Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 26 май 2017 00:23

1982 написа:
CTAHKO написа:Кажи честно :lol: От терористите и пътниците помен няма да е останал, всичко живо което е било в самолетите е изгоряло, сградите са се срутили от високата температура, но пластмасовите документи, които са били в тях не са мръднали и са оцелели. Че тогава да започнат да строят сградите от материала, от който се правят личните карти! Що да ги правят от някакви си лесно запалими метали. Самолетите също. За какво им е този алуминий, като могат да ги направят от огнеупорната пластмаса 8-)

Човек, от обгорелите останки на ето тази катастрофа ...

https://en.wikipedia.org/wiki/British_European_Airways_Flight_548

.... разследващите бяха открили хвърчаща бележчица от пилотската кабина, напълно незасегната и четяща се ясно ....... сигурно и тази катастрофа е фейк, нали, мръсното ЦРУ я е нагласило и е подхвърлило листа ??!

Ехааа :lol: Друго какво откриха разследващите!!! Хайде сега и да ни кажеш колко небостъргача изгоряха и се срутиха след тази катастрофа 8-) И понеже се опитваш да сапунисваш незнаещите и да "отваряш" очите на незрящите, осъзнаваш ли каква е разликата между Боинг 707 и Боинг 767 8-) Аматьорчета сте си и това е 8-) Няма спасение за Вас! Сори, твърде късно е 8-)

П.П. И ако обичаш, пиши с по-малко иконки, че ми осакатяваш постовете или се налага да ги трия повечето 8-) Пък от моите да трия, някак си не е релевантно 8-) В интерес на взаимното разбирателство и акуратната дискусия е 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2017 00:39

Къде видя Боинг 707, че го намесваш ??! :lol: Самолетът е Хоукър Сидли Трайдънт. И общото е, че и там избухва пожар, гори самолетно гориво, но някаква си хартийка оцелява, че даже и се чете ..... :mrgreen: :mrgreen:

Кажи сега, как се вкарват на пъпа на Ню Йорк невидимо цели камиони с взривове ?? Много ми е любопитно да прочета. :lol: :lol: :lol: И наясно ли си, че подобно количество експлозиви, нужни да съборят въпросните небостъргачи, ще бъдат чути в минимум половината Ню Йорк ?!?! :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 май 2017 01:09

Нещо не виждам отговор на въпросите си 8-) И в интерес на истината, не разбирам за какви камиони ми говориш 8-)Та да ти кажа под секрет, 707 и 5 етажен блок не може да събори, пък ти ми го даваш за пример 8-) Как да ви наредим на сватбата??? Аматьор до лаик или лаик до аматьор 8-) Да не се оплаквате после, че не сме ви дали право на избор 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 26 май 2017 01:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 май 2017 01:10

1982 написа:Кажи сега, как се вкарват на пъпа на Ню Йорк невидимо цели камиони с взривове ?? Много ми е любопитно да прочета. :lol: :lol: :lol: И наясно ли си, че подобно количество експлозиви, нужни да съборят въпросните небостъргачи, ще бъдат чути в минимум половината Ню Йорк ?!?! :mrgreen: :mrgreen:

Ем, взривовете биха могли да се внесат незабелязано, дори да става дума за тонове избухливо вещество... В Оклахома нали бутат половин сграда с един микробус няколко години преди това. Въпрос на баджове и достъп, не знам защо си се захванал за тия камиони... Ако разтоварват цялото количество в продължение на месец примерно? Могат да го вкарват в сградите под най-различни опаковки. Не защитавам тезата, че са срутили сградите с вътрешни взривове, просто не ми се струва чак толкова невъзможно да вкарат голямо количество бомби незабелязано.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 май 2017 01:15

Groucho написа:
1982 написа:Кажи сега, как се вкарват на пъпа на Ню Йорк невидимо цели камиони с взривове ?? Много ми е любопитно да прочета. :lol: И наясно ли си, че подобно количество експлозиви, нужни да съборят въпросните небостъргачи, ще бъдат чути в минимум половината Ню Йорк ?!?! :mrgreen: :mrgreen:

Ем, взривовете биха могли да се внесат незабелязано, дори да става дума за тонове избухливо вещество... В Оклахома нали бутат половин сграда с един микробус няколко години преди това. Въпрос на баджове и достъп, не знам защо си се захванал за тия камиони... Ако разтоварват цялото количество в продължение на месец примерно? Могат да го вкарват в сградите под най-различни опаковки. Не защитавам тезата, че са срутили сградите с вътрешни взривове, просто не ми се струва чак толкова невъзможно да вкарат голямо количество бомби незабелязано.

Не му обръщай внимание, момъкът е с крехка, но за сметка на това лабилна психика 8-) Не така точно и ясно 8-) Не знаем как ще му се отрази 8-)

П.П. Остави го да каже и кога ибрястика ще отиде на рок концерт ;) Пък камо ли да го оставят да се взриви 8-) Ибрястика рок слуша ли 8-)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 май 2017 01:43

CTAHKO написа:П.П. Остави го да каже и кога ибрястика ще отиде на рок концерт ;) Пък камо ли да го оставят да се взриви 8-) Ибрястика рок слуша ли 8-)

Това за бомбата в Манчестър ли? Ариана Гранде не е ли повече траш метъл, отколкото рок :roll: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2017 10:34

Groucho написа: В Оклахома нали бутат половин сграда с един микробус няколко години преди това. Въпрос на баджове и достъп, не знам защо си се захванал за тия камиони... Ако разтоварват цялото количество в продължение на месец примерно? Могат да го вкарват в сградите под най-различни опаковки. Не защитавам тезата, че са срутили сградите с вътрешни взривове, просто не ми се струва чак толкова невъзможно да вкарат голямо количество бомби незабелязано.

Ма те номерът с буса, натъпкан с експлозиви, го опитаха и срещу СТЦ в началото на 90-те ....... резултатът знаеш ли какъв беше ??! Сградата конструктивно не понесе почти никакви щети, застрашаващи нейната здравина. Това са мега здрави структури, които нямат нищо общо със сградата в Оклахома. За там са нужни наистина камиони с експлозиви, за да ги бутнеш.

За другото - няма как в продължение на месец да вкарваш невидимо експлозиви, най-малкото трябва да ги трупаш и пак ще се набие на очи, пак повтарям, там денонощно има хора и работещи камери на най-различни компании.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 май 2017 11:06

1982 написа:Китайчетата са страшни, и на Хъмви-то направили копие. :lol: :lol:

http://www.military-today.com/trucks/dongfeng_eq2050.htm

То и новият китайски щурмови хеликоптер поразително прилича на "Апачи". :lol:

В края на 90-те с брат ми си купихме един телевизор марка SONY, обаче отзад на табличка пишеше действителната марка - proSONY. ест made in China :)
Но к'во да се прави, явно не могат да избягат от себе си. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2017 12:19

А това е китайски ........ "Ролс Ройс Фантом". :lol: :lol: Разбира се, китайският струва близо 10 пъти по-малко. :lol: :lol:

Копието:

Изображение

Оригиналът:

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 26 май 2017 15:44

1982 написа:За другото - няма как в продължение на месец да вкарваш невидимо експлозиви, най-малкото трябва да ги трупаш и пак ще се набие на очи, пак повтарям, там денонощно има хора и работещи камери на най-различни компании.

Приемаме, че някоя от службите им хипотетично гърми сградите, нали така? Отива агент X и казва ние поемаме охраната и камерите на етаж NN или на паркинга, нужно е за националната сигурност. Какво се случва според теб? Някой от СТЦ ще им откаже? Ще им се бърка в работата? Слагат 200 кг бомби в опаковка от хладилник и ги бухат в някое сервизно помещение, до което пак само хора от съответната служба имат достъп. В следващите две седмици прекарват още 12 или 20 "хладилници" примерно. Кой ще разбере? Наемат офис за някаква фирма-параван, ако щеш и складират там. Това не е план, който се прави и изпълнява за два дни.

Ти го изкарваш, като в анимационен филм: спират два камиона пред входа и посред бял ден някакви хора почват да разтоварват едни щайги с надпис "TNT" и пръчки динамит :lol: Повтарям: твърдя само, че е възможно да се вкара незабелязано нужното количество взрив, дори и да става дума за тонове 8-)

Върни се в “Свободна зона”