Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 08 май 2017 21:04

Sin4ec, казах ли ти, че ще сте зад нас момче?! А ти така гордо отричаше, че няма стане... пич, кармата ви е да сте зад ЦСКА во веки веков, амин! :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 май 2017 21:07

sin4ec написа:
шивача написа:Ами не е задължително. Що говорим въобще за футбол тогава? Пък леко нескромничко от моя страна, ама съм го практикувал футболчето и все си мисля, че го и разбирам. Тоя е супер смешен, какъвто е и Перез. Всъщност по-лесно е да кажа, че от чужденците ви, без да съм гледал повече от 4-5 мача, само Бумал, Пинто, Кулма и Каранга стават за България, но четиримата са под нивото на асовете на разградчани.

Общо-взето е така, със забележката, че ги мързи да покриват във фаза защита. Пинто направи един ластик и съм му фен. Освен него другите бабугери са на нивото Нар-Тунде-Сукуна. За Бг може и да стават, но за повече-не!

Който и да хванеш от нашите са много над вашите, но освен 2-3-ма другите не покриват минималните изискания за играч на ЦСКА. ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 май 2017 21:10

Teo написа:Sin4ec, казах ли ти, че ще сте зад нас момче?! А ти така гордо отричаше, че няма стане... пич, кармата ви е да сте зад ЦСКА во веки веков, амин! :lol:

На този етап сме след Лц и ЦСКА-София, но до края има 5 кръга и пряк мач с последните. Не бих бързал излишно с изказванията. Не, че не съм приготвил бирата с картофките и водката, но нека поизчакаме малко.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2017 21:12

sin4ec написа:
Teo написа:Sin4ec, казах ли ти, че ще сте зад нас момче?! А ти така гордо отричаше, че няма стане... пич, кармата ви е да сте зад ЦСКА во веки веков, амин! :lol:

На този етап сме след Лц и ЦСКА-София, но до края има 5 кръга и пряк мач с последните. Не бих бързал излишно с изказванията. Не, че не съм приготвил бирата с картофките и водката, но нека поизчакаме малко.

Добре, пак ще си говорим. Нз, защо се надъхваш, но в реванша най-много да ви изшиехме с някоя петица преди да отидете по плажовете :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 май 2017 21:13

гражданин от село написа:Който и да хванеш от нашите са много над вашите, но освен 2-3-ма другите не покриват минималните изискания за играч на ЦСКА. ;)

Да, да, не се съмнявам. Сега Морето като ви опъне, ще има едни анализи-ум да ти зайде, но всичко с времето си. :)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 май 2017 21:16

В първата част на плейофите спечелихме четири мача и завършихме наравно един. Мисля, че имаме сили да повторим това постижение, даже да го подобрим. Левски не ни е проблем, остава да спечелим в Разград, нещо което направи СМ преди години, макар за купата на страната.
Последна промяна от Mitata на 08 май 2017 21:18, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 май 2017 21:18

Вероятно следващия сезон няма да има ЦСКА 2 . Играчите ще бъдат преотстъпени на Царско село и Литекс.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2017 21:18

Mitata написа:В първата част на плейофите спечелихме четири мача и завършихме наравно един. Мисля, че имаме сили да повторим постижението, даже да го подобрим. Левски не ни е проблем, остава да спечелим в Разград, нещо което направи СМ преди години, макар за купата на страната.

Единствения тегав мач в следващите 5 е този с Дунав там... всички останали ги бием с разлика!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 май 2017 21:19

Teo написа:
Добре, пак ще си говорим. Нз, защо се надъхваш, но в реванша най-много да ви изшиехме с някоя петица преди да отидете по плажовете :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз не се надъхвам. Ако погледнеш мнението ми преди мача миналата седмица, ще видиш как определям шансовете на вашите в налагането на малки от Митов. За жалост се оказах прав- и не зарад Стаси, а зарад Митрев, Нойер и Мечката. Аз се опасявах от малки по възраст, а ни подведоха малки по душица. Случват се и такива неща-с Ники на вратата двата гола нямаше да влязат.
Но това е вече минало и история.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 май 2017 21:19

Teo написа:
Mitata написа:В първата част на плейофите спечелихме четири мача и завършихме наравно един. Мисля, че имаме сили да повторим постижението, даже да го подобрим. Левски не ни е проблем, остава да спечелим в Разград, нещо което направи СМ преди години, макар за купата на страната.

Единствения тегав мач в следващите 5 е този с Дунав там... всички останали ги бием с разлика!

С играта, която показваме напоследък Дунав няма шанс срещу нас, освен ако не решим да им подарим мача.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”