Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 15 май 2017 13:01

boabbb написа:
petko.h.markov написа:
gihuelo написа:Ако ни пуснат в евротурнирите сме поставени в първия кръг . Във втория сме непоставени.
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2017.html

Окончателното решение ще стане ясно най-рано края на май.Така си е по регламент,а и нямат сметка да го
обявят по-рано, заради намален интерес и интрига.

Честно казано, не мисля, че ще ни пуснат в евротурнирите :roll: Все пак би трябвало да има някакви правила срещу подобни схеми в УЕФА ... Не казвам, че съм против ЦСКА в сегашния му вид, но ако ни пуснат в ЛЕ, значи вече навсякъде е станало "българска работа" :mrgreen: :mrgreen:

Все някога ще ни пуснат :) Няма къде да ходят :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 май 2017 13:10

Разбира се, че ще ви пуснат, все някога. Всеки нов отбор има право да се бори за място под слънцето. Просто не става от днес за утре, това е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 май 2017 13:11

vaskonti написа:Разбира се, че ще ви пуснат, все някога. Всеки нов отбор има право да се бори за място под слънцето. Просто не става от днес за утре, това е.

Ти скоро не си питал за трудовите договори :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 май 2017 13:34

"Малко повече от месец преди жребия за евротурнирите през сезон 2017/2018 фалиралият ЦСКА не фигурира в клубната ранглиста на УЕФА. Към този момент армейците имат коефициент от 4.175, но той е премахнат от официалния сайт на европейската централа. Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч). Ако този статут се запази, това означава, че нито един БГ отбор няма да играе от името и с коефициента на ЦСКА в Европа.

Последното обновление на ранглистата е от 12 май 2017 година и там попадат всички БГ отбори, които са играли в евротурнирите поне в един сезон през последните 5 години, като изключението е ЦСКА"

Това от Спортал си е баш по темата

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 май 2017 13:47

petko.h.markov написа:"Малко повече от месец преди жребия за евротурнирите през сезон 2017/2018 фалиралият ЦСКА не фигурира в клубната ранглиста на УЕФА. Към този момент армейците имат коефициент от 4.175, но той е премахнат от официалния сайт на европейската централа. Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч). Ако този статут се запази, това означава, че нито един БГ отбор няма да играе от името и с коефициента на ЦСКА в Европа.

Последното обновление на ранглистата е от 12 май 2017 година и там попадат всички БГ отбори, които са играли в евротурнирите поне в един сезон през последните 5 години, като изключението е ЦСКА"

Това от Спортал си е баш по темата

спортал,нормално!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 май 2017 13:47

vaskonti написа:Разбира се, че ще ви пуснат, все някога. Всеки нов отбор има право да се бори за място под слънцето. Просто не става от днес за утре, това е.

Вие дали ще успеете да участвате във В група :? ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 май 2017 13:56

BRF написа:

Кои си мислиш, че сме тия "вие"? Аз нямам любим отбор из долните групи, та ако може да ме светнеш какво аз мисля за нещо и за някой си?
Имаш ли идея защо УЕФА ви е резнала така? Заради някой донос от хейтър, може би?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 май 2017 14:11

vaskonti написа:
BRF написа:

Кои си мислиш, че сме тия "вие"? Аз нямам любим отбор из долните групи, та ако може да ме светнеш какво аз мисля за нещо и за някой си?
Имаш ли идея защо УЕФА ви е резнала така? Заради някой донос от хейтър, може би?

Какво точно ни е резнала уефата?Ще участваме с националния коефициент!
п.п.Звучиш авиаторски някак и защитаваш всички хейтъра пишещи срещу ЦСКА!?!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 май 2017 14:18

Ето кои БГ отбори попадат в последната клубна ранглиста на УЕФА:

Лудогорец - 34.175
Ботев Пд и Берое - 4.675
Левски - 4.425
Литекс - 3.925
Черно море и Локо Пд - 3.675
Славия - 3.425
България - 3.175

Може от УЕФА да питат:Нов отбор ли сте или Литекс?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 май 2017 14:21

До няколко дни(най-вероятно на 16-ти този месец) БФС ще оповести възможните участници в ЕКТ, така че не виждам смисъл от спекулации! Още по-малко виждам смисъл от постоянните заяждания на някои юзери! ЦСКА най-вероятно ще участва в ЕКТ още тази година! Знам, че това ще е голяма болка за някои индивиди, но какво да се прави?!
Последна промяна от CSKA 78 на 15 май 2017 14:35, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”