Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 07 май 2017 13:46

Свастиката беше вътрешна работа, то е ясно и за малките деца. Има хора, които обаче няма да проумеят какви боклуци има в агитките и колко отборите губят заради тях. Когато клубовете решат да се справят с футболното хулиганство, а не държавата, може да има и по-положителни емоции. До тогава - те тва е.

А пък нашите черни са по-бели от вашите. Не виждам защо трябва да се засягат. :) :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 май 2017 14:17

1982 написа:
delqnski47 написа:Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата.Къв трябва да си да опънеш свастика при положение че има негри и в собствения ти отбор.Още на повече така затриваш и отбора си като цяло.

Оранжев, ти май въобще не си разбрал защо беше опъната тая свастика, тя няма нищо общо с никакви негри и отбори. :lol: :lol: :lol:

Оранжев ще викаш на гаджето си(ако имаш).Същевременно изобщо не е от значение какво аз съм разбрал и оше повече какво ти си разбрал,защото хората,които следят за нарушения от такова естество и наказват,не ги интересува тази свастика защо е издигната.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2017 14:36

THE G.A.M.E написа:Като цяло холандецът не е никак лош халф и няма значение схемата, при него по скоро проблем са физиката, чупливоста и непостоянството.
За последното говореше един холандски журналист, след като го взехме, че именно липсата на постоянство е пречката, която спира Де Нойер за големите холандски отбори.

Определено съм съгласен с това, което казваш. Последното изречение обяснява много неща. Джери не е стар, на 25 е и е можещ, но не може да е случайно в "Левски". Помним онова испанче, де дойде от Арис - Калво. Тоя имаше най-добрата техника на футбалер де съм виждал у нас. Спринт с топка, удари отдалеч, да се надиграва 1 на 1 с някой беше забава за тоя. Но непостоянен и недисциплиниран - не обичаше да подава и често си играеше някакъв негов си мач. Няма как да играеш в Барса с такава нагласа (доколкото помня беше юноша на Барса).
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QN0KZtbdHRg[/youtube]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 май 2017 22:40

Гледам, че говорите надълго и нашироко за селекция, и баш сега гледах новини ... Не е ли време да си върнете малката Перука :?: Какво ще го чакате плескавеца да се възстановява, на всичкото отгоре и 82-ри набор, мисля :? Перукан е изпаднал при аматьорите, ама няма как да е по-зле от Божо :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 май 2017 11:46

Едва ли той ще иска пари. Те ще си налагат Кръстев, а сърбина върви към пенсия.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 08 май 2017 12:46

По-добре вратаря на Дунав да вземем .той е класа .С Кръстев ще правят страшна конкуренция ,а Митрев го бек Търки му е положението .В големите мачове се спича яко . Алвеша трябва да е резерва на някой нов ,който ще дойде от лятото ,Минев ще си намери конкуренция в лицето на Огнянов .Краев снощи доказа ,защо не трябва да взима заплатата ,която иска .Гаджев щем ,не щем се завръща като заместник на Краев ,а Бурабия ще помага на малките Юруков и Найденов . Сукуна е загадка ,Тунде като крило е добре .Африканските перли ще ги видим на есен за последно дали са се адаптирали,или ще ги подаряваме на Олборг .

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 май 2017 13:11

onegavon написа:Едва ли той ще иска пари. Те ще си налагат Кръстев, а сърбина върви към пенсия.

Защо твърдите, че "той", т.е. Николай Михайлов няма да иска пари?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 май 2017 13:34

zap_lv написа:По-добре вратаря на Дунав да вземем .той е класа .С Кръстев ще правят страшна конкуренция ,а Митрев го бек Търки му е положението .В големите мачове се спича яко . Алвеша трябва да е резерва на някой нов ,който ще дойде от лятото ,Минев ще си намери конкуренция в лицето на Огнянов .Краев снощи доказа ,защо не трябва да взима заплатата ,която иска .Гаджев щем ,не щем се завръща като заместник на Краев ,а Бурабия ще помага на малките Юруков и Найденов . Сукуна е загадка ,Тунде като крило е добре .Африканските перли ще ги видим на есен за последно дали са се адаптирали,или ще ги подаряваме на Олборг .

Изразявате се като чевек, който разполага с достоверна информация. Може би затова перспективите за някои играчи звучат неясно. Например за Митрев. Други подлежат на дискусия.
След вчерашното изявление на Даниел Боримиров оставам с впечатлението, че по някакви причини ръководството на "Левски" пречи на Митрев да си намери професионална реализация, различна от футболист.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 май 2017 13:44

Живко6461 написа:
onegavon написа:Едва ли той ще иска пари. Те ще си налагат Кръстев, а сърбина върви към пенсия.

Защо твърдите, че "той", т.е. Николай Михайлов няма да иска пари?

Не твърдят, куца им пунктуацията. Малко е пропусната запетаята след "едва ли".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2017 13:46

zap_lv написа:...Минев ще си намери конкуренция в лицето на Огнянов .

Моля???? Лятото Минев трябва да е АУТ!!!
Значи Л-ц могат да бият шута на Й.Минев ,а ние от В.Минев втори Малдини ли ще правим???? :o :o :o

Върни се в “Левски”