Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2017 13:55

csimoen2 написа:
1-во: за мача Литекс е ФАКТ, че го изкара, но няма как да държим футболист, лежащ само на това... Помни ми думата, че още много голове ще стават единствено и само заради него, предпочитам стабилен защитник отзад, а не такъв който да вкарва голове, за което УЖ си има и други хора. :). Един централен защитник трябва да може да изнася правилно топката, да борави с нея - ако помниш Томашич ще разбереш за какво става въпрос...
Та същия Томашич имаше един много важен гол за Левски, но беше като компютър отзад... За мачовете, в който беше титуляр, Яблонски реализаира 2 гола, но направи толкова безброй тактически грешки (дано поне някога си се занимавал с футбол, за да ги видиш), че само ще ти спомена головете в Пловдив, особено фрапантна му бе грешката при втория...

Ти Яблонски го изкара най-големия некадърник в Евросъюза.
Айде ние може и да не разбираме от футбол и трансфери, ама Теплице и те ли????
Понеже Диамутен като дойде от Серия А, та... Нали?
И пак стигаме до факта, че ако някой е страхотен играч няма да дойде в България! Или греша?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 14:04

blue avalanche написа:...
И пак стигаме до факта, че ако някой е страхотен играч няма да дойде в България! Или греша?

Ми освен, ако не е много млад (Жоазиньо, Гари Родригез) или дърт (Йорга, Рисп)... Другото е да си има някакъв проблем (Рабех, Калво). Иначе аз си имам резерви към Давид, ма не е най-черния в "Левски". На "втория етаж" няма кой да го бие, ама не е най-подвижния футболист. Бе за България си е ОК.

П.С. Всъщност не съм прав. В Лудогорец водят от време на време читави футболисти.
Последна промяна от metodito на 23 май 2017 14:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 14:28

Дано наистина бушмена и конгоанеца се окажат това, което искаме. Този сезон нападателите ни се представиха трагично, а двама от халфовете ни - Краев и Прохазка - вкараха повече голове от тях. Като Роман половината мачове игра на бека. Кой знае колко щеше да вкара, ако си играеше на мястото...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 май 2017 14:29

Не знам какви претенции имате към Яблонски. Показа тактическа грамотност, каквото 2/3 от защитниците в бг нямат.
В мачовете при Топузаков бяхме разграден двор, а той на шпагати чистеше от гол линията.
Освен това изнася добре топката и не се притеснява да я иска. Догодина трябва да играе с Пирдов, а големия Сашо и Иванов да са ротации.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 14:33

Аз нямам такива. Просто не разбрах защо бе разбита двойката Александров-Пиргов. Имам чувството, че нарочно го направиха. Майстора им остави готова схема и постройка на игра. Те я развалиха още следващия мач. :evil:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 23 май 2017 14:35

Serafim написа:Не знам какви претенции имате към Яблонски. Показа тактическа грамотност, каквото 2/3 от защитниците в бг нямат.
В мачовете при Топузаков бяхме разграден двор, а той на шпагати чистеше от гол линията.
Освен това изнася добре топката и не се притеснява да я иска. Догодина трябва да играе с Пирдов, а големия Сашо и Иванов да са ротации.

++++++++++++++

Яблонски е попадение. Играе малко рисково с по-твърди влизания, но не е ренде като коМоцито.

Двойка с Пиргов и на мен ми се иска да виждам. Двамата могат да изнасят топката, а не да я изритват като големия Сашо. Освен това имат добро пласиране в защита и в нападение, нещо което от времето на Рабех не сме виждали в Левски.

Сега остават бекове (Горанов ?). В нападение с Буш (още е млад и данос е изкалпазани) + Сукуна надявам се да изглеждаме по-добре. Тунде явно щее крило или резерва. Нар може би е пътник.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 май 2017 15:25

Аз лично не виждам голяма разлика между Нар/Баба и Буш/Мапуку... Дори не вярвам, че Буш ще подпише. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 май 2017 15:33

На всички ни се иска да се получат нещата. Само да не почнем да вкарат 10 гола в контроли и "У-а, гоУеми", като почнат мачовете и... 8000 евро заплата на това негро???? Така ли се намаляли заплатите в "Левски"? Ако така си мислят, че ще си върнем дълговете... нанайси.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 май 2017 15:37

zap_lv написа:Днеска няма ли да подпишем с някой друг ?

Най-много ...... някой договор за заем ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”