Йоан Андоне - новият тренъор на ЦСКА!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Йоан Андоне пристигна на Българска Армия
Чак пък и пряко, трай малко, да не е Специалния ...
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
анто маина написа:Подкрепете човека и го оставете да работи,ако не се справи -да си ходи.
+1 Дано не изпусне титлата....

Ясно, че не сте го изгонили Вие, а "титаните".
За мен, като левскар е по-добре, че няма да е Любо, защото той поне надъхваше футболистите.
Тоя ми се струва, като оня нашия Ратко - специалист, ама нереализиран.
Иначе, ми се иска да имате успех, но няма да ви го пожелая, защото сме конкуренти, а да
пожелаваш успех на конкурент, означава да желаеш своя неуспех - съжалявам, само това е.
За мен, като левскар е по-добре, че няма да е Любо, защото той поне надъхваше футболистите.
Тоя ми се струва, като оня нашия Ратко - специалист, ама нереализиран.
Иначе, ми се иска да имате успех, но няма да ви го пожелая, защото сме конкуренти, а да
пожелаваш успех на конкурент, означава да желаеш своя неуспех - съжалявам, само това е.
За надъхването не съм много сигурен щото цяла есен играха като парцали, ама поне не му се играеше изтривалка на босовете и мачкаше лигльовците и пияндурите.
- deepblue1963
анто маина написа:ivaka написа:Господа цесекари, аз съм от Левски, но ми стана интересно нещо, касаещо Вашия клуб и ще си позволя да го коментирам.
Какво стана сега?
Гоните Любо Пенев с аргумента, че иска много пари - 50 000 лв. на месец.
Сега чета информация, че новия румънец ще взима 300 000 евро годишна заплата.
Ами като си направиш елементарната сметка това са почти същите 50 000 лв. на месец.
И какво излиза - да не ги взима Любо Пенев, щото гонеше футболистите да тичат, а да ги взима някакъв румънец, щото няма да казва пряка дума на "титаните".
Е, браво, типичната българска работа!
А не ти ли направи и друго впечетление,че е дал списак с попълнения само по постове,а не с имена.Според мен много,много не му е пукало кой ще купят.Това нормално ли е?
То,пък,ако беше дал,щото щяха да му ги купят.Друго си е да му докарат Петрето и Митрето.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Я виж по- добре тренера Гонзо какъв списък е дал и кво са му купили
Любо искаше 50000 лв и го изгониха а тоя 300000 и го взимат явно им е дошъл превода на парите от снегопочистването на столицата.Честито с тоя мамалигар ще сте в първите 10 на таблицата.
tani написа:Любо искаше 50000 лв и го изгониха а тоя 300000 и го взимат явно им е дошъл превода на парите от снегопочистването на столицата.Честито с тоя мамалигар ще сте в първите 10 на таблицата.
Това е годишната бе чедо, не си чел внимателно
- child in time
- Контакти:
БАТЭ написа:tani написа:Любо искаше 50000 лв и го изгониха а тоя 300000 и го взимат явно им е дошъл превода на парите от снегопочистването на столицата.Честито с тоя мамалигар ще сте в първите 10 на таблицата.
И пак идва по 60 000 лева на месец! Нали Любо струваше 50 000 и им беше скъп? ЦСКА родиха поредния бисер в БГ първенството!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

child in time написа:БАТЭ написа:tani написа:Любо искаше 50000 лв и го изгониха а тоя 300000 и го взимат явно им е дошъл превода на парите от снегопочистването на столицата.Честито с тоя мамалигар ще сте в първите 10 на таблицата.
И пак идва по 60 000 лева на месец! Нали Любо струваше 50 000 и им беше скъп? ЦСКА родиха поредния бисер в БГ първенството!![]()
Ми това казваме де ... пак 50000 на месец