Левски (София) - Лудогорец (Разград) |16.05.|1:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 16 май 2017 22:26

Победа за Левски
54
34%
Равен
25
16%
Победа за Лудогорец
82
51%

Общо гласове: 161

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) |16.05.|20:00 ч.

Мнениеот IvailoRz » 16 май 2017 22:21

batmanlevski написа:
LSFC 1914 написа:
анто маина написа:Тоя Кафу нз кой луд ще даде 10 мил евра за него

Най-много в Турция да отиде.

те в турция да не са прости , никой нищо няма да дава за него , това са поредните платени рекламки , от както пред 6 г. лудогорец влезе с далавера в А група не са продали един играч , сетете се защо

Пак ти куца конспирацията. Жуниор Кайсара в Шалке за 6 млн .евро, нищо ли е ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 май 2017 22:22

sin4ec написа:Тежка и определено незаслужена загуба. Късметът бая ни е поизоставил, но това е положението. Найденов замества Мечката донякъде, но Прохазка ни липсваше много. Аниете също, но съм съгласен с решението да се пускат тези, които остават в отбора.

Никой нищо не заместава ! Намирате се във фаза на свободно падане.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 май 2017 22:23

NOMER14 написа:Тази шестица бе направена, за да се разпределят местата за Уефа при положение, че Л-ц е недостижим и тая година.
Но защо гьотверените от Диемите не коментират нищо - кой втори, кой трети, кой четвърти, кой в Евротурнирите?
Някой упражнява жесток натиск върху тях.
Къде е Хелзинският комитет, къде е дебелата цаца и оная с очилцата, дето му е спикер?

За какво да коментират? Ти нали знаеш кои ,какво къде и на кое място :) клоун :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2017 22:26

Какво печели БГ футбола като продадат Кафу?!
@ Тия от разград играят с 11 чужденци всеки мач... :idea:

ПП Един футболист не са дали на националния отбор, после искаме да се класираме напред е с такива отборчета като Изтока това е невъзможно просто!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 май 2017 22:31

sin4ec написа:Тежка и определено незаслужена загуба. Късметът бая ни е поизоставил, но това е положението. Найденов замества Мечката донякъде, но Прохазка ни липсваше много. Аниете също, но съм съгласен с решението да се пускат тези, които остават в отбора.

Синчец, от половин година тук ни убеждаваш за бебетата ви как са непобедими с новата методика ....днес те питам тези загуби с 2:6 и 0:3 по новата методика ли са? ...ти ми отговаряш "Е те не може само да бият". Сега казваш ..незаслужена загуба... Наистина ли ги мислиш тези неща или отговаряш напук? Я да те питам ами ако ви беше изоставил късмета на мача с ЦСКА(2:1) с колко щяхте да паднете?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 май 2017 22:36

Синчец, за ква незаслужена загуба говориш, като вие сте тотална щета!? Играете си няква си измишльотина, като в махалат, на юруш и квото стане. Аз грамотен футбол от вас не видях.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 16 май 2017 22:37

И кое беше незаслуженото? Каузата на куц крак без да се зори ни отлепи тройка, а малко ако се бяха напънали можеше и петица да направят. И викаш незаслужено?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 май 2017 22:37

Teo написа:Какво печели БГ футбола като продадат Кафу?!

А какво спечели БГ футбола от продажбата да Диого Виана?
Нещо да кажеш за Рома и защо следващата селекция на ЦСКА-София ще е отново само от чужденци?

Иначе мнението за сините си го казах след предния мач, но има доста тънкообидни, които предпочитат да им мажат очите, отколкото да ги ударят с истината.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2017 22:39

PFC Litex написа:
Teo написа:Какво печели БГ футбола като продадат Кафу?!

А какво спечели БГ футбола от продажбата да Диого Виана?
Нещо да кажеш за Рома и защо следващата селекция на ЦСКА-София ще е отново само от чужденци?

Иначе мнението за сините си го казах след предния мач, но има доста тънкообидни, които предпочитат да им мажат очите, отколкото да ги ударят с истината.

Аз ако можех щях да си взема Бурабия от Левски, но няма да го дадат... за мен най-добрия халф в България в момента!
@ У нас има много добри български футболисти само, че комплексарските собственици са им надули цената до небето, което не отговаря изобщо за нашите стандарти.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 16 май 2017 22:41

blue_lavina написа:окей загубихме, не е приятно но така е в спорта, Лудогорец са шампиони и играха освободено. Ние имахме дузина положения и заслужавахме поне точка. Браво на Найденов и Бурабия - около тях трябва да се гради отбора за следващия сезон. Иска ми се 3-4 нови класни попълнения и по-здрава игра от двамата Александровци. Имаме потенциал да бъдем отново познатия хегемон в БГ

Ами то това е разликата между приличния и селския отбор. Приличният от две положения ще вкара три гола, а селския и 20 положения да има я вкара, я не вкара. И само като си помисля, че тия трите маймуни (а може и още някоя толкова некадърна да довлекат) ще ни късат нервите догодина целия сезон просто не ми се мисли.
Левски се превърна в синята Славия.

Върни се в “Левски”