ТОП 6
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТОП 6
Смешен и слаб Черно море, уникално слаб. Без положение, без точен удар, без смислена атака срещу резервите и юношите на Левски. Думите са излишни...
Единствено по бавен футбол съм гледал на мач на ветераните и то на 70 годишните.Не ми пука особено дали падаме ,или бием,но искам да гледам битка на скорост и бой за всяка една топка.Не искам да коментирам съдийството,защото за един и същи удар в лицето на Сукуп втори жълт,а на манго нищо. Оттече се работата във футболно отношение и направо не ми се вярва че този отбор има вдигане.Бавен и грозен футбол с изритани топки,за които никой освен Цветков и Кузма не се опитваха да ги вземат. Балджо да бяга в Южна Африка.Футбол може и да не играе там,но поне няма да е застрашен от панделата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Гонзо хубави лакардийки развива и разказва интересни приказки от "1001 нощ" и вицове за туй пусто 4 място ама знае ли че ако Кирчо Домусчийчето и бате Гошо Дерменджийчето вземат че подарят купата на Ботев Пд четвъртия в крайното класиране се оказва най-прецакан и всичко е язък за барута

-
- Контакти:
Съдията е престъпник,както и шопския коментатор!Кога най-накрая ще ни свири Варненски съдия?
Черно море-първият шампион по футбол в България
Интересно ми е, след цяла седмица мислене и мъдрене на стратегии, това ли успя да сътвори Гонзо? Жертвахме мача срещу Лудогорец, за да излезе с Балджо и Пируло по крилата -- футболисти без дефанзивни умения, които не могат да играят като фланговаци и имат тактическата дисциплина на 5-годишни хлапаци? Да не го е изпробвал друг път и да си мисли, че това може да е сполучлив ход -- бих разбрал. Ама не, и двамата ги е мъчил на този пост достатъчно и би трябвало да му е ясно, че не стават. Дани да беше пуснал като крило, както е на възраст, би се справил в пъти по-добре. Костадинов, Минков, Коконов да беше пуснал, пак нямаше да сбърка. Най-креативния ни халф играе почти като трети централен защитник, за да изнася топката. Най-тежкия и най-тромавия ни дефанзивен халф играе като атакуващ такъв. А групата ни е малка заради "селекционера".
Доволен съм от раздаването на всички в този мач. Играхме нелошо през второто полувреме до изгонването на Сукуп. Желание имахме, това е най-важното за мен като фен. Заслужена победа за най-противния отбор, можеше да водят с 3-4 гола още първото полувреме. Да се оправдаваме със съдията е жалко, надиграха ни категорично.
Доволен съм от раздаването на всички в този мач. Играхме нелошо през второто полувреме до изгонването на Сукуп. Желание имахме, това е най-важното за мен като фен. Заслужена победа за най-противния отбор, можеше да водят с 3-4 гола още първото полувреме. Да се оправдаваме със съдията е жалко, надиграха ни категорично.
Наистина, футболистите ни може би не са чак толкова лоши и слаби, особено за нивото на футбола в България. Просто няма кой да ги нареди правилно по терена и да им даде нужните наставления.
yavorescu написа:Интересно ми е, след цяла седмица мислене и мъдрене на стратегии, това ли успя да сътвори Гонзо? Жертвахме мача срещу Лудогорец, за да излезе с Балджо и Пируло по крилата -- футболисти без дефанзивни умения, които не могат да играят като фланговаци и имат тактическата дисциплина на 5-годишни хлапаци? Да не го е изпробвал друг път и да си мисли, че това може да е сполучлив ход -- бих разбрал. Ама не, и двамата ги е мъчил на този пост достатъчно и би трябвало да му е ясно, че не стават. Дани да беше пуснал като крило, както е на възраст, би се справил в пъти по-добре. Костадинов, Минков, Коконов да беше пуснал, пак нямаше да сбърка. Най-креативния ни халф играе почти като трети централен защитник, за да изнася топката. Най-тежкия и най-тромавия ни дефанзивен халф играе като атакуващ такъв. А групата ни е малка заради "селекционера".
Бяхте безобразно слаби и загубата ви е не само заслужена , но можеше да бъде и доста по -категорична , но е факт че съдията не мереше с един аршин както в ситуацията преди гола , така и при картоните на Сукуп - при аналогични ситуации в другата посока взе точно обратни решения . Първият картон беше аналогична ситуация на тази , когато не само не показа картон на Александров , но и не свири фал и от там дойде голът . За вторият имаше аналогично нарушение на Нар , но тогава се задоволи с устна забележка .
Момчета няма нищо фатално все още сме в играта. 

-
- Контакти:
Правилно, въпреки иронията. Още сме в играта, по-точно - ние сме с най-добрата позиция. Няма значение как, с грозна игра, деструктивна, защото някой си бил слаб....всякак трябва да се устиска това 4-то място. Е, ако Ботев вземе Купата - вземе, това не е под наш контрол, но нека да сме 4-ти и дай Боже - ЕКТ, тогава ще се извадят пари за селекция надявам се
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Пари за селекция в Морето е готин виц.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!