Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Единственото спасение се казва Наско Сираков 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- blue avalanche
- Контакти:
DarkPsy написа:Тъй, тъй. Като нямаш друго кво да кажеш ще припомняш на селския тъпотията.
Отговори ми на въпроса! С какво точно вие заслужавате повече от нас да играете в евротурнирите?
В случай, че не си разбрал, тук се говори за "титаничната игра" на Лудогорец, а не за "великата победа" на Ботев.
Как стана така,че след като цял сезон ви гермечат, точно на финала им омекнаха крачетата???
- blue avalanche
- Контакти:
mikata написа:Единственото спасение се казва Наско Сираков
Нали го пробвахме наскоро? Единственото, което си спомням от този период е събличането на Петев. Ти да не би да имаш някакви други спомени???
blue avalanche написа:mikata написа:Единственото спасение се казва Наско Сираков
Нали го пробвахме наскоро? Единственото, което си спомням от този период е събличането на Петев. Ти да не би да имаш някакви други спомени???
Тогава си го преебаха жестоко
България има природни богатства,
blue avalanche написа:DarkPsy написа:Тъй, тъй. Като нямаш друго кво да кажеш ще припомняш на селския тъпотията.
Отговори ми на въпроса! С какво точно вие заслужавате повече от нас да играете в евротурнирите?
В случай, че не си разбрал, тук се говори за "титаничната игра" на Лудогорец, а не за "великата победа" на Ботев.![]()
Как стана така,че след като цял сезон ви гермечат, точно на финала им омекнаха крачетата???
Погледни хубаво първия ни гол. Погледни ХУБАВО и втория. Сам ще си отговориш.
Аз пак не разбрах защо вие трябва да играете в Европа, а ние не? Според тезата на оня мозАк Player?
- delqnski47
- Контакти:
Player написа:delqnski47 написа:Player написа:ЕМИЛ написа:blue avalanche написа:Хайде стига вече за този "велик" финал!!!
Все пак, темата е за Левски.
Финал който засяга и Левски в случая и показва нашата несъстоятелност и до къде сме я докарали с това управление .
Малоумните правила за първенството ни преди всичко. Досега винаги третия се е класирал. Сега обаче не е сигурен, защото някой отбор който и 10-ти може да е в момента има шанс, а 4-тия не?!?! Цяла година някой се борят за върха и държат ниво, а накрая с някакви мачове с леваците от групата и хоп - шанс за ЛЕ. Къде му е смисъла на състезателния елемент.
Спортът е направен с цел да има постоянно интрига иначе не е интересно.Както за по слабите,така и за шампиона,който не търпи никакво развитие,защото не е подлаган на различна стресова среда.Идеята на правилата са именно такива.Нали ако не бяха сегашните европейски правила Лудогорец надали щеше да се класира и един път в ШЛ или Лига Европа.Както и ние,и вие един два пъти в ЛЕ.
Аз не искам да влизаме служебно. Изказвал съм се и срещу това. Само със заслуги. Ако не заслужаваме там -тогава в ЛЕ, ако и там не можем - никъде. Спортът е състезание в което по добрия и можещ в резултат на работата и труда си трябва да си получи заслуженото. За това и медалите се дават на първи, втори и трети. Да направят на Олимпиадата буламач, като при нас и бронза да ходи при 50-тия например в дадено състезание след 20 врътки между слабаците.
Да не говоря че вече приключват първенствата или приключиха вече повечето и всеки си знае къде ще играе. При нас обаче месец преди ЕКТ, не се знае още кой ще бъде там и му остават при всички положения още 4 мача докато си спечели мястото. Кога почивка, подготовка, адаптиране на новите и пр.? Това е пълен абсурд! Както и мачовете за купата ни, които не ги усещам. Няма драма и много мачове, като това да има реванши поне. Два мача преди нова година и два след и хоп финал за два отбора. Да имало повече изненади целта била. А не целим ли да видим кой е най-заслужил? И купата да я вдигне точно такъв. Куцо, кьораво и сакато в последните години стига до финал.
За Олимпиадата е интересно,защото малко или много всеки път участват различни хора.Но положението определено затъпява когато един и същ е шампион.В Олимпиадата също сме го виждали.Тва все едно да гледаш един и същ филм по 30 пъти.Мене лично ми е скучно,но тва си е мое мнение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Евала на Ботевъ ,играха си играта ,взеха си купата с желание . Проблема е в Лудогорец .Ако е за първенство Лудогорец да е нанизал 2 бързи гола и да им гледа сеира на Ботев.Във футболистите се насъбра пренасищане от мачове и вече мислят за почивките ,хотелите ,плажовете и т.н. Това се видя още в мача срещу нас .Лошото е треньора им не усети това ,или не искаше да усети и да пусне някой от гладните за футбол от Лудогорец 2 като ги излъже ,че е шанс да играят в първия отбор ,ако играят добре .Така се прави .Сър Алекс имаше мач на времето ,игра с 2 рия отбор и каза ,че този отбор даже е по-силен в момента ,защото не мисли за ШЛ . Обаче чичо Гошо е треньор с добри футболисти ,със слабите не може да направи нищо ,знае го това и го е страх .Действа на сигурно и това му донесе загубата . А ако загубата е умишлена ,историята помни случай ,когато 2 отбора се наговорят само и само да ни прецакат ,прецакват ни и след това духат супата я у В група ,я някой фалит ,я 2-3 години без собствен стадион и т.н.
Ако Лудогорци са ни прецакали умишлено ,то това е началото на края им .
Ако Лудогорци са ни прецакали умишлено ,то това е началото на края им .
-
Thunderheart
- Контакти:
blue avalanche написа:DarkPsy написа:Тъй, тъй. Като нямаш друго кво да кажеш ще припомняш на селския тъпотията.
В случай, че не си разбрал, тук се говори за "титаничната игра" на Лудогорец, а не за "великата победа" на Ботев.![]()
Преди да паднете от Черно море на финала, само няколко дни по-рано им бяхте вкарали 5 (ПЕТ) гола!!!
Мач с мач не си прилича, затова футболът е интересен! Всичко е до моментно състояние и мотивация.
Самото правило е безумно! Осмият в класирането ще играе бараж за ЛЕ срещу третия? Къде е логиката тук? Не е ли по-редно в създалата се ситуация, правилото да гласи, че не се играе бараж, а отиват първите 3 + носителят на Купата? Ами ако другият финалист не беше Лудогорец, а третият във временното класиране, какво щеше да стане? Третият в класирането, който е И финалист за Купата, отива да играе бараж срещу отбора завършил на 8 място? Харесва ми формата на първенството, но това трябва да се премисли малко по-добре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Момци, стига глупости!
За чий им е на Лц да губят финала за КБ?
Заради мач на третия в класирането с Верея?
Кире е породист нарцис и едва ли не е спал Вторник , мислейки.... как да ви прецака
Има директен мач за второто място + още един кръг. Нищо не зависи от Киро!
Към днешна дата и двата отбора държат съдбата в собствени ръце.
ПП: Да ме прощавате, ама това реване за спечелената КБ от Ботев ми прилича на дежурното реване против съдийството..... седмица преди дербито
За чий им е на Лц да губят финала за КБ?
Заради мач на третия в класирането с Верея?
Кире е породист нарцис и едва ли не е спал Вторник , мислейки.... как да ви прецака
Има директен мач за второто място + още един кръг. Нищо не зависи от Киро!
Към днешна дата и двата отбора държат съдбата в собствени ръце.
ПП: Да ме прощавате, ама това реване за спечелената КБ от Ботев ми прилича на дежурното реване против съдийството..... седмица преди дербито
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.