На Олд Трафорд да играеш така и то срещу всемогъщата Селта. Сещам се за гениалното сравнение на колегата Los Che, който беше казал, че и срещу сборен отбор на бездомниците от Централна гара Жозе ще паркира автобуса
 На Олд Трафорд да играеш така и то срещу всемогъщата Селта. Сещам се за гениалното сравнение на колегата Los Che, който беше казал, че и срещу сборен отбор на бездомниците от Централна гара Жозе ще паркира автобуса  

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

В буквално последната атака Селта можеха да вкарат

Провали се в приоритетите и дори в отношението си към състезанията.
Той е 6 ти мамка му, 6 ти и то зад специалиста по провалите и плешивата тиква. Зад Спърс... кво повече да говорим.
smoothc написа:В буквално последната атака Селта можеха да вкарат
Аз ако бях на мястото на шоколадовия щях веднага да стрелям, пък вече каквото стане Провали се в приоритетите и дори в отношението си към състезанията.
Провали се в приоритетите и дори в отношението си към състезанията.
Той е 6 ти мамка му, 6 ти и то зад специалиста по провалите и плешивата тиква. Зад Спърс... кво повече да говорим.
Кардинално си е така, няма две мнения.
Изключително съм разочарован от игрите ни в първенството и безумните равенства, които ни провалиха най-малкото да бъдем спокойно в тройката.

CSKA69 написа:Честита титла на Челси и на феновете им. Напълно заслужена. Конте натри носа на всички топ треньори във Висшата лига. Не само, че спечели с лекота титлата с отбор, който е все още доста далеч от това да бъде наречен негов отбор, ами и внесе тактическа промяна (схемата 3-4-3)
Thsmith написа:5, а не 3.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта