отбор от топ 3. И аз му желая успех. Подчертах, че тръгваме с трансферите с какво? С един чужденец. Поредното негро де ще ни къса нервите. Дано ме опровергае.
...
3. Отдавам го по-скоро на това, че не го помниш. Най-вероятно.
4.
Я пак?Той поиска настоятелно да бъде трансфериран.
5. И аз така мисля.
Уважавам правото на всеки да избира как и накъде да пхродължи. Но и всеки футболист трябва да приеме, че както той не е длъжен да остане в клуба, така и клубът не е длъжен да го приеме след време.
Става въпрос за това, че ми писна да гледам в цялата А група низвергнати от "Левски" как играят по-добре от тези, които днес са в "Левски" на тяхно място. За това смърдя.
Ако нямахме тези финансови проблеми и можехме да си позволим играчи като на Лудогорец
Ама не можем. А и Митов щеше да слага сигурно Марселиньо на бека, а Кешеру щеше да е крило.
Краев е футболист с ограничени качества
Заради това е голмайстор на отбора, макар и играещ в халфовата линия.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:
1. Сериозен ли си за Мапуку. Направи един добър сезон в Берое и вече е "един от добрите нападатели". Добрите нападатели у нас имат повече от един... сносен сезон.
Според теб Зику, Мораеш, Калво, Дембеле и т.н. не са "добри нападатели"??
Колко гола трябва да вкара един нападател в изплющяшки отбор като Берое, за да го признаеш? 20?
Колко гола имаше Дембеле в Локо Пд преди да дойде при нас?????
Еми не знам, за нас Лъчко е вкарал 17 гола и е незаменим в средата.
Ние си го харесваме много и мислим да си го задържим, вие се оправяйте
:)
Ние си го харесваме много и мислим да си го задържим, вие се оправяйте
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Методи, отговарям ти без цитат. Който се интересува може да направи справка какво имам предвид.
1. За Мапуку казах, че е от добрите нападатели в българското първенство. Което не означава най-добрия. Отново залагаш на фойерверките. В твой стил са. Към свободната употреба на аритметични действи, чуждици, икономически и финансови постулати добавяш прекалено удебеляване и уголемяване на текста. Не ме впечатляваш. Тази година "Берое" се представи много слабо. Провери ли резултатите на отбора срещу отборите от топ 3? В този слаб за отбора сезон той отбеляза доста голове. В предишните сезони представянето му е горе-долу като през настоящия. Можеш да провериш колко гола е отбелязал и ако не си спомняш срещу кои отбори ги е отбелязал. Повтарям според мен той е добър нападател за българските стандарти. Смея да твърдя, че мнението на привържениците на "Берое" за неговото представяне е положително. Ти си имаш твои критерии.
3. Можеш да го отдаваш на каквото си искаш. Помня много добре изявите на Балтанов. Теб с какво те впечатли?
Не се обиждам от намека ти. Но ако само след моите забележки за свободно боравене със статистически данни беше направил проверка би трябвало да се замислиш. Не за паметта си си, а за коректността си.
4. След настоятелното "Я, пак?" пак повтарям, че Вутов пожела да бъде трансфериран. Дори въпреки, че имаше предварителна уговорка майка му отказа призивите на "Левски" да остане. Повтарям, не обвинявам нито него, нито родителите му. Така са решили така са постъпили.
5. Толкова много ли са бившите юноши на "Левски", които играят по-добре от тези, които са в "Левски"? От школата на "Левски" излизат много кадри. И все още добри. Това не е само мое мнение. Всички не могат да играят в "Левски". Не отричам грешките на ръководството и треньорите. Преотстъпването, особено ако не е в някой от водещите клубове, почти винаги води до спад във формата и край на мечтите за добра кариера.
1. За Мапуку казах, че е от добрите нападатели в българското първенство. Което не означава най-добрия. Отново залагаш на фойерверките. В твой стил са. Към свободната употреба на аритметични действи, чуждици, икономически и финансови постулати добавяш прекалено удебеляване и уголемяване на текста. Не ме впечатляваш. Тази година "Берое" се представи много слабо. Провери ли резултатите на отбора срещу отборите от топ 3? В този слаб за отбора сезон той отбеляза доста голове. В предишните сезони представянето му е горе-долу като през настоящия. Можеш да провериш колко гола е отбелязал и ако не си спомняш срещу кои отбори ги е отбелязал. Повтарям според мен той е добър нападател за българските стандарти. Смея да твърдя, че мнението на привържениците на "Берое" за неговото представяне е положително. Ти си имаш твои критерии.
3. Можеш да го отдаваш на каквото си искаш. Помня много добре изявите на Балтанов. Теб с какво те впечатли?
Не се обиждам от намека ти. Но ако само след моите забележки за свободно боравене със статистически данни беше направил проверка би трябвало да се замислиш. Не за паметта си си, а за коректността си.
4. След настоятелното "Я, пак?" пак повтарям, че Вутов пожела да бъде трансфериран. Дори въпреки, че имаше предварителна уговорка майка му отказа призивите на "Левски" да остане. Повтарям, не обвинявам нито него, нито родителите му. Така са решили така са постъпили.
5. Толкова много ли са бившите юноши на "Левски", които играят по-добре от тези, които са в "Левски"? От школата на "Левски" излизат много кадри. И все още добри. Това не е само мое мнение. Всички не могат да играят в "Левски". Не отричам грешките на ръководството и треньорите. Преотстъпването, особено ако не е в някой от водещите клубове, почти винаги води до спад във формата и край на мечтите за добра кариера.
- blue avalanche
- Контакти:
Някой не иска ли да си върнем Ал.Киров, М.Огнянов(автор на гола в ШЛ
), Фиданин, Ас.Георгиев, Ст.Петков, Станчев, Балджийски...