mikata написа:Oт клуба ми отговориха на samo@levski.bg,че новия екип ще бъде показан в последния мач за сезона
Браво!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Oт клуба ми отговориха на samo@levski.bg,че новия екип ще бъде показан в последния мач за сезона
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Не е проблема в евентуалния бараж с Верея, който ще е само в 1 мач и то на Герена. Проблема е в малоумното правило, че отбор на 8 място има предимство пред отбор на 4-то.
W84me написа:Не е проблема в евентуалния бараж с Верея, който ще е само в 1 мач и то на Герена. Проблема е в малоумното правило, че отбор на 8 място има предимство пред отбор на 4-то.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
mikata написа:Единственото спасение се казва Наско Сираков
1982 написа:Разбира се, че е пълно малоумие 8-ият да играе бараж за ЕКТ срещу 3-ия, значи излиза, че е по-кяр да завършиш 8-и, отколкото 4-и или 5-и, уникално умотворение !!!!!!! Направо да направят бараж и за първото място, примерно 10-ият да играе директен мач за титлата срещу първия.![]()
![]()
![]()
Но нищо не може да ме учуди вече в нашия малоумен "футбол", тук всичко е пълна простотия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.