vaskonti написа:BRF написа:vaskonti написа:BRF написа:vaskonti написа:Разбира се, че ще ви пуснат, все някога. Всеки нов отбор има право да се бори за място под слънцето. Просто не става от днес за утре, това е.
Вие дали ще успеете да участвате във В група

?
Кои си мислиш, че сме тия "вие"? Аз нямам любим отбор из долните групи, та ако може да ме светнеш какво аз мисля за нещо и за някой си?
Имаш ли идея защо УЕФА ви е резнала така? Заради някой донос от хейтър, може би?
Какво точно ни е резнала уефата?Ще участваме с националния коефициент!
п.п.Звучиш авиаторски някак и защитаваш всички хейтъра пишещи срещу ЦСКА!?!
Чудно, защо ще участва с националния коефициент? С такъв не участват ли новите отбори? Забележи - нови отбори, а не нови АД-та!
Ako УЕФА пусне ЦСКА с националния коеф. според твоите разбирания , това е "нов" отбор , няма ли противоречие , съвсем доскоро точно ти ни убеждаваше , че УЕФА не може да ни пусне именно защото сме "нов" отбор

Нещо май взе да се опетлаваш в опорните точки

А съвсем м/у другото коеф. за участие в ЕКТ е обвързан именно с АД-то , същото важи и за Глазгоу Рейнджърс , можеш да провериш и те с какъв коеф. ще участват (май също е националния) и това дали ги прави ... "ДРУГ" Глазгоу Рейнджърс

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!