и второто
Офтопик:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Честита титла на феновете на Реал!
Sardukar написа:JackPackage написа:Честита титла на феновете на Реал!
и от мен.
Евала на Зидан. Мислих си, че ще нАсере след загубата от Барса, но си продължи спокойно и си взеха мачовете.
И все пак...с тези футболисти и представянето на конкурентите им...можеше всичко да е свършило преди месец/два. Ае квото е, важен е крайния резултат, а той е изцяло в полза на Реал М!
Sardukar написа:и от мен.
Евала на Зидан. Мислих си, че ще нАсере след загубата от Барса, но си продължи спокойно и си взеха мачовете.
И все пак...с тези футболисти и представянето на конкурентите им...можеше всичко да е свършило преди месец/два. Ае квото е, важен е крайния резултат, а той е изцяло в полза на Реал М!
sapio0o написа:Зидан е добър селекционер. Това е много важно, когато водиш голям отбор. Никой не го интересува колко разбира от тактика. В Реал, с тези футболисти, това не е най-важното нещо. И Енрике не е Фъргюсън, но си взе требълчето, нали?Дано само Флори не рисува много на лято, защото с този отбор може да наложим сериозна доминация в следващите 3-4 сезона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост