Никой няма да си даде земята за вечно ползване, а това, което е построено върху нея, днес не става за нищо.
За ЦСКА, каквото съм имал да казвам съм го казал, те вече са минало.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
PFC Litex написа:Никой няма да си даде земята за вечно ползване, а това, което е построено върху нея, днес не става за нищо.
Като са минало според теб, какво тогава дириш тук

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Mitata написа:Вместо тук да се пише за успехите на ЦСКА, за радоста от играта, за удоволствието да си фен на този клуб, непрекъснато ни се внушават някакви проблеми, опитват се да ни ядат душите. Ненормална работа. Няма да мине номера. Само ЦСКА!
Ми то няма ЦСКА. Факт. ТР на РБ, ЛК на БФС, УЕФА-ами няма ЦСКА. Имуществото на този клуб се разпродава на търг. Има нов клуб, създаден от коитус Етрополе-Ловеч. Това, че някои сте решили да го подкрепяте-ваше право, лошо няма. Но да навирате на другите, че тази полюция е ЦСКА-айде байгън!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Mitata написа:Вместо тук да се пише за успехите на ЦСКА, за радоста от играта, за удоволствието да си фен на този клуб, непрекъснато ни се внушават някакви проблеми, опитват се да ни ядат душите. Ненормална работа. Няма да мине номера. Само ЦСКА!
Ми то няма ЦСКА. Факт. ТР на РБ, ЛК на БФС, УЕФА-ами няма ЦСКА. Имуществото на този клуб се разпродава на търг. Има нов клуб, създаден от коитус Етрополе-Ловеч. Това, че някои сте решили да го подкрепяте-ваше право, лошо няма. Но да навирате на другите, че тази полюция е ЦСКА-айде байгън!
Никакви факти не са това , пак се обърка кое е футболен отбор/клуб и кое е ... Търговско д-во , байгън вече от вас

Както преди няколко дни ви го каза вашата "синя" легенда - "радоста" на народа Гибона ... можете да си приказвате ,каквото си искате но .... това е ЦСКА , пише ли ЦСКА , пише !!! За ТР можеш да му обясняваш и цял живот , но за футбол , надали

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Това е форумът на Гонг, този на остатъците от червения отбор е на друг домейн.

PFC Litex написа:Това е форумът на Гонг, този на остатъците от червения отбор е на друг домейн.
Уйне, ти който изостави отбора си не ги обяснявай тези неща!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
baraba написа:sin4ec написа:Mitata написа:Вместо тук да се пише за успехите на ЦСКА, за радоста от играта, за удоволствието да си фен на този клуб, непрекъснато ни се внушават някакви проблеми, опитват се да ни ядат душите. Ненормална работа. Няма да мине номера. Само ЦСКА!
Никакви факти не са това , пак се обърка кое е футболен отбор/клуб и кое е ... Търговско д-во , байгън вече от вас![]()
Както преди няколко дни ви го каза вашата "синя" легенда - "радоста" на народа Гибона ... можете да си приказвате ,каквото си искате но .... това е ЦСКА , пише ли ЦСКА , пише !!! За ТР можеш да му обясняваш и цял живот , но за футбол , надали
И кое е футболен отбор/клуб и кое ТД?Я ни обясни!Щото според БФС и лиценза ви в ППЛ играе ТД-во ЦСКА-София..Отворен-я обЯсни!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
PFC Litex написа:Никой няма да си даде земята за вечно ползване, а това, което е построено върху нея, днес не става за нищо.
Какъв е проблемът да се даде земята на български клубове? Никакъв. Българската собственост бе дадена на кого ли не, точно за стадионите ли ще се цигани държавата? Въпрос е на добри намерения и на добра организация.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА е преди всичко Христо Стоичков, Димитър Якимов, Димитър Пенев, Паро Никодимов. Както и огромната червена фенска маса. Не някакви самозабравили се нарцисчета.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Ozzimozzi написа:PFC Litex написа:Това е форумът на Гонг, този на остатъците от червения отбор е на друг домейн.
Уйне, ти който изостави отбора си не ги обяснявай тези неща!
Не ме оприличавай със себе си.
Това дето рита в Ловеч да са живи и здрави.
Дано машините от дублиращия ви отбор неизпаднат, че следващия сезон отново ще трябва да сменят имена