OOP написа:След мача с Локо Пловдив ( 0-0 ) пяхте ли пак с футболистите?!?
Естествено че пяхме . Не можеш да четеш или що?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
OOP написа:След мача с Локо Пловдив ( 0-0 ) пяхте ли пак с футболистите?!?
hd29 написа:PFC Litex написа:hd29 написа:Много ми е интересно,какви са тези правила на УЕФА за новите отбори
Новите клубове/дружества/отбори нямат право да участват три години в европейските клубни турнири.
Е то и в А гр нямат право да участват нови клубове т.е. на по-малко от три години,но очевидно този критерий не е проблем,не мислиш ли.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
kolokolo написа:OOP написа:След мача с Локо Пловдив ( 0-0 ) пяхте ли пак с футболистите?!?
Естествено че пяхме . Не можеш да четеш или що?
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
OOP написа:CSKA 78 написа:ООР, Всъщност освен добрата игра имахме и друг повод за празнуване- Каранга вкара гол № 4000 за ЦСКА във вътрешното първенство, и го направи срещу делиорманци!
Като гледам головата ви разлика е 48-20 и понеже вие сами твърдите, че не сте Литекс, а нов клуб значи Каранга е вкарал гол № 48. Ако питате мен е поредния гол за Литекс, но с ново име! Така, че 4000 гола, но само в мечтите и сънищата ви !
CSKA 78 написа:OOP написа:CSKA 78 написа:ООД, Всъщност освен добрата игра имахме и друг повод за празнуване- Каранга вкара гол № 4000 за ЦСКА във вътрешното първенство, и го направи срещу делиорманци!
Като гледам головата ви разлика е 48-20 и понеже вие сами твърдите, че не сте Литекс, а нов клуб значи Каранга е вкарал гол № 48. Ако питате мен е поредния гол за Литекс, но с ново име! Така, че 4000 гола, но само в мечтите и сънищата ви !Напред армейски Люляци!
[offtopic]ООР, напоследък при теб се забелязва известна градация! Досега винаги си показвал страх и големи комплекси от ЦСКА, но от няколко седмици вече показваш неизмерим ужас, който ще нарасне до кресчендо в края на този месец![/offtopic]
Искаме да попитаме онези наши „фенове”, които сега бълват помия и плачат за „сливане” с Литекс, дали реално осъзнават какво означава това. Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема. Ако за тези „привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях. Тъжно е да четем писанията на някои индивиди из социалните мрежи и форумите. Можем да използваме много епитети за тях, но ще си ги спестим. Някои наричат нашия избор „пречистване”. ЦСКА няма нужда от такова, нито пък ние.
Лош ЦСКА, лош. Ако знаеш, колко хора бяха наострили моливите и очакваха Лудогорец да ти вкара 3-4 гола и да си поплюят на воля. Да зачеркнат Меркадо и Кулма. Да си поплюят по Каранга и Бумал...
Да кажат, че Белчев е менте и не става за треньор.
Лош ЦСКА. Вече 8-ми мач мачкаш противниците си с игра и започваш да изглеждаш, като една добре смазана машина. Резултатите няма да закъснеят, ЦСКА...старанието и желанието вече дават своя плод. Плод на изключително много работа и пот, в една толкова жестока среда. Продължавй в същия дух, мой отбор любим.
Лош си ЦСКА...лош. Докарваш до лудост не само своите привърженици, а и враговете си. Някои изпадат в дупки, други психясват, трети си докарал до безумна шизофрения...но какво да се прави...
А пък аз, ЦСКА...просто седя и с удоволствие наблюдавам развитието ти. Надхвърляш очакванията ми и вдигаш летвата високо. Толкова високо, че 32-рата май чука на вратата! Пожелавам ти успех, ЦСКА...
Да е жив и здрав Сашо Манов. Сигурно вече доволно потрива ръце и очаква да нареди така желания трофей, до другите ти отличия!
baraba написа:ООР по-скоро ти и подобните ти будите смях с жалкия си хленч на чужди портиВсе забравяш , че ти си дошъл при нас, не ние при вас
Това доказва всичко
Ето и едно много хубаво мнение :
Лош ЦСКА, лош. Ако знаеш, колко хора бяха наострили моливите и очакваха Лудогорец да ти вкара 3-4 гола и да си поплюят на воля. Да зачеркнат Меркадо и Кулма. Да си поплюят по Каранга и Бумал...
Да кажат, че Белчев е менте и не става за треньор.
Лош ЦСКА. Вече 8-ми мач мачкаш противниците си с игра и започваш да изглеждаш, като една добре смазана машина. Резултатите няма да закъснеят, ЦСКА...старанието и желанието вече дават своя плод. Плод на изключително много работа и пот, в една толкова жестока среда. Продължавй в същия дух, мой отбор любим.
Лош си ЦСКА...лош. Докарваш до лудост не само своите привърженици, а и враговете си. Някои изпадат в дупки, други психясват, трети си докарал до безумна шизофрения...но какво да се прави...
А пък аз, ЦСКА...просто седя и с удоволствие наблюдавам развитието ти. Надхвърляш очакванията ми и вдигаш летвата високо. Толкова високо, че 32-рата май чука на вратата! Пожелавам ти успех, ЦСКА...
Да е жив и здрав Сашо Манов. Сигурно вече доволно потрива ръце и очаква да нареди така желания трофей, до другите ти отличия!
![]()
RedStar2016 написа:Само да питам ако случайно ЦСКА 1948 спечели Аматьорската купа има ли право да я сложи в музея на ЦСКА и каква е разликата в статута им спрямо ЦСКА - СОФИЯ, по отношение на претенциите за наследници на великия ЦСКА.
PFC Litex написа:Бодуров нещо иска да бяга, тъй като Ганчев за сега нежелае да увеличава заплатата му.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта