Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
KalinS37 написа:Да, прави са тези, които мислят, че ни е яд! Всъщност донякъде ни е яд, но това е защото е играл за ЦСКА! Иначе още през зимата е бил предложен на ръководството и сме отказали да го привлечем! С други думи не ни трябва като футболист, но и не искаме да играе за Левски, защото е играл за ЦСКА!![]()
KalinS37 написа:Да, прави са тези, които мислят, че ни е яд! Всъщност донякъде ни е яд, но това е защото е играл за ЦСКА! Иначе още през зимата е бил предложен на ръководството и сме отказали да го привлечем! С други думи не ни трябва като футболист, но и не искаме да играе за Левски, защото е играл за ЦСКА!![]()
sin4ec написа: . Никой не ви е бил предложен, а Стоикас Стоилас си кара негри и латиноси на кило.
KalinS37 написа:sin4ec написа: . Никой не ви е бил предложен, а Стоикас Стоилас си кара негри и латиноси на кило.
Да, разбира се, понеже работим само с един мениджър! Или може би Буш иска от малък да играе в Левски?!![]()
![]()
Не ставай смешен!
А, за да не го привлечем, може би сме го определили като...слаб!![]()
blue avalanche написа:zlatan написа:Аз ще почна с напускащите отбора ни:
Де Нойер,Костадинов,Аниете, Лукин,Сукуна,Нар,Алвеша,(Сандберг-тук ще е хубаво ако вземем едни 100 хил лева).За Антон Огняннов и Давид Яблонски не съм сигурен дали ще ги манхат.Или бройката напускащи е между 8-10 човека.
Новите-вече имаме двама нови-Мапуку и Серджиу Буш.
Спред мен спешно се нуждаем-дефанзивен халф-който да чете играта и още повече офанзивен халф-тип Марселиньо от Лудогорец.
Десен бек-два броя,ляв бек-един брой.Две крилца-приемам че Бабатунде ще го сложат на фланга.Или какво имаме.
Вратари-там сме солидни.
Бекове-само ветерена Минев.Централни защитници-Пиргов-Ал.Александров-Яблонски-Д.Иванов.
В средата-Прохазка-Бурабия.
Значи и новите трябва да са около 8-10 човека.
Лично мнение.
Откъде разбра, че Сукуна, Нар и С.Александров напускат? От вестниците?
Потребители, разглеждащи този форум: capnclive, Highlander, tamkuan и 15 госта