Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Шева, тия дето дават парите, все ще разбират повече от нас .... и ти ли на чужда кесия сайбия си станал?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Шева, тия дето дават парите, все ще разбират повече от нас .... и ти ли на чужда кесия сайбия си станал?
Ами не е задължително. Що говорим въобще за футбол тогава? Пък леко нескромничко от моя страна, ама съм го практикувал футболчето и все си мисля, че го и разбирам. Тоя е супер смешен, какъвто е и Перез. Всъщност по-лесно е да кажа, че от чужденците ви, без да съм гледал повече от 4-5 мача, само Бумал, Пинто, Кулма и Каранга стават за България, но четиримата са под нивото на асовете на разградчани.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Ако си гледал поне 2 мача на Кубемба и Меркадо на стадиона, ще запееш друга песен (ако наистина разбираш играта
).
И двамата имат потенциал, очевидно е.
Забравяш, че закъсняха много с подготовката, а и заплатите им не са високи.
Веднъж вече писах, .... докато ГГ не е на 100%сигурен, че ще играем в ЕКТ, гръмки трансфери не чакайте!
ПП : Продажбите на Диого и Преслав се оказаха много добър ход. Рафа си тръгва със сигурност, ОК ...
За съжаление, Бумал и Кулма също са близо до изхода, но такова е естеството на бизнеса.

Веднъж вече писах, .... докато ГГ не е на 100%сигурен, че ще играем в ЕКТ, гръмки трансфери не чакайте!
ПП : Продажбите на Диого и Преслав се оказаха много добър ход. Рафа си тръгва със сигурност, ОК ...
За съжаление, Бумал и Кулма също са близо до изхода, но такова е естеството на бизнеса.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Вчера Меркадо развинти дунавци.Ако те са някакво мерило Меркадо е повече от добро попадение за ЦСКА.Виж Кубемба си е греда.С нищо не е по-добър от българите.В ЦСКА половината титуляри са чужденци,накрая да не заприличаме ма лудогорци и да нямаме българи в състава.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Red_Neck написа:Ако си гледал поне 2 мача на Кубемба и Меркадо на стадиона, ще запееш друга песен (ако наистина разбираш играта).
и една минута не съм им гледал на стадиона. Ама щом ти харесват тея капути ти си знаеш. Не може всички да харесваме едно и също.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Някой знае ли какво се случва с Головодов .
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
GOLEADOR написа:Някой знае ли какво се случва с Головодов .
Може да си порка някъде .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[center]Резерва във Враца и със извоюван вече статут на "звезда" в местните дискотекиGOLEADOR написа:Някой знае ли какво се случва с Головодов .

шивача написа:Ами не е задължително. Що говорим въобще за футбол тогава? Пък леко нескромничко от моя страна, ама съм го практикувал футболчето и все си мисля, че го и разбирам. Тоя е супер смешен, какъвто е и Перез. Всъщност по-лесно е да кажа, че от чужденците ви, без да съм гледал повече от 4-5 мача, само Бумал, Пинто, Кулма и Каранга стават за България, но четиримата са под нивото на асовете на разградчани.
Общо-взето е така, със забележката, че ги мързи да покриват във фаза защита. Пинто направи един ластик и съм му фен. Освен него другите бабугери са на нивото Нар-Тунде-Сукуна. За Бг може и да стават, но за повече-не!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
soilwork написа:[center]Резерва във Враца и със извоюван вече статут на "звезда" в местните дискотекиGOLEADOR написа:Някой знае ли какво се случва с Головодов .[/center]
Няма такава простотия сам да си съсипеш кариерата, че можеби и живота.Беше се превърнал в галеника на клуба, къде заради състрадание, къде заради годините желанието за игра и качествата, за които загатваше.Най-вероятно от футбола ще му останат само спомените от врачанки и врачанската ракия.