Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 15 май 2017 14:26

petko.h.markov написа:Ето кои БГ отбори попадат в последната клубна ранглиста на УЕФА:

Лудогорец - 34.175
Ботев Пд и Берое - 4.675
Левски - 4.425
Литекс - 3.925
Черно море и Локо Пд - 3.675
Славия - 3.425
България - 3.175

Може от УЕФА да питат:Нов отбор ли сте или Литекс?

Нов отбор със стария стадион и старата публика!Ще възраждаме ЦСКА!Проблем ли имаш с това?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 май 2017 14:30

BRF написа:
vaskonti написа:
BRF написа:
vaskonti написа:Разбира се, че ще ви пуснат, все някога. Всеки нов отбор има право да се бори за място под слънцето. Просто не става от днес за утре, това е.

Вие дали ще успеете да участвате във В група :? ?

Кои си мислиш, че сме тия "вие"? Аз нямам любим отбор из долните групи, та ако може да ме светнеш какво аз мисля за нещо и за някой си?
Имаш ли идея защо УЕФА ви е резнала така? Заради някой донос от хейтър, може би?

Какво точно ни е резнала уефата?Ще участваме с националния коефициент!
п.п.Звучиш авиаторски някак и защитаваш всички хейтъра пишещи срещу ЦСКА!?!

Чудно, защо ще участва с националния коефициент? С такъв не участват ли новите отбори? Забележи - нови отбори, а не нови АД-та!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 май 2017 14:33

vaskonti написа:
BRF написа:
vaskonti написа:
BRF написа:
vaskonti написа:Разбира се, че ще ви пуснат, все някога. Всеки нов отбор има право да се бори за място под слънцето. Просто не става от днес за утре, това е.

Кои си мислиш, че сме тия "вие"? Аз нямам любим отбор из долните групи, та ако може да ме светнеш какво аз мисля за нещо и за някой си?
Имаш ли идея защо УЕФА ви е резнала така? Заради някой донос от хейтър, може би?

Чудно, защо ще участва с националния коефициент? С такъв не участват ли новите отбори? Забележи - нови отбори, а не нови АД-та!

Да ти отговарям ли авиаторче или можеш да видиш от предното ми мнение?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 май 2017 14:36

BRF написа:
petko.h.markov написа:Ето кои БГ отбори попадат в последната клубна ранглиста на УЕФА:

Лудогорец - 34.175
Ботев Пд и Берое - 4.675
Левски - 4.425
Литекс - 3.925
Славия - 3.425
България - 3.175

Нов отбор със стария стадион и старата публика!Ще възраждаме ЦСКА!Проблем ли имаш с това?

Проблемите ми останаха в миналото.Успех в начинанието.По-точният израз е -Нов клуб.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 май 2017 14:42

petko.h.markov написа:
BRF написа:

Лудогорец - 34.175
Ботев Пд и Берое - 4.675
Левски - 4.425
Литекс - 3.925
Славия - 3.425
България - 3.175

Проблемите ми останаха в миналото.Успех в начинанието.По-точният израз е -Нов клуб.

Ми аз си го приемам за стария,ама аз така!Не налагам на никого!Нов клуб,отбор,треньор.......... все тая,за мене си е просто ЦСКА и толкова!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 май 2017 14:48

vaskonti написа:
BRF написа:
vaskonti написа:
BRF написа:

Ako УЕФА пусне ЦСКА с националния коеф. според твоите разбирания , това е "нов" отбор , няма ли противоречие , съвсем доскоро точно ти ни убеждаваше , че УЕФА не може да ни пусне именно защото сме "нов" отбор :roll: Нещо май взе да се опетлаваш в опорните точки :mrgreen: А съвсем м/у другото коеф. за участие в ЕКТ е обвързан именно с АД-то , същото важи и за Глазгоу Рейнджърс , можеш да провериш и те с какъв коеф. ще участват (май също е националния) и това дали ги прави ... "ДРУГ" Глазгоу Рейнджърс ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2017 14:58

С кой коефициент ще участва този отбор в Европа след 3 години? Видя се, че няма да е на ЦСКА, дали ще пазят тоя на Литекс до тогава?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 май 2017 15:03

W84me написа:С кой коефициент ще участва този отбор в Европа след 3 години? Видя се, че няма да е на ЦСКА, дали ще пазят тоя на Литекс до тогава?

В Европата не играят коефициенти, а отбори ;)
.... иначе вие в обозримо бъдеще и с коефициента на Барселона ще сте същите скъсаноци! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2017 15:06

Red_Neck написа:В Европата не играят коефициенти, а отбори ;)
.... иначе вие в обозримо бъдеще и с коефициента на Барселона ще сте същите скъсаноци! ;)
[/quote]
Сега Гришата е впрегнал вся и всьо, за да е пред Левски в класирането, а след края на сезона, като ви накажат за 3 години ще почне старата песен на нов глас.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 май 2017 15:07

уефа би трябвало да ви пусне, защото вие не сте нов клуб, който да чака 3г
защото не сте и литекс, за да участвате с техния коеф
защото не сте и ЦСКА, който е наказан за две години да не участва(една изтърпяна)
Тук е въпроса: но кои аджеба сме ние(вие) тогава?
Вие сте Чавдар етрополе, който се преименува на цска-софия, изкупи литекс и се премести на Армията. Затова чавдар няма проблеми да участва в ект, щото си е над 3г клуб!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”