Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот mikata » 22 май 2017 16:24

Изображение

Нападателят Жуниор Мапуку подписа договор за две години с ПФК ЛЕВСКИ.

Футболистът финализира своя контракт днес в офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" 47, след което даде първото си интервю за клубната телевизия ЛЕВСКИ ТВ

https://levski.bg/news/details/176128
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 май 2017 16:49

В един от сайтовете от преди малко, пише, че и Буш е подписал.
Два добри трансфера, разбира се ако Буш е в тази форма, която беше в ЦСКА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 22 май 2017 16:53

TristaNNN написа:Забелязвам, че доста хора дават акъл кой трябва да остане, кой да дойде, на каква позиция, с каква заплата и т.н

А тези, които дават акъл, питат дали Мапуку ще може да играе в мача с Литекс........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 22 май 2017 17:10

OOP написа:
TristaNNN написа:Забелязвам, че доста хора дават акъл кой трябва да остане, кой да дойде, на каква позиция, с каква заплата и т.н

А тези, които дават акъл, питат дали Мапуку ще може да играе в мача с Литекс........

Айде малко да почетеш и да помислиш, преди да пишеш... :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 май 2017 17:19

Само ден след трансфера на Жуниор Мапуку в Левски, ТОПСПОРТ разбра, че "сините" вече имат договор и със Серджиу Буш.

Нападателят на Астра се е разбрал с ръководството на "сините" и се очаква съвсем скоро да позира в офисите на "Тодорини кукли" на "Герена".

Бившият футболист на ЦСКА е приел условията, предложени му от ръководството. Преговорите между острието и шефовете не са минали леко, но в крайна сметка двете страни са си стиснали ръцете.

Серджиу Буш е второто сигурно попълнение в лятната селекция на "сините" още преди края на сезона. Клубът скоро трябва да финализира и сделката за Иван Горанов, който ще премине на "Герена" със статут на свободен агент

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 май 2017 17:33

В същото време Бабатунде Адениджи по всичко изглежда, че ще остане в Левски, докато Франсис Нар ще напусне отбора.

„Сините“ ще се подсилят и с футболистите от Септември Иван Тилев и Здравко Димитров.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 май 2017 17:44

Честит ни нов нападач! Черен, грозен, як и бърз - перфектен! :mrgreen:
Сега сериозно. Ако погледнем обективно на ситуацията в клуба, най-вече на липсата на река от пари, този трансфер може да се счита за успешен. Мернах едно мнение, което напълно споделям, че Мапуку е раздвижен нападател, който може спокойно да оперира по целия фронт на атаката, бърз е, за да надбягва противника, здрав е, за да разнася бранителите, и най-важното - адаптирал се е към живота у нас и вече познава нравите на родния футбол. Според мен ако проведе една добра подготовка и се опази от софийски курви и контузии, ще ни радва през новия сезон.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 май 2017 17:57

Мапуку, Буш какво става? Не мога да повярвам! Поне на хартия, като визитки, тези трансфери са страхотни и нямат нищо общо с последните години. Е, винаги има време да ни разочароват, де...

Нар май ще напуска - а дано!

Предполагам, че в договорите им, както и на всички нови, ще има клауза с бонуси, за влизане (или поне преодоляване на някой от предварителните кръгове на ЛЕ). Което е добре. Оправдано е, заплатата да е 7-8хил евро и още, да речем 50хил евро на калпак, при влизане в групите.
А за тези, в заварено положения - шанс. Също така ще е хубаво да има минимални клаузи за откупуване от чуждестранни клубове.
Примерно на Бурабия клаузата му да е 1.5 млн евро. Който много го иска - да вади сумата. Разбира се, то е като пазарлъка, после може да се свали сумата.
Последна промяна от Serafim на 22 май 2017 18:00, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 май 2017 17:57

TristaNNN написа: и се опази от софийски курви

Няма шанс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 22 май 2017 18:06

Вижте ни досегашното нападение според трансмаркет .Адениджи 150 000 евро ,Сукуна 200 000 евро ,Нар 300 000 евро .Общо 3 -мата хубавци струват 650 000 евро. Сега да видим новите Мапуку 500 000 евро ,Буш 600 000 евро .Общо 1 100 000 евро . Правете си изводите ,дори при завишените цени в сайта горе долу се разбира каква е разликата в класите в полза на новите ни нападатели . При положение ,че се свива бюджета и сме с дългове смятам ,че Боримиров си върши перфектно работата на този етап . Сукуна трябва да остане като 3 ти избор на Митов ,като от време на време ще се пуска Илия Димитров ,който е по-напред с материала от Станислав Иванов . Трябва ни подавач ,ала Тасевски ,Бен Онкман ми се вижда ,че не е лош за резерва .Почти е сигурно ,че няма да взимаме други футболисти на Берое ,въпреки ,че Райнов ми допада като качества .Скоро взимаме Иван Горанов и така единия бек е оправен с 3-ма футболисти на 1 пост .Най-проблемен ми се вижда поста дефанзивен халф .Там ще имаме Гаджев ,Бурабия ,Прохазка и Найденов .Александър Александров не бива да го продаваме на Черно Море !

Предложение към админа : Нека за всеки един пост да има опция Лайк или харесвам мнението !

Върни се в “Левски”