Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:vaskonti написа:Авиаторче? Само ти си знаеш защо следва да съм такъв...Вероятно защото аз, за разлика от теб, отказвам да припозная Литекс? А всеки,
който не прави това автоматично е авиатор. Логика в типично ваш стил. Разбираш ли, аз имам един куп доказателства черно на бяло, че този отбор е пряк наследник на Литекс и се води нов отбор не за друго, а защото се е преместил в друга област. Ако пък го броиш за "друг" нов отбор, но един удобно конкретно избран със стар стадион и публика, то интересно как нов клуб и отбор има 30 и кусур титли....но няма да те питам това, и сам мога се сетя какъв логически пирует ще измислиш.
Не мога да разбера защо армейци, за които ЦСКА е мъртъв от 9.9.2016 г. продължават да пречат на онези от нас, които приемаме, че ЦСКА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Щом считате, че ЦСКА е мъртъв, ходете на църква и палете по свещичка за Бог да прости, но ни оставете на мира!
И още нещо, в новия стар ЦСКА 80% от ДЮШ е от ЦСКА плюс почти всички легенди, подкупени според някои от вас?!?!?!?!, плюс мнозинството от феновете. Ако за вас това е Чавдар Етрополе или Литекс, значи няма за какво да си говорим. Оставете ни и си мислете, че ЦСКА е мъртъв! И от време на време се помолете в църква за Бог да прости!
vaskonti написа:Mitata написа:vaskonti написа:Авиаторче? Само ти си знаеш защо следва да съм такъв...Вероятно защото аз, за разлика от теб, отказвам да припозная Литекс? А всеки,
който не прави това автоматично е авиатор. Логика в типично ваш стил. Разбираш ли, аз имам един куп доказателства черно на бяло, че този отбор е пряк наследник на Литекс и се води нов отбор не за друго, а защото се е преместил в друга област. Ако пък го броиш за "друг" нов отбор, но един удобно конкретно избран със стар стадион и публика, то интересно как нов клуб и отбор има 30 и кусур титли....но няма да те питам това, и сам мога се сетя какъв логически пирует ще измислиш.
Не мога да разбера защо армейци, за които ЦСКА е мъртъв от 9.9.2016 г. продължават да пречат на онези от нас, които приемаме, че ЦСКА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Щом считате, че ЦСКА е мъртъв, ходете на църква и палете по свещичка за Бог да прости, но ни оставете на мира!
И още нещо, в новия стар ЦСКА 80% от ДЮШ е от ЦСКА плюс почти всички легенди, подкупени според някои от вас?!?!?!?!, плюс мнозинството от феновете. Ако за вас това е Чавдар Етрополе или Литекс, значи няма за какво да си говорим. Оставете ни и си мислете, че ЦСКА е мъртъв! И от време на време се помолете в църква за Бог да прости!
Ок, ако приемем, че ЦСКА е мъртъв(макар за мен да е в нещо като...хибернация и е напълно възможно един ден да се събуди), то значи в моите очи някой поругава паметта му като се представя за него. Този някой е хибридът между Етрополе и Литекс. А тази хибридизация и идването на резултатът от нея на Армията е нещо, което реално се е случило. За теб всичко това прави ЦСКА, за мен не е. А работата е там, че всеки един Божи документ на тоя свят, всеки един реален факт и събитие и дори прост аргумент, е в полза на моето твърдение. В полза на твоето(вашето) твърдение няма нищо друго, освен едните голи думи, голото настояване, че това си е ЦСКА. Това имате вие.
А това, че някои ветерани са купени също е безспорен факт - добре помним как Жеков щеше да се хвърля от козирката на стадиона на Берое и как на другия ден, като си получи парите, изведнъж обърна плочата и ни обясняваше как се бил пошегувал и как бил мотивирал играчите с това изказване.
В крайна сметка, след като според всички официални и неофициални документи, правила, закони, инстанции и каквото още се сетиш това просто не е ЦСКА, значи темите за ЦСКА-София са в този раздел не по заслуги, а по служебен път. Така че, хич не се оплаквай от хората, които не припознават ЦСКА-София. Колкото те са гости в този раздел, толкова и вие сте гости. Ако някога ЦСКА излезе от хибернация, тогава ще е различно. За мен пътят минава през обединение с 1948. Не само това, но е едно от задължителните неща. Поне аз така смятам.
vaskonti написа:Ок, ако приемем, че ЦСКА е мъртъв(макар за мен да е в нещо като...хибернация и е напълно възможно един ден да се събуди), то значи в моите очи някой поругава паметта му като се представя за него. Този някой е хибридът между Етрополе и Литекс. А тази хибридизация и идването на резултатът от нея на Армията е нещо, което реално се е случило. За теб всичко това прави ЦСКА, за мен не е. А работата е там, че всеки един Божи документ на тоя свят, всеки един реален факт и събитие и дори прост аргумент, е в полза на моето твърдение. В полза на твоето(вашето) твърдение няма нищо друго, освен едните голи думи, голото настояване, че това си е ЦСКА. Това имате вие.
