Serie "A"(Сезон 2016/2017)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Serie "A"(Сезон 2016/2017)
Стефано Пиоли е уволнен официално от Интер. Започнаха с Манчини, преминаха през Де Бур, спряха се на Пиоли, а ще завършат сезона с временен треньор. Просто поредния типичен сезон за нерадзурите 

Може би разчистват терена за Диего Симеоне? 

- Furious_Monk
Съмнявам се. Симеоне все още не е проявил някакви признаци че ще напусне Атлетико.
На мен ми прилича на поредното треньорско лутане от ръководителите на този отбор. Ако вземат Пауло Соуса , тотално ще докажат колко са изтрещели.
На мен ми прилича на поредното треньорско лутане от ръководителите на този отбор. Ако вземат Пауло Соуса , тотално ще докажат колко са изтрещели.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- JackPackage
- Контакти:
От половин година тука говоря че Чоло няма да напусне преди да изведе отбора на новия стадион и все се появява някой който да го прати я в това подобие на отбор (в момента) Интер, я в ПСЖ, я в Англия
Тази врътка на треньорите ако стане само ще се улесни Юве за следващата им титла - новите докато си прокарат методите и докато заиграят както те искат, торинци ще доиграват сезона с 10-ина точки аванс
Отделно че Манчини в Милан би била голяма идиотия, ама взеха Леонардо едните, сега другите им "връщат" взимайки Манчини сигурно

Тази врътка на треньорите ако стане само ще се улесни Юве за следващата им титла - новите докато си прокарат методите и докато заиграят както те искат, торинци ще доиграват сезона с 10-ина точки аванс

Отделно че Манчини в Милан би била голяма идиотия, ама взеха Леонардо едните, сега другите им "връщат" взимайки Манчини сигурно

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Ами те Милан и Интер отдавна се надцакват, кой от тях да бъде по-прецакан.
Важното е Лацио да си запазят отбора. Имат много силен колектив, както и някои доста добри индивидуалности в състава.
Важното е Лацио да си запазят отбора. Имат много силен колектив, както и някои доста добри индивидуалности в състава.
Анчелоти.
Анчелоти.
- JackPackage
- Контакти:
Те Интер пращали оферти на Конте и Чоло и накрая ще започнат с някой Дел Нери или Гасперини

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Гасперини вече бе при тях. Очакваме чудо от Дел Нери...
Анчелоти.
Анчелоти.
Отборът на СПАЛ се завърна в Серия "А". Тимът от Ферара стори това след пауза от 49 години. "Небесносините" отстъпиха с 1:2 в гостуването си на Тернана от 41-ия кръг на Серия "Б", но предвид другите резултати, си гарантираха промоция в италианския елит.
Tези ги чувам за 1 път сега.
- Furious_Monk
На Лацио има трябва качествен вратар. Тоя е доста рехав...
Анчелоти.
Анчелоти.
СПАЛ Ферара след 49 години ще играят отново в Серия А .