Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 14 май 2017 21:18

gihuelo написа:
k_oleto написа:Пф......дубъла голям зор срещу Ботев Гълъбово... 2:1 с гол в 92-рата минута на Милчо Ангелов
Лудогорец 2 последните два мача дадоха (подариха точки) на наши преки конкурети, а следващия мач сме домакини на Лудогорец 2
Ще да е мача на живота това за момчетата :). Лошото е, че след това (в последния кръг) гостуваме на Витоша Бистрица, които гонят баражите.
Не го виждам нещо ЦСКА 2 в Б груба следващия сезон

Вероятно вече е решено дали ще има ЦСКА 2 ( не е нужно да изпада за да го няма) при наличието на сателитна система-Славия, Нефтохимик, Царско село и Литекс май наистина ЦСКА 2 няма да го има.

Основната цел на дубъла е да обиграва младите ни таланти в мъжкия фубол , както и да се дава възможност на излекувалите контузии да натрупат игрови минути ;) Това със сателитите е съвсем друга история и няма нищо общо с дубъла :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 май 2017 21:29

baraba написа:
gihuelo написа:
k_oleto написа:Пф......дубъла голям зор срещу Ботев Гълъбово... 2:1 с гол в 92-рата минута на Милчо Ангелов
Лудогорец 2 последните два мача дадоха (подариха точки) на наши преки конкурети, а следващия мач сме домакини на Лудогорец 2
Ще да е мача на живота това за момчетата :). Лошото е, че след това (в последния кръг) гостуваме на Витоша Бистрица, които гонят баражите.
Не го виждам нещо ЦСКА 2 в Б груба следващия сезон

Вероятно вече е решено дали ще има ЦСКА 2 ( не е нужно да изпада за да го няма) при наличието на сателитна система-Славия, Нефтохимик, Царско село и Литекс май наистина ЦСКА 2 няма да го има.

Основната цел на дубъла е да обиграва младите ни таланти в мъжкия фубол , както и да се дава възможност на излекувалите контузии да натрупат игрови минути ;) Това със сателитите е съвсем друга история и няма нищо общо с дубъла :idea:

По принцип си много прав и съм напълно съгласен с теб. Казвам какво мисля ,че ще стане.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2017 21:36

Аз лично не харесвам дубъла като идея-в бг условия трудно работи. Има си плюсове и минуси, но всеки знае за себе си. Това е мнението и на доста тренери в школите, които разбират повече материятта от мен. На теория е така, както го е казал барабата, но на практика се получава друго. Левски наложи Кръстев, Краев, Найденов и Станислав без да са играли в дубъл. Десподов също не е играл. И квоотуй?
Сложен е въпросът и БФС трябва да вземе някакво отношение. Защото в близките години тепърва ще идват отдолу доста добри кадри в първите отбори и явно ни куца прехода от юношески към мъжки футбол. Клубовете се спасяват на парче кой как намери за добре, липсва генерална стратегия.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 май 2017 21:42

sin4ec написа:Аз лично не харесвам дубъла като идея-в бг условия трудно работи. Има си плюсове и минуси, но всеки знае за себе си. Това е мнението и на доста тренери в школите, които разбират повече материятта от мен. На теория е така, както го е казал барабата, но на практика се получава друго. Левски наложи Кръстев, Краев, Найденов и Станислав без да са играли в дубъл. Десподов също не е играл. И квоотуй?
Сложен е въпросът и БФС трябва да вземе някакво отношение. Защото в близките години тепърва ще идват отдолу доста добри кадри в първите отбори и явно ни куца прехода от юношески към мъжки футбол. Клубовете се спасяват на парче кой как намери за добре, липсва генерална стратегия.