А това, че някои ветерани са купени също е безспорен факт - добре помним как Жеков щеше да се хвърля от козирката на стадиона на Берое и как на другия ден, като си получи парите, изведнъж обърна плочата и ни обясняваше как се бил пошегувал и как бил мотивирал играчите с това изказване.
В крайна сметка, след като според всички официални и неофициални документи, правила, закони, инстанции и каквото още се сетиш това просто не е ЦСКА, значи темите за ЦСКА-София са в този раздел не по заслуги, а по служебен път. Така че, хич не се оплаквай от хората, които не припознават ЦСКА-София. Колкото те са гости в този раздел, толкова и вие сте гости. Ако някога ЦСКА излезе от хибернация, тогава ще е различно. За мен пътят минава през обединение с 1948. Не само това, но е едно от задължителните неща. Поне аз така смятам.
Old_death написа:petko.h.markov написа:"Петко , за сетен път доказваш че пишеш без да четеш . Явно мисленето не ти е силната част . Имах някаква надежда в теб след предишните ти два поста , но явно съм се заблуждавал . Не напразно посочих факта , че дружеството на Локото не е фалирало , хранейки някакви надежди , че най после ще прочетеш и ще помислиш , преди да пишеш . УЕФА няма никакво основание да маха от списъка си с коефициентите за ЕКТ отбор , който не е обявен официално във фалит . Аз не пиша разбори на темата за Андрешко "
Интелектът няма нищо общо с волята.Не пропускаш никога да ми правиш характеристика.От беден пенсионер и
безделник,чакащ мизерната си пенсия,до не четящ и не мислещ.Прочети какво пише.Локомотив не е изваден
от списъка,за разлика от ЦСКА.
Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч).
Петко , пак не четеш и ми пишеш за Андрешко . За трети и последен път ти пиша , че Локомотив София не е изваден , защото АД - то му не е фалирало . Ако и сега не си разбрал , Бог да ти е на помощ ! Чети бе , човек или се лекувай ! Не ми говори за интелект , защото имам чувството че е по лесно да опитомя вълк , от колкото да разбереш елементарни неща . И не чети избирателно , стига въобще да си се научил да четеш !
petko.h.markov написа:Old_death написа:petko.h.markov написа:"Петко , за сетен път доказваш че пишеш без да четеш . Явно мисленето не ти е силната част . Имах някаква надежда в теб след предишните ти два поста , но явно съм се заблуждавал . Не напразно посочих факта , че дружеството на Локото не е фалирало , хранейки някакви надежди , че най после ще прочетеш и ще помислиш , преди да пишеш . УЕФА няма никакво основание да маха от списъка си с коефициентите за ЕКТ отбор , който не е обявен официално във фалит . Аз не пиша разбори на темата за Андрешко "
Интелектът няма нищо общо с волята.Не пропускаш никога да ми правиш характеристика.От беден пенсионер и
безделник,чакащ мизерната си пенсия,до не четящ и не мислещ.Прочети какво пише.Локомотив не е изваден
от списъка,за разлика от ЦСКА.
Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч).
Петко , пак не четеш и ми пишеш за Андрешко . За трети и последен път ти пиша , че Локомотив София не е изваден , защото АД - то му не е фалирало . Ако и сега не си разбрал , Бог да ти е на помощ ! Чети бе , човек или се лекувай ! Не ми говори за интелект , защото имам чувството че е по лесно да опитомя вълк , от колкото да разбереш елементарни неща . И не чети избирателно , стига въобще да си се научил да четеш !
Нерви,много нерви и израз на безпомощност.Когато липсват аргументи се стига до обиди и квалификации.
Лично мен това въобще не може да ме впечатли,но такъв е подхода към всички,които не мислят като вас.
Васко е като трън в очите ви,черна овца и се докарахте до там,че организирахте подписка срещу него.
И когато от УЕФА долети "благата вест" заедно с нея ти ще получиш и подарък.Баснята за лисицата и киселото
грозде,добре подвързана и с панделка от Спортал.Лисицата като олицетворение на селската хитрост.Нищо общо
с тази на Андрешко.
gihuelo написа:Къде е тая подписка и аз да се подпиша?
vaskonti написа:Литекс беше изкупен от Чавдар...Това, че Чавдар си смени името означава само едно - имаме само сменено име. И понеже държите да се прави разлика между отбор и АД, според теб какво се получава когато отборът на Чавдар си смени името на АД-то? Получава се ЦСКА, така ли? Логика, та дрънка!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта