Левски (София) - Лудогорец (Разград) |16.05.|1:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) |16.05.|20:00 ч.
Тези които имах карти за А сектор, къде трябва да седнат, като е затворен сектора?
Player написа:Тези които имах карти за А сектор, къде трябва да седнат, като е затворен сектора?
В сектор В
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Player написа:Тези които имах карти за А сектор, къде трябва да седнат, като е затворен сектора?
В сектор В
А блоковете спазват ли се? В А има 3 различни откъм цени блока. Без да броим виповете. Във В сектор не е така. Казус си е.
mikata написа:Цялата група за срещата с Лудогорец:
Кръстев, Митрев, Пиргов, Яблонски, Деян Иванов, А. Александров, С. Александров, Найденов, Сонер Полат, Бурабия, Кабов, Юруков, Огнянов, Нар, Краев, Ст. Иванов, Адениджи
Къде е Сукуна?
Само с Мехди няма да стане, той просто няма с кой да играе, около него е пълно с инвалиди. Можеше поне за този мач да върни четиримата. 

прогноза 1:1 и жълт картон на Бурабия 

Сигурен съм че ще победите в този мач . Прогнозата ми е 2-1 .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- modor
- Контакти:
Много ги обичам такива мачове. Ако бием или направим хикс - Домуса ни е пуснал. Нали сме си партия с него. А ако вземем, че паднем - те говедата толкова си могат 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Много ги обичам такива мачове. Ако бием или направим хикс - Домуса ни е пуснал. Нали сме си партия с него. А ако вземем, че паднем - те говедата толкова си могат
Много ясно.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
За Домуса не знам, ама бразилчетата като нищо могат да ви пуснат аванта. Те духом вече са на плажа Копакабана и им е през мамбите някакъв си мач с Левски пък и с всеки друг български отбор. Стига да няма директива от Боса да се хвърлят разбира се.
За мен те имат един мач този за купата който ги интересува.Другите ще ги изиграят както им падне.
За мен те имат един мач този за купата който ги интересува.Другите ще ги изиграят както им падне.