Шенсой пред изгонване!?!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Шенсой пред изгонване!?!

Мнениеот child in time » 17 яну 2010 00:41

По принцип не вярвам на сайта от който съм копирал информацията но в случая у мен се зароди нотка на НЕ съмнение в истинноста на тази публикация! И то най - вече заради поместената в ГОНГ . бг статия за ежбите м/у Еро и Шенсой : http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=112685 , а днес прочетох и това :

" Коко Динев сложи Шенсой на дузпата
15 януари 2010 15:04
Косовският специалист се скарал с половината клуб, бил пред уволнение
Наставникът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой е пред уволнение от поста си, само няколко седмици след като бе назначен, научи ***.eu от отлично информиран източник.

Буйният косовар се е скарал с половината клуб, постоянно е раздавал заповеди и се правел на недосегаем, което хич не се харесало на новият собственик Коко Динев, който буквално сложил Шенсой на дузпата.

Както е известно, днес специалистът се раздели с половин дузина футболисти, които уж не са му нужни, но те имат действащи договори с Локомотив и не се знае какво ще бъде бъдещето им. Дори феновете на смърфовете вече почнаха да се обзалагат дали косоварят ще изведе състава си за първия пролетен двубой от "А" група, но и това да не се случи няма да е инцидентно, тъй като до сега в кариерата си Наджи рядко се е задържал много време на едно място."

Та се питам многострадални ми братя по съдба Локомотивци да не станем зрители от първия ред на постановката " Още веднъж отзад" за пореден път? Отървахме се от Галка но началото вещае ли безоблачното бъдеще в което бяхме загледани като вярващи в Евангелието!?! Дали с Коко дойде панацея или малко Морфин за страдащия? Твърде скоро почна да намирисва приказката от Лаута! Лошия Вълк или Храбрия ловец тръгна към къщичката на бабата? Надявам се да не го разберем по трудния начин! Засега има само една черта и Коко е невинен както се казва в една реклама ! Само да не се окаже че има дупчица че става страшно ... ;) :) :o :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Шенсой пред изгонване!?!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 яну 2010 00:49

child in time написа:По принцип не вярвам на сайта от който съм копирал информацията но в случая у мен се зароди нотка на НЕ съмнение в истинноста на тази публикация! И то най - вече заради поместената в ГОНГ . бг статия за ежбите м/у Еро и Шенсой : http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=112685 , а днес прочетох и това :

" Коко Динев сложи Шенсой на дузпата
15 януари 2010 15:04
Косовският специалист се скарал с половината клуб, бил пред уволнение
Наставникът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой е пред уволнение от поста си, само няколко седмици след като бе назначен, научи ***.eu от отлично информиран източник.

Буйният косовар се е скарал с половината клуб, постоянно е раздавал заповеди и се правел на недосегаем, което хич не се харесало на новият собственик Коко Динев, който буквално сложил Шенсой на дузпата.

Както е известно, днес специалистът се раздели с половин дузина футболисти, които уж не са му нужни, но те имат действащи договори с Локомотив и не се знае какво ще бъде бъдещето им. Дори феновете на смърфовете вече почнаха да се обзалагат дали косоварят ще изведе състава си за първия пролетен двубой от "А" група, но и това да не се случи няма да е инцидентно, тъй като до сега в кариерата си Наджи рядко се е задържал много време на едно място."

Та се питам многострадални ми братя по съдба Локомотивци да не станем зрители от първия ред на постановката " Още веднъж отзад" за пореден път? Отървахме се от Галка но началото вещае ли безоблачното бъдеще в което бяхме загледани като вярващи в Евангелието!?! Дали с Коко дойде панацея или малко Морфин за страдащия? Твърде скоро почна да намирисва приказката от Лаута! Лошия Вълк или Храбрия ловец тръгна към къщичката на бабата? Надявам се да не го разберем по трудния начин! Засега има само една черта и Коко е невинен както се казва в една реклама ! Само да не се окаже че има дупчица че става страшно ... ;) :) :o :)

Има някакви разправии между Шенсой и Едо.Както знаем и двамата са с "особени характери".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 яну 2010 00:52

Честно казано малко бързо дойде първия шамар! Надявам се да не прерасне в юмручен бой защото ще страдат всички около идеята Локомотив Пловдив!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 яну 2010 01:02

child in time написа:Честно казано малко бързо дойде първия шамар! Надявам се да не прерасне в юмручен бой защото ще страдат всички около идеята Локомотив Пловдив!

Едва ли.Рано е да се правят изводи.Скоро всичко ще се изясни,но няма нужда от излишна паника.Може някой наистина да "отшуми",но такива неща се случват всеки ден.А дали са били правилни някои решения,ще се разбере още в първите няколко мача.Дотогава има доста време и както се казва,много вода може да изтече.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 яну 2010 01:04

Модератор ЛокоПД написа:
child in time написа:Честно казано малко бързо дойде първия шамар! Надявам се да не прерасне в юмручен бой защото ще страдат всички около идеята Локомотив Пловдив!

Едва ли.Рано е да се правят изводи.Скоро всичко ще се изясни,но няма нужда от излишна паника.Може някой наистина да "отшуми",но такива неща се случват всеки ден.А дали са били правилни някои решения,ще се разбере още в първите няколко мача.Дотогава има доста време и както се казва,много вода може да изтече.

Предпочитам да се лее водка! :)

bambam

Мнениеот bambam » 17 яну 2010 01:16

Поздрав за чилд http://vbox7.com/play:8243577c :lol:
Баце прибирам се и гледам Шенсой пред изгонване.Викам пак ли го гонят,а то :lol:
Шашна ме, бе човек :mrgreen:

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 17 яну 2010 08:15

child in time написа:

[color=#800080]Та се питам многострадални ми братя по съдба Локомотивци да не станем зрители от първия ред на постановката " Още веднъж отзад" за пореден път? Отървахме се от Галка но началото вещае ли безоблачното бъдеще в което бяхме загледани като вярващи в Евангелието!?! Дали с Коко дойде панацея или малко Морфин за страдащия? Твърде скоро почна да намирисва приказката от Лаута! Лошия Вълк или Храбрия ловец тръгна към къщичката на бабата? Надявам се да не го разберем по трудния начин! Засега има само една черта и Коко е невинен както се казва в една реклама ! Само да не се окаже че има дупчица че става страшно ... ;) :) :o :)

Ще извиняваш обаче малко глупости си написал.
Първо това са повече весникарси измислици.
Второ писал си за намерисване на някаква приказка на Лаута, което няма нищо общо с Шансой.
Въобще не поставял под съмнение добрия старт на отбора.
Темата ми се вижда лишена от смисъл.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 яну 2010 10:33

L_P_F_C 1936 написа:
child in time написа:

[color=#800080]Та се питам многострадални ми братя по съдба Локомотивци да не станем зрители от първия ред на постановката " Още веднъж отзад" за пореден път? Отървахме се от Галка но началото вещае ли безоблачното бъдеще в което бяхме загледани като вярващи в Евангелието!?! Дали с Коко дойде панацея или малко Морфин за страдащия? Твърде скоро почна да намирисва приказката от Лаута! Лошия Вълк или Храбрия ловец тръгна към къщичката на бабата? Надявам се да не го разберем по трудния начин! Засега има само една черта и Коко е невинен както се казва в една реклама ! Само да не се окаже че има дупчица че става страшно ... ;) :) :o :)

Ще извиняваш обаче малко глупости си написал.
Първо това са повече весникарси измислици.
Второ писал си за намерисване на някаква приказка на Лаута, което няма нищо общо с Шансой.
Въобще не поставял под съмнение добрия старт на отбора.
Темата ми се вижда лишена от смисъл.

Форума е свободен а коментара е написан на база информация от два източника не съм си го измислил! Второ намирисването е по скоро образно а Шансой си е кривак което не може да отречеш! Той може и да не го поставя под въпрос но пък аз не съм чак такъв оптимист! Темата си има смисъл и то много! И не на последно място не за първи път по пътя на Локомотив Пловдив е осеян с подземни мини! Така че малко повече реализъм не е в излишък!

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 17 яну 2010 12:01

Шенсой е треньора! И затова той е прав, ако предположем, че има някакви препирни! Кривак некривак, според мен ще подреди отбора... ;)

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 17 яну 2010 13:29

За мен това си е опит на платени, "добронамерени" "Журналисти", да ударят с лопатата лего надигащия глава. Защото ако се спасим тази година, догодина любимите им "грандове" пак ще имат безсънни нощи преди мач с нас... А Шенсой след великата мисъл: "Даксоне, мощен си као албанската икономика !!!", започва да ми става много симпатичен...

Върни се в “Локо Пловдив”