Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Подигравата с феновете на Черно море относно ''Тича'' продължава

Мнениеот Готвача » 12 май 2017 00:58

loko1 написа:Верно ли мислиш така?

Човека иронизира,но сам знае колко е прав,гледайки комшиите от Коритото.Няма такъв отбор,няма такива драми.Сякаш глобално погледнато е по добре с ТИМ,дори и при всичките неуредици,отколкото без тях.Алтернатива за съжаление няма,пари съшо няма откъде да се появят,така че моля без протести.Може да ни е гадно сега,но после може и да не ни е. ;) Виждам е си фен на един отбор със затихващи функции,който ще е непознат на сегашните деца след 10-15 години най късно.До това води нямането на пари колега.Един ще дава пари,друг ще дава колкото да закърпте година-две ии накрая кладенеца ще пресъхне.Това е страшната действителност.Какво очакваш да се случи/положително имам в предвид /,при положение че няма пари за пенсии,образование и здравеопазване?Да дойде Роман и да ви засипе с пари,или Кирето да заебе Разград и да се паркира в Надежда?Надежда всяка оставете бих казал аз,играейки си с думите.А ние/поне в по голямата си част /сме здраво мислещи хора,неподдаващи се първосигнално на емоциите.Защото с един такъв протест бихме получили всичко накуп ли?Стадион,селекция за милиони,качествен треньор и супер подготвено футболно ръководство?Така излагайки ти нещата се надявам да се замислиш и да разбереш колко съм прав за съжаление.Един протест би ни пратил в окръжните групи при комшиите и дотам.Ще остане само един добре разкопан стадион /Тича/,един недостроен-Варна и едно пробито Корито.Хайде лека и успех с намирането на спонсори!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 12 май 2017 14:36

Еми зависи, гледай нас
няма го Гигов лъжеца и няма звезди, но се работи по базата и има локомотивци

въпрос на избор
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 12 май 2017 15:39

Аз не съм казал протестите да са срещу ТИМ, а да бъдат насочените срещу управляващите, срещу гербаджиите, които тенденциозно забавят и възпрепядстват ремонта, причините са ясни, още им държи влага, че 2013 Варна ги събори от власт...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 12 май 2017 16:00

sicilianecat написа:Аз не съм казал протестите да са срещу ТИМ, а да бъдат насочените срещу управляващите, срещу гербаджиите, които тенденциозно забавят и възпрепядстват ремонта, причините са ясни, още им държи влага, че 2013 Варна ги събори от власт...

Ясно по скоро искаш да използваш феновете,аз така го разбирам.Днес имаше 4-5 работника,да протестираме че са само толкова апелирам.... :mrgreen:

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова визия?

Мнениеот moreto vn » 12 май 2017 16:05

Клубното съоръжение на Черно море грейва с най-скъпото осветление на “Филипс”
Новият областен управител на Варна Стоян Пасев, шефът на фирмата, която извършва реконструкция на стадион “Тича” “Тийм инженеринг” – Стоян Тенев, и юристът от Министерството на спорта Васил Пеловски, коментираха ремонта на клубното съоръжение на Черно море. Това се случи на официална пресконференция в Двореца на културата и спорта във Варна.
Ето какво казаха присъстващите на брифинга пред медиите в морската столица:
Стоян Пасев, областен управител на Варна: “Още в понеделник внасяме проекта за стадион “Тича” в общината, за да се издаде бързо разрешително за строеж. Нямам идея защо тази папка с документи, която виждате в ръцете ми, не е минала през всички институции, каквато е процедурата, по време на служебното правителство. Тепърва ще правим проверки, за да установим защо се е забавила реконструкцията на съоръжението и кой е виновен за това. Знаете, че земята на стадиона е държавна и областна администрация носи цялата отговорност. Аз ако бях областен управител през последните 3-4 месеца, ремонтът на “Тича” отдавна да е завършил. Сега мога да ви обещая само едно – “Тича” ще е напълно готов за новото първенство и през юли Черно море ще се върне в своя дом. Това ще е добре за всички футболни хора във Варна и за феновете на “моряците”, на които няма да им се налага повече да пътуват до Каварна, за да подкрепят любимците си”.
Стоян Тенев, управител на фирма “Тийм инженеринг”, извършваща реконструкцията на “Тича”: “Обещавам, че ремонтът на “Тича” ще бъде завършен на 10 юни. Зная какво трябва да се направи и затова го заявявам най-отговорно. На 22 май пристига новата трева, която сме поръчали. Тя има хумусен слой и коренна система и трябва да се прихване за определен срок. Това ще отнеме 35-40 дни и килимът ще е в перфектно състояние за първия домакински мач на Черно море от новото първенство в средата на юли. Всичко около поставянето на дренажа вече е направено, а поливната система е изградена. Доставени са и пилоните за четирите мачти за електрическото осветление. Порачъли сме най-скъпите лампи – на фирма “Филипс”, тъй като изискването на г-н Марин Маринов е ремонтът да бъде извършен по най-качествения начин, за да получи съоръжението по-лесно лиценз от БФС”.
Васил Пеловски, директор на Дирекция “Административно правно и юридическо обслужване” на Министерството на спорта: “Още след като встъпи в новия си мандат като спортен министър, г-н Кралев обяви, че стадион “Тича” е приоритет за него. Проведени бяха бързи разговори с община Варна и областна администрация, и в понеделник проектът за стадиона ще бъде внесен в общината за получаване на разрешително за строеж. Тъй като е възможно да последва обжалване, ние сме направили всичко възможно да се справим с него в най-кратки срокове, за да завърши ремонтът на стадион “Тича” на 10 юни. След това съоръжението ще получи лиценз в срок за новото първенство, съдейки по разговорите, които са проведени с БФС. Г-н Кралев е командировал във Варна екип от длъжностни лица на МС, които ще контролират ежедневно ремонта на стадиона и ще бъдат връзката с институциите във Варна, ако в хода на реконструкцията възникнат проблеми”.
Ръководител на екипа на МС, който е командирован от Красен Кралев във Варна, е инж. Петя Николова, главен експерт на Дирекция “Спортна инфраструктура и управление на държавното участие” на МС. Тя също присъства на пресконференцията с медиите.
http://varnautre.bg/2017/05/12/56403/%d ... 1%87%d0%b0

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 12 май 2017 16:24

moreto vn написа:
sicilianecat написа:Аз не съм казал протестите да са срещу ТИМ, а да бъдат насочените срещу управляващите, срещу гербаджиите, които тенденциозно забавят и възпрепядстват ремонта, причините са ясни, още им държи влага, че 2013 Варна ги събори от власт...

Ясно по скоро искаш да използваш феновете,аз така го разбирам.Днес имаше 4-5 работника,да протестираме че са само толкова апелирам.... :mrgreen:

Не, просто не искам да продължат да лъжат и накрая пак отборът да играе на майната си в Каварна, това е, собствениците на Черно море нямат вина за забавянето, те дори не знаят какво прави тази фирма, нито пък я контролират, ангажиментът им е бил до това да им отключат стадиона и до там, от там нататъка други са отговорните фактори за това крайно забавяне.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 12 май 2017 18:02

Незнам какво са свършили, но ако остава само това дето казват ще смогнат

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... nie-431912
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

sicilianecat
Контакти:

Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова визия?

Мнениеот sicilianecat » 12 май 2017 21:02

Това е друго нещо, дано Красен Кралев да удари едно рамо и за стадион Варна, за да възобновят работата и там.

Върни се в “Черно море”