Ами защо се получава друго ? Нали затова е дубъл, че да се прави преход към мъжкия футбол (освен за поддържане на форма) Левски е наложил въпросните играчи, защото сега при вас няма пари. Например: Аз смисъл от дубъла на Лудогорец не виждам ! Ако вие бяхте на тяхното място - този Найденов, щеше да го чуеш и ти като мен - за първи път.
Но за другото си прав. Прехода от и до мъже е мъка при нас (в България), та затова е полезен дубъла. Да видят здрав мач, темпо, интрига, напрежение и т.н

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 май 2017 21:45

Не съм се интересувал , какъв е регламента за дублиращите , при изпадане в по-долна дивизия изпадат ли или .... ??? Преди пак си почваха в групата :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 май 2017 21:50

А и друго. Онзи ден на мача срещу ЧМ имаше едно младо момче (ляв бек) Та момчето игра на ниво до към 60-тата минута, а след това спука гуми. Това не е щото Инжинера не го е тренирал, а защото младежа няма цял мач изигран на ниво първа лига или ако има - ще да е един-два !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2017 21:54

k_oleto написа:Ами защо се получава друго ? Нали затова е дубъл, че да се прави преход към мъжкия футбол (освен за поддържане на форма) Левски е наложил въпросните играчи, защото сега при вас няма пари. Например: Аз смисъл от дубъла на Лудогорец не виждам ! Ако вие бяхте на тяхното място - този Найденов, щеше да го чуеш и ти като мен - за първи път.
Но за другото си прав. Прехода от и до мъже е мъка при нас (в България), та затова е полезен дубъла. Да видят здрав мач, темпо, интрига, напрежение и т.н

Има го този момент, но пък така се вижда, че негрите и всякакви маймуноси с нищо не са по-добри от нашите деца. Дори напротив.
Каква мотивация да има едно дете на 13-14 години, когато трябва да взима решение да се занимава вече основно с футбол, като гледа какво става в клуба му? Дори и да е талантливо и да е усвоило нещата за възрастта си, защо да играе, ако има примерно и наклонности в друга област-да речем математика, изкуство, езици?
Няма защо. Така много футболни таланти заебават спорта и отиват да учат. И с право...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 май 2017 21:54

Ние си намерихме дълго търсения №9!
@ Оттук нататък нови 2-3 класни попълнения и другата година издухваме Лудогорието като бърз влак, малка гара!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 май 2017 21:56

baraba написа:Не съм се интересувал , какъв е регламента за дублиращите , при изпадане в по-долна дивизия изпадат ли или .... ??? Преди пак си почваха в групата :roll:

Изпадат........

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 май 2017 22:03

sin4ec написа:
k_oleto написа:Ами защо се получава друго ? Нали затова е дубъл, че да се прави преход към мъжкия футбол (освен за поддържане на форма) Левски е наложил въпросните играчи, защото сега при вас няма пари. Например: Аз смисъл от дубъла на Лудогорец не виждам ! Ако вие бяхте на тяхното място - този Найденов, щеше да го чуеш и ти като мен - за първи път.

Има го този момент, но пък така се вижда, че негрите и всякакви маймуноси с нищо не са по-добри от нашите деца. Дори напротив.
Каква мотивация да има едно дете на 13-14 години, когато трябва да взима решение да се занимава вече основно с футбол, като гледа какво става в клуба му? Дори и да е талантливо и да е усвоило нещата за възрастта си, защо да играе, ако има примерно и наклонности в друга област-да речем математика, изкуство, езици?
Няма защо. Така много футболни таланти заебават спорта и отиват да учат. И с право...

Моля, да ме извиниш, но ще бъда брутално откровен !
Където вие отивате - ние от там се връщаме ! Ще ти кажа защо ? Защото има сериозни игри на мериджей ниво ! Защото Мериджейте си искат кинтите. Затова при вас играят Нар, Бабатунде и да не ги изреждам......При нас беше същото: Изгонихме един куп деца, за да играе центъра на Люксемург (вече го забравих), както и още 50 пиянки, чиито имена разбрах от търговския регистър, когато цъкнах да видя кой иска пари от ЦСКА.
Това е от собственика - спуснат палячо като при нас. Титан взеха половин България с буклука, но имаше условие: ЦСКА
Така беше и с Митал, така е и със Спас Русев......Та именно затова, вашите момчета нямат интерес към футбола.
Сега, за сега, при нас е различно ! Дано да продължава така..........

Върни се в “ЦСКА